Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak já dnes 3 DC takže az mrcha skončí tak konečně začínáme!!:) jsem plna optimismu tak doufám ze ted už bude jenom dobře. Jinak se musím pochlubit že už i já jsem od soboty vdaná pani
a všem tehulkam držím palecky at je všechno v pořádku! ![]()
@Lucii92: a jak se vydařila svatba? Povídej - když tak klidně hoď SZ, ať to tu nespamujem holkám
…
@Lucii92 ja chci spamovat, sup sem s tim, taky jsem zvedava
a preju brzky s zdarny uspech ![]()
Krása! Hned bych to dala znovu. Myslela jsem ze budu brecet a budu nervózní ale dala jsem to úplně paradne;) byla jsem víc v klidu než manžel:D akorát byla zima na fotky ale i tak se povedly. Budeme je mít asi az po neděli tak vám je sem pak vložim;)byla jsem jak princezna a cely den si pořádně užila. Parilo se a pilo;) ted mám jen vyzařování skrz doklady:) strašně rychle to uteklo:)
@Clau.Zuzu a ty jsi se taky ted někdy vdávala ne? Nebo si te pletu?
![]()
@Lucii92: jj, my jsme svoji od 21.3.
takže to bylo měsíc v úterý ![]()
@Lucii92: no my si to náramně užili… vše bylo jak jsme chtěli, nikdo se neopil, což jsme taky chtěli, vytancovali jsme se a bylo to prostě super
Dokonce i ohlasy po svatbě byli dobré ![]()
@Clau.Zuzu to je dobře. Hlavně ze se to líbilo vám dvoum. My jsme byli taky spokojeni:)
@Lucii92: no to rozhodně. Hlavně jsem měla úúúúžasnou svědkyni, která všechno dokázala zařídit. Obsluha byla instuovaná obracet se na mě nebo ženicha - všechno se dodrželo.
No znovu bych se takto v klííídečku vdávala s obřadem odpoledne. Žádný stres, všechno v pohodě…
Ahoj, já mela posledni MS 1.dubna
takze uvidime
uz se to tu nekomu povedlo? v ![]()
@lensom: no jasnačka - už tady pár těhulek je
já jsem 16+3 dneska a další holky jsou tady taky už v očekávání mrněte ![]()