Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucii92 Ve středu nastupují na laparoskopii tak pak uvidíme co dál…
@lentilka 1 to me mrzí:( nedovedu si to ani představit. Nám se povedlo hned ale dopadlo to biochemicky a za měsíc znovu:/
@Lucii92 ja mám už 4 deti
a před prvnim jsem měla 2 samovolné potraty…ted mám noveho přítele a ten děti ještě nemá, tak by jsme spolu jeste jedno moc chtěli…
@lentilka 1 ty brdo 4 deti:) a troufas si na dalsi?.) klobouk dolu:))
@Lucii92 v poho nejstarsi uz doma nebydli ma 19,a ti tři se už tesi že budou s mimi pomáhat.
@Lucii92 akorat u mě bude problém věk
mám 39…a taky jen jeden vejcovod…přítel byl na spermio. a má to dobrý…tak ve ctvrtek se dozvím jesli je vina na mé straně…a co bude dál…
@anitram999 moc děkuji za tvůj příspěvek, který mě opravdu povzbudil, krásný příběh, jsem moc a moc ráda, že se ti to povedlo a držím ti moc palce ať už tvůj život provází jen samé štěstí
… a vzhledem k tomu, že už jsi těhotná, tak ti přeji vše nej, nej k dnešnímu svátku MATEK
![]()
Já bych chtěla v letošním roce otěhotnět, zatim se snažíme pul roku, tak uvidíme
@Veronique123 dekuji
Preji at taky brzy narazis na testu na dve //, po tom vsem, cim jste si uz prosli, si to vic, nez zaslouzis ![]()
Zdravím vás, ráda bych se přidala, snažíme se s manželem o druhé mimi již od března, taky bych ráda otěhotněla v tomto roce. První mimi se nám podařilo hned na poprvé i když jsme to nečekaly. ![]()
@anitram999 děkuji, snad se to protentokrát podaří
a přála bych to všem tady, co tak touží po miminku
… je to děsný, když vidíš v televizi, jak někdo odhodí své dítě, že ho nechce a přitom je tu tolik žen, které by si ho tak moc přáli :-/