Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
20.5.15 21:32

@Lucii92 gratuluju a preju at je vse jak ma byt :potlesk: u me mrcha dorazila, ale je to nejaky divny. Krvaceni vlastne jen 2 dny, jinak spineni a to uz 8 dni!!! To jsem jeste nikdy nemela. Tak se zacinam trochu obavat, jestli neni nejaky problem :nevim: Ascorutin zatim nezabira… Tak to vypada, ze snazeni tenhle cyklus nebude, kdyz mam tyhle potize :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.15 16:30

@Linda88 Moc děkuji za slova útěchy, jsi zlatíčko :hug:… dnes jsem 15-tý den po KET, 4-tý den po tom, co bych to měla dostat a na TT sněhobílo :-/… je mi do breku :zed:, zítra jdu na krev tak uvidím, ale bojím se, že jsme svůj boj opět prohrály a mrchu drží jen ten utroš a estrofem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.5.15 16:49

@Lucii92 ahojky, tak 10.6 nás čeká první pohovor na ivf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
21.5.15 16:56

Ahoj, ráda bych se přidala, začali jsme v květnu, doma mám téměř 10ti měsíční cácorku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
21.5.15 19:58

@Veronique123 jejda myslela sem na tebe, a šla jsem na emimi že ti dnes napíšu a zeptám se jak to je, moc mě to mrzí. Taky jsem si zažila své při čekání na první miminko. Jednou jsem potratila ve 13tt a pak sem byla totálně vyřízená, psychicky na dně, ani nevím jak se mi podařilo otěhotnět znovu, vůbec sem tomu nedávala naděje a pak se na mě štěstí usmálo, otěhotněla sem a vše dobře dopadlo, uvidíš, že i tobě se poštěstí. Všelijakými vyšetřeními si prošla, děti mít můžeš, nakonec se taky miminka dočkáš :hug: a budeš dobrou maminkou.

• Citovat
  • Upravit
Linda88
21.5.15 20:00

@Barborkaa26 No vida, tak se k nám přidej a ještě kojíš? Já mám 16m chlapečka, ještě stále ho kojím tak doufám, že i přesto se nám poštěstí :). Ráda bych kojila tandem

• Citovat
  • Upravit
5499
21.5.15 20:20

@Linda88 Ne ne, nekojím od 5. týdne, nějak to nešlo i s laktační poradkyní… :nevim: já myslí, že i když kojíš, lze otěhotnět, ne?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
21.5.15 21:28

@Barborkaa26 jo to jde určitě, jen to nejde tak snadno, vyšší hladina prolaktinu :)

• Citovat
  • Upravit
21.5.15 22:54

@Linda88 Linduš, ty jsi zlatíčko… moc děkuji za tvá slova, ani nevíš jak mě drží nad vodou :hug:, to si piš, že bojovat budu dál a snad už tentokrát konečně štěstí zabrouzdá i ke mě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
23.5.15 11:33

Holky prosím nevíte jestli mužů dobrat ten nosifol i v těhotenství? Někde se píše ze ano, někde ze se nesmí tak já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
23.5.15 11:35

Jinak můj dnešní testik :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.5.15 11:43

Luci, já bych se na to asi vyprdla při takové dálnici co máš :)

Držím pěsti, ať je všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.15 11:53

@Lucii92 Luci já se na to ptala přímo mojí doktorky, protože mi zbyly asi 4 krabičky Nosifolu a ona řikala, že to vyloženě doporučuje v těhotenství užívat, ale nebrat k tomu jiné těhu vitamíny, takže jsem normálně dobírala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.5.15 12:05

@Ballnejka Ahojky…doufám ze se po letech zadari jsem týden po laparoskopii :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
23.5.15 12:19

No ja mam prave jeste skoro celou krabicku :oops: v pondeli jsem si koupila tak je mi to lito nechat byt kdyz to stoji tolik penez:) no a jeste vecer beru femibion. toho mam asi na tyden a pak mam obyc kyselinu listovou tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí