Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Linda88
10.5.15 20:10
@Veronique123 píše:
@Linda88 Tak to ti budu držet palce, ať se ti to povede :-)

Děkuji, doufám, že se zadaří i tobě :). Já jsem zatím nezačala zkoumat takové ty věci jako měření bazální teploty, výpočet plodných dnů ani ovulační testy. Nemáte s tím zkušenosti a povedlo se to díky tomu vůbec někomu? Zatím to zkoušíme, když je nálada, což s tim našim prďolou neni zas tak často tak asi 2 někdy 3× týdně.

• Citovat
  • Upravit
10.5.15 22:43

@Linda88 No, plodné dny jsem si počítala, a zkoušela i ovu testy, ale bez úspěchu :-/ BT jsem si neměřila, s tím zkušenosti bohužel nemám, ale koukala jsem na příspěvky jiných a některým se měření BT vyplatilo, asi je to individuální :-), můj manžel má spermiogram luxusní, ale u mě našli částečnou neprůchodnost levého vejcovodu a úplnou pravého, tak proto jsme navštívili CAR v Praze :-/… teď už snad byla naše návštěva poslední :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
11.5.15 22:31
@Veronique123 píše:
@Linda88 No, plodné dny jsem si počítala, a zkoušela i ovu testy, ale bez úspěchu :-/ BT jsem si neměřila, s tím zkušenosti bohužel nemám, ale koukala jsem na příspěvky jiných a některým se měření BT vyplatilo, asi je to individuální :-), můj manžel má spermiogram luxusní, ale u mě našli částečnou neprůchodnost levého vejcovodu a úplnou pravého, tak proto jsme navštívili CAR v Praze :-/… teď už snad byla naše návštěva poslední :-D :dance:

Jé tak to je báječný, že zjistily v čem je problém, tak to budu moc držet pěsti ať to vyjde a další ms nepřijde. Kamarádce teď také zjistily neprůchodnost a hned po první návštěvě genetu je těhotná :). Prostě láska a genet hory přenáší :)

• Citovat
  • Upravit
12.5.15 09:45

@Linda88 No doufám, že tentokrát se to povede… je to ale děsný to čekání :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.5.15 12:45

poradte..pls

Ahoj, jsem tady nova, rekla jsem si, ze kdyz uz se snazime tak bych tady mohla taky.:)
Pred vanoci jsem byla s MT v nemocnici a byl mi odebran levy vejcovod…
pak byla 3mesice pauza a ted uz to je druhy mesic co se snazime..asi
to bude na dyl..si myslim..tento mesic jsem si delala ovu testy, ale jsem z nich trochu jelen…nevim..delam na smeny takze nsem je delala vetsinou az odpoledne..muzete posoudit jestli tu ovulku vubec mam? Zkusim pridat
obrazek..
 moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.5.15 12:49

Jinak v tu dobu jsme se snazili ob den..dik za nazory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
12.5.15 12:51

Tak holky jsem zpet, jeste jsem byla na koznim, pod nosikem jsem mela malou bradavicku, tak mi ji vypalila:/ ale slo to:) na kontrole u dr. dobre, krev mi brali snad 5 ampulek a ja neomdlela, ani mi nebylo zle, jako obvykle, bud je to sikovnou sestrickou nebo me prcek podrzel:) srdciko bije jak ma, uz se tam prcek pekne mlel:D a zatim to nejde rict jeste 100%, ale na 80% to pry vypada na holcicku…a prcek ma 3,1 cm takze ukazkove:) vsem diky za podporu :hug: na tom prvním leží na zádech a nožky a ručky nahoře a ta druhá je z 3D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.15 12:55

@KatkaVac Samozřejmě, že máš… jsou tam viditelné čárky :-)… přeji hodně štěstí v snažení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
12.5.15 13:07

@Veronique123 Já vím, je to stresující, ale určitě to dobře dopadne :)

• Citovat
  • Upravit
12.5.15 13:17

@Linda88 To si piš, jen to nevzdávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
12.5.15 13:22

@anitram999 krasa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
12.5.15 13:23

@Lucii92 děkuju moc, snad bude vše oK :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
12.5.15 13:27

@anitram999 bude. Musí být;) zavidím ti to. Já dnes 7 dpo tak uvidíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.5.15 15:23

Krasny moc ¨:) jak dlouho jsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.5.15 16:24

snad jo