Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linda88 No, plodné dny jsem si počítala, a zkoušela i ovu testy, ale bez úspěchu :-/ BT jsem si neměřila, s tím zkušenosti bohužel nemám, ale koukala jsem na příspěvky jiných a některým se měření BT vyplatilo, asi je to individuální
, můj manžel má spermiogram luxusní, ale u mě našli částečnou neprůchodnost levého vejcovodu a úplnou pravého, tak proto jsme navštívili CAR v Praze :-/… teď už snad byla naše návštěva poslední
![]()
@Veronique123 píše:
@Linda88 No, plodné dny jsem si počítala, a zkoušela i ovu testy, ale bez úspěchu :-/ BT jsem si neměřila, s tím zkušenosti bohužel nemám, ale koukala jsem na příspěvky jiných a některým se měření BT vyplatilo, asi je to individuální, můj manžel má spermiogram luxusní, ale u mě našli částečnou neprůchodnost levého vejcovodu a úplnou pravého, tak proto jsme navštívili CAR v Praze :-/… teď už snad byla naše návštěva poslední
![]()
Jé tak to je báječný, že zjistily v čem je problém, tak to budu moc držet pěsti ať to vyjde a další ms nepřijde. Kamarádce teď také zjistily neprůchodnost a hned po první návštěvě genetu je těhotná
. Prostě láska a genet hory přenáší ![]()
@Linda88 No doufám, že tentokrát se to povede… je to ale děsný to čekání :-/
Ahoj, jsem tady nova, rekla jsem si, ze kdyz uz se snazime tak bych tady mohla taky.:)
Pred vanoci jsem byla s MT v nemocnici a byl mi odebran levy vejcovod…
pak byla 3mesice pauza a ted uz to je druhy mesic co se snazime..asi
to bude na dyl..si myslim..tento mesic jsem si delala ovu testy, ale jsem z nich trochu jelen…nevim..delam na smeny takze nsem je delala vetsinou az odpoledne..muzete posoudit jestli tu ovulku vubec mam? Zkusim pridat
obrazek..
moc
Tak holky jsem zpet, jeste jsem byla na koznim, pod nosikem jsem mela malou bradavicku, tak mi ji vypalila:/ ale slo to:) na kontrole u dr. dobre, krev mi brali snad 5 ampulek a ja neomdlela, ani mi nebylo zle, jako obvykle, bud je to sikovnou sestrickou nebo me prcek podrzel:) srdciko bije jak ma, uz se tam prcek pekne mlel:D a zatim to nejde rict jeste 100%, ale na 80% to pry vypada na holcicku…a prcek ma 3,1 cm takze ukazkove:) vsem diky za podporu
na tom prvním leží na zádech a nožky a ručky nahoře a ta druhá je z 3D ![]()
@KatkaVac Samozřejmě, že máš… jsou tam viditelné čárky
… přeji hodně štěstí v snažení ![]()
@anitram999 bude. Musí být;) zavidím ti to. Já dnes 7 dpo tak uvidíme:)
Děkuji, doufám, že se zadaří i tobě
. Já jsem zatím nezačala zkoumat takové ty věci jako měření bazální teploty, výpočet plodných dnů ani ovulační testy. Nemáte s tím zkušenosti a povedlo se to díky tomu vůbec někomu? Zatím to zkoušíme, když je nálada, což s tim našim prďolou neni zas tak často tak asi 2 někdy 3× týdně.