Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Upřímně? Já žádné vitamíny neberu - jím hodně ovoce a zeleniny… Na začátku jsem brala Utrogestan a Detralex, pak mi k tomu přibylo magnesium, které beru teď šumivé na předpis s velkým obsahem hořčíku a stále Detralex, tak mi přijde zbytečné brát tolik prášků. Raději do sebe dostávám vitamíny přirozeně…
@Lucii92 ja ho dobrala a naopak bych rekla ze mi bylo lip:) muze se brat;) jinak krasny testik ![]()
@anitram999 to je prave to..nekdo rekne ze ano nekdo zase ze ne a ja pak sama nevim:D nechci do sebe cpat hromadu pracku to zase ne ale jelikoz je drahy jak cune tak je mi lito ho dat do supliku
chapes…dekuji snad uz to bude vsechno v poradku ![]()
@Lucii92 Luci tak dober ten Nosifol a pak začni normálně ty vitamínky já to tak taky pořešila, ta krabička je jen 20 sáčků to máš hned zdělaný a pak najeď na ten Femibion já beru chytré miminko tak doufám že pak bude chytré a ne vychytralé jako ségry malá ![]()
@Lucii92 určitě, za ty peníze by to byla škoda nechat projít, já třeba vitamíny beru a jsem jejich zastáncem, protože o první miminko jsme přišli právě díky vývojové vadě. I když se nepotvrdilo, že by to bylo kvůli nedostatku Kys. listové, přesto mám lepší pocit, že proti tomu něco dělám
navíc v ovoci a zelenině dneska přijmeme krom vitamínů i hromadu chemie, tak se to akorát tak asi vykryje navzájem. Pokud ovšem nemáme domácí bio, ale to teď na jaře asi nemá nikdo. Krom pár druhů co už jsou k dispozici ![]()
@aja.nesswethova To mas pravdu. Už se těšim na domácí zeleninu a ovoce! Ty hnusy z marketu se nedají jíst. Ikdyz v zimě jsem rada aspoň za to:)
@Lucii92 super test, tak teď ještě aby to vše dobře dopadlo a co nevolnosti, už je máš? Jinak k těm vitamínům myslím že tu kyselinu listovou bys určitě měla brát do toho 12 týdne a pak abych asi přešla na vitamíny pro pokročilé těhotné a kojící
, nebo minimálně aspoň rybí tuk, pro správný vývoj mozku, pokud tedy nejíš aspoň dvě porce mořské ryby týdně ![]()
@Linda88 ahoj. Snad vše dobře dopadne. Včera jsem si byla na gyndu pro utrogestan a příští úterý jdu na utz
Strašně me bolí břicho a to na jedné straně v tříslech;( dr říkala že to je normální vlivem natahování svalů a vazu. Dokud to nejsou křeče a nekrvavim tak prý OK. Jinak mám strašnou nechuť na vše;( hlad by byl ale musím se nutit aspoň obědvat:)
@Lucii92 tak koukám že se vám zadarilo!
mooooc gratuluji…
upřímně závidím ![]()
Holky poradíte? Snažíme se taky od nového roku a porad nic. Jedno už máme a to šlo hned. Druhy měsíc po vysazeni HA a ted…zatím nic.