Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
15.6.15 09:55

@Linda88 tak hlavne at je vse v poradku!:). ja jsem se z emimi na chvilku odmlcela.. pristi stredu mam kontrolu a koncim osmy tyden tak mam strach co bude :? snad boucek roste jak ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
15.6.15 10:18

@Lucii92: Luci neboj, všechno bude dobrý a v pořádku. Chce to jen pozitivní naladění, ať to malé přebírá ty pozitivní vibrace ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
16.6.15 12:42

@Lucii92 Tak držím pěsti, ale určitě to bude v pořádku. Přemýšlíš, že ve 12tt půjdeš na NT srceening? Já tedy určitě jít chci pro klid.

• Citovat
  • Upravit
1502
17.6.15 11:11

@Linda88 urcite pujdu na vsechny vysetreni:) zrovna jsem tam byla miuly tyden s kamaradkou a rovnou me tak doktorka i obednala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
17.6.15 11:56

Já byla NT screeningu automaticky :roll: mě se nikdo neptal, jen mě objendali na krev a pak za tři týdny na sono na projasnění šíje…a bylo to…navíc to bylo u mýho dr., páč má dobrej UTZ a asi tu registraci na to NT dělat…a nic jsem za to neplatila, jen za poradnu a to je 500 za každou :arrow: a jak se cítíš mamino? @Lucii92

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.6.15 12:12
@aja.nesswethova píše:
Holky tak i já se přidám a možná i někomu poradím. S maželem jsme se snažili bezvýsledně 4 roky o miminko, pak jsem se naštvala a změnila jsem doktora. Přešla jsem k paní doktorce do Blovic a ta mi doporučila na otěhotnění Nosifol. Prý s ním má vynikající výsledky i u žen po neúspěšném IVF. Říkala, že díky Nosifolu u ní v ordinaci neznají neplodnost. Tak jsme to zkusili. Já jsem pila dva sáčky denně a manžel jeden. :hug: No a po měsíci jsem byla těhotná 8o. Bylo to jako zázrak, ani jsem tomu nechtěla věřit. Teď už jsem ve 24 týdnu a zatím vše ok tak snad už to zvládneme a vše dobře dopadne. Tak kdyby ten Nosifol měl pomoct aspoň jedné z vás tak by to bylo báječné. Všem snažilkám budu držet palečky a hodně štěstí :srdce:

Martinka Slaníková??? ta doktorka myslím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.6.15 13:11

@anitram999: počkej, 500 Kč za KAŽDOU poradnu??? :-o tož jako já bych asi zbankrotovala, protože já chodila na začátku na kontroly co 14 dní, pak 2× co měsíc a teď zase co 3 týdny… poradnu jsem měla s průkazkou (teď jsem 25tý týden) už 3×, příští týden mám další a pak fakt co 3 týdny.. tož to nevím, jestli bych nad tím neváhala, co to chce po mně za prašule..

Já platila za celý balíček „poradna“ 800 Kč, ale v tom byl i ten NT screening a také veškeré fotečky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
17.6.15 15:52

@Lucii92 :) no v pondělí jdu poprvé k dr tak jsem na to zvědavá ale budu teprv 6+3, takže asik nebude ještě ani srdíčko. Zatím mi ani není špatně :), tak doufám, že to potvrdí

• Citovat
  • Upravit
7844
17.6.15 16:54

@Clau.Zuzu já mám ale soukromého dr. :lol: ale zas neplatím nic navíc :mrgreen: :mrgreen: jen tu 500 a první teda stála 900 fuj :poblion: ale co :hug: jsem s ním max. spokojená, on je super, sestry super, zázemí super…prostě si tam přijdu úžasně, k němu chodím s nadšením, jindy jsem na gyndu chodila s odporem jak k zubaři :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
17.6.15 16:54

@Linda88 srdíčko bude, já byla dle MS 6+3 a dle UTZ 6+1 a bylo :* a jak bilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 17:58

@RomanaBl jj je to Martinka Slanikova, zlata pani doktorka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.6.15 18:28

@aja.nesswethova Jo je to nejlepší doktorka co znám :) přešla sem k ní od bývalé dr která rok a půl absolutně nechtěla řešit že se nám nedaří otěhotnět…pak sem přešla a přijímala mě ta blondána hubená ale nevím jméno..a doporučila nosifol na 3 měsíce…mě tedy bohužel nepomohl..ale další kontrola byla u Martinky a ta okamžitě když sem jí řekla že už se skorem dva roky snažíme a furt nic atd..tak mi udělala HP přítele poslala na spermio, z krve mi zjistili že mám PCOS takže bych asi normálně neotěhotněla..předepsala mi clostík a první cyklus sem zapadla :) vděčím jí za naše vytoužené miminko :) je fakt úžasná :) už jsem 27 týden a doktorku bych neměnila ani za nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 08:40

@RomanaBl tak to souhlasím, já jsem k ní přešla od svého lékaře který měl stejný přístup jako vaše původní lékařka, jen s tím rozdílem, že jsem vydržela 4 roky neúspěšných pokusů o mimi.
Paní doktorka mi hned doporučila Nosifol, udělala vyšetření kde mi také zjistila PCOS a manžela poslala na spermiogram, který jsme ovšem už nestihli, protože 10 dní před termínem jsem zjistila, že jsem těhu (termín spermiogramu jsme domlouvali před vánoci, tak to trvalo trochu déle) :mrgreen: to byl manžel rád :lol:
clostík jsem dostala taky, ale už jsem ho nestihla využít. Byly jsme domluvené, že první měsíc to zkusíme bez něj a hned od dalšího cyklu nasadíme i clostík a už jsem ho nevyužila.
Momentálně jsem 28tt a zítra začínám 28+1tt, sice celé těhu provází dost problémů, ale bojujeme a věřím, že Mikulášek bude v pořádku a vše dopadne dobře. Jak říkáte, paní doktorku bych nevyměnila za nic na světě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
18.6.15 10:14

@Linda88 ja mela srdicko uz 5+4 :kytka: @anitram999 jinak je mi docela fajn:) semtam me docela docela dost boli podbrisek ale zachranila jsem to horcikem:)pristi stredu mam dalsi utz tak mam strach.. co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
18.6.15 11:14

@Lucii92 celkem to jde :hug: nevolnosti už nemám, teda neměla jsem, až dneska ráno zase :poblion: asi se prckovi nelíbilo včerejší poštouchnutí tatínkem, asi si říkal, když mě šťouchá tatínek, já zase Tebe :mrgreen: :mrgreen: já jdu 29.06. a je to nekonečný ten měsíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí