Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linda88 tak hlavne at je vse v poradku!:). ja jsem se z emimi na chvilku odmlcela.. pristi stredu mam kontrolu a koncim osmy tyden tak mam strach co bude
snad boucek roste jak ma ![]()
@Lucii92: Luci neboj, všechno bude dobrý a v pořádku. Chce to jen pozitivní naladění, ať to malé přebírá ty pozitivní vibrace ![]()
@Lucii92 Tak držím pěsti, ale určitě to bude v pořádku. Přemýšlíš, že ve 12tt půjdeš na NT srceening? Já tedy určitě jít chci pro klid.
@Linda88 urcite pujdu na vsechny vysetreni:) zrovna jsem tam byla miuly tyden s kamaradkou a rovnou me tak doktorka i obednala:)
Já byla NT screeningu automaticky
mě se nikdo neptal, jen mě objendali na krev a pak za tři týdny na sono na projasnění šíje…a bylo to…navíc to bylo u mýho dr., páč má dobrej UTZ a asi tu registraci na to NT dělat…a nic jsem za to neplatila, jen za poradnu a to je 500 za každou
a jak se cítíš mamino? @Lucii92
@aja.nesswethova píše:
Holky tak i já se přidám a možná i někomu poradím. S maželem jsme se snažili bezvýsledně 4 roky o miminko, pak jsem se naštvala a změnila jsem doktora. Přešla jsem k paní doktorce do Blovic a ta mi doporučila na otěhotnění Nosifol. Prý s ním má vynikající výsledky i u žen po neúspěšném IVF. Říkala, že díky Nosifolu u ní v ordinaci neznají neplodnost. Tak jsme to zkusili. Já jsem pila dva sáčky denně a manžel jeden.No a po měsíci jsem byla těhotná
. Bylo to jako zázrak, ani jsem tomu nechtěla věřit. Teď už jsem ve 24 týdnu a zatím vše ok tak snad už to zvládneme a vše dobře dopadne. Tak kdyby ten Nosifol měl pomoct aspoň jedné z vás tak by to bylo báječné. Všem snažilkám budu držet palečky a hodně štěstí
Martinka Slaníková??? ta doktorka myslím? ![]()
@anitram999: počkej, 500 Kč za KAŽDOU poradnu???
tož jako já bych asi zbankrotovala, protože já chodila na začátku na kontroly co 14 dní, pak 2× co měsíc a teď zase co 3 týdny… poradnu jsem měla s průkazkou (teď jsem 25tý týden) už 3×, příští týden mám další a pak fakt co 3 týdny.. tož to nevím, jestli bych nad tím neváhala, co to chce po mně za prašule..
Já platila za celý balíček „poradna“ 800 Kč, ale v tom byl i ten NT screening a také veškeré fotečky apod.
@Lucii92
no v pondělí jdu poprvé k dr tak jsem na to zvědavá ale budu teprv 6+3, takže asik nebude ještě ani srdíčko. Zatím mi ani není špatně
, tak doufám, že to potvrdí
@Clau.Zuzu já mám ale soukromého dr.
ale zas neplatím nic navíc
jen tu 500 a první teda stála 900 fuj
ale co
jsem s ním max. spokojená, on je super, sestry super, zázemí super…prostě si tam přijdu úžasně, k němu chodím s nadšením, jindy jsem na gyndu chodila s odporem jak k zubaři ![]()
@Linda88 srdíčko bude, já byla dle MS 6+3 a dle UTZ 6+1 a bylo
a jak bilo ![]()
@aja.nesswethova Jo je to nejlepší doktorka co znám
přešla sem k ní od bývalé dr která rok a půl absolutně nechtěla řešit že se nám nedaří otěhotnět…pak sem přešla a přijímala mě ta blondána hubená ale nevím jméno..a doporučila nosifol na 3 měsíce…mě tedy bohužel nepomohl..ale další kontrola byla u Martinky a ta okamžitě když sem jí řekla že už se skorem dva roky snažíme a furt nic atd..tak mi udělala HP přítele poslala na spermio, z krve mi zjistili že mám PCOS takže bych asi normálně neotěhotněla..předepsala mi clostík a první cyklus sem zapadla
vděčím jí za naše vytoužené miminko
je fakt úžasná
už jsem 27 týden a doktorku bych neměnila ani za nic ![]()
@RomanaBl tak to souhlasím, já jsem k ní přešla od svého lékaře který měl stejný přístup jako vaše původní lékařka, jen s tím rozdílem, že jsem vydržela 4 roky neúspěšných pokusů o mimi.
Paní doktorka mi hned doporučila Nosifol, udělala vyšetření kde mi také zjistila PCOS a manžela poslala na spermiogram, který jsme ovšem už nestihli, protože 10 dní před termínem jsem zjistila, že jsem těhu (termín spermiogramu jsme domlouvali před vánoci, tak to trvalo trochu déle)
to byl manžel rád ![]()
clostík jsem dostala taky, ale už jsem ho nestihla využít. Byly jsme domluvené, že první měsíc to zkusíme bez něj a hned od dalšího cyklu nasadíme i clostík a už jsem ho nevyužila.
Momentálně jsem 28tt a zítra začínám 28+1tt, sice celé těhu provází dost problémů, ale bojujeme a věřím, že Mikulášek bude v pořádku a vše dopadne dobře. Jak říkáte, paní doktorku bych nevyměnila za nic na světě ![]()
@Linda88 ja mela srdicko uz 5+4
@anitram999 jinak je mi docela fajn:) semtam me docela docela dost boli podbrisek ale zachranila jsem to horcikem:)pristi stredu mam dalsi utz tak mam strach.. co ty?
@Lucii92 celkem to jde
nevolnosti už nemám, teda neměla jsem, až dneska ráno zase
asi se prckovi nelíbilo včerejší poštouchnutí tatínkem, asi si říkal, když mě šťouchá tatínek, já zase Tebe
já jdu 29.06. a je to nekonečný ten měsíc ![]()