Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
9.6.15 13:14

Ahoj holky tak ten nosifol si taky koupim… To se užívá i v trhu, nebo jen na početí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.15 13:19

@Ilona225 mně to doktorka doporučila užívat celý těhu až do konce kojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.15 17:22

Tak je to všude stejné :)já musím vždy připomínat:)Podívám se na to na netu a zkusíme. Ještě jednou děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.15 18:23

@Scarlett 84 no jo no ti chlapi na to moc nejsou, ale dobrý je, že jsou aspoň ochotní to užívat, je spousta chlapů kteří prostě cokoliv užívat odmítají.
Já jsem objednávala tady http://www.lekarna-bella.cz/…acky-20x5-5g levnější jsem nikde jinde nesehnala.
Nemáte zač děkovat, pokud vám to pomůže, budu jedině ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 12:28

Ahoj holky,
Já jsem do teď brala ctyri mesice nosifol, ctyri mesice kapky gynex a sest mesicu kontryhel, cvicim mojzisovou asi pět měsíců, manžel bral selen a zinek a nic… :( ovulaci mám…ted jsem v lázních a jak se vrátím tak si dam jen kyselinu listovou(kdyby náhodou) a nebudu to vic resit…mám pocit ze je to jen tahání peněz farmaceutických firem a sarlatanu…vždyť ten nosifol obsahuje to stejně co kde jaky multivitamin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 13:41

@Lenka_Lenička Leni nevím, pro mě byl Nosifol zázrak. Po 4 letém snažení a zkoušení kdečeho mi pomohl právě Nosifol. Já jsem ovulaci vůbec neměla, pokud mi ji uměle nevyvolal lékař, trpím totiž Syndromem polycystických ovarií. A po užívání Nosifolu jsem okamžitě otěhotněla.
Pokud máš pravidelnou ovulaci, tak bych řekla, že u tebe to bude spíše psychický blok. A nebo špatné načasování. Některé ženy mají ovulaci až kolem 20tého dne MC. Tím nechci říct, že je to zrovna tvůj případ ;)
Já jsem Nosifol užívala 2× denně a manžel 1× a po měsíci jsem byla těhu :nevim: nevím zda to byl opravdu jen ten Nosifol, ale po všech těch pokusech a hormonálních léčbách, včetně vysokých dávek léků na podporu ovulace :zed:, prostě zabral a já mu věřím. Podotýkám, že v té době jsem nic jiného neužívala :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 14:20

@aja.nesswethova No, já jsem po mimoděložním… tehdy se to „podařilo“ čtvrtý měsíc snažení…I po odebrání vejcovodu ovuluju normálně každý měsíc, sice později, ale měření BT to prokázalo…Možná je to u mě fakt psychika, tak i proto se teď na to chci zkusit moc nesoustředit…No a co se týče Nosifolu, tak je super, že ti zabral… já jsem o něm četla taky chválu…ale opravdu neobsahuje nic zázračného- prostě normální vitamíny, které seženeš běžně v lékárně levněji…No musí to být nádhera se konečně dočkat vytouženého mimíska, moc ti to přeju!!! :hug: Hlavně ať jste zdraví a vše vám vychází (to nejhorší- čekání na sebe už máte za sebou;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 15:21

@Lenka_Lenička tak to mě mrzí, že ti to takhle dopadlo :,(
Já jsem si taky řikala, že na to prostě nebudu myslet, ale bylo to silnější než já :). Snad se Ti brzy taky zadaří a dočkáš se toho malého uzlíčku lásky :srdce:
J8 teď docela bojuju, těhu mám od začátku problematický, což se dalo s mým Syndromem polycystických ovarií očekávat. Od začátku v klidovym režimu, hromada léků, nevyhla jsem se ani krvácení v prvním trimestru, od 22 týdne se mi zkracuje čípek a lehce se otvírám a teď to vypadá, že mě stihne ještě těhu cukrovka. Zítra jdu na testy tak doufám, že to dopadne lépe než posledně. No prostě je fakt, že s každým rokem je těch problémů trochu víc.
Tak budu držet palečky, abys nám tu taky brzy napsala, že to konečně vyšlo a hlavně, aby bylo už vše v pořádku a konečně jste došli do zdárného shledání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
11.6.15 16:54

Tak jsem to nevydržela a koupila test na dovče, no jsou tam dvě čárky :):)

• Citovat
  • Upravit
11.6.15 16:56

@Linda88 juchů já to řikala že to určo ještě vyjde, tak moc moc držim pěsti ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.15 09:12

@aja.nesswethova Děkuju moc za podporu… Nejlepší by bylo, kdyby jsme se dočkaly všechny a měly jsme těhotenství bez peripetií… No, co člověk nadělá, tak teda ať je to tvé těhotenství už v klidu a v pohodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.15 10:30

Tak test na cukrovku mám za sebou, bylo to docela v pohodě, jen ty tři hodiny v čekárně byly hrozný, teď ještě aby mi to dobře dopadlo, v pondělí volám na výsledky, tak snad to dopadne dobře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
15.6.15 09:37

Zdravím vás děvčata, tak již test ukázal dvě čárky :) zítra se objednám k doktorovi, doufám, že bude vše v pořádku :). Všem snažilkám přeju mnoho zdaru!! Nakonec stačilo pouze spočítat si kdy mi vychází plodné dny a zadařilo se :)

• Citovat
  • Upravit
1502
15.6.15 09:40

@Linda88 co to ctu!:) gratulacee :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
15.6.15 09:52

@Lucii92 oj děkuji, mám radost!! Jsem asi tak v 6. týdnu. Doufám, že až budu zítra volat k doktorovi vezmou mě co nejdříve, bývá tam hodně narváno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex