Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.6.15 18:17

@Lucii92 Luci tak hodně štěstí, určitě to dobře dopadne ;-) pozitivní mysl jsou 3/4 úspěchu, zítra se ozvi jak jsi dopadla, mě to čeká v pátek a ve čtvrtek diaporadna jelikož se mi potvrdila ta cukrovka, no co aspoň že už to nebude na dlouho, v pátek začínám třicátý týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.6.15 19:53

@Soffii mudr. Alexandr Bartak;) prosek praha :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.6.15 20:23

Ahojte holky,

dlouho jsem tu nebyla, masakr v práci.

Téda, holky @anitram999 a @Cau.Zuzu, vy se máte, že jste tak daleko!
Já zítra začínám 13tt a čeká mě 1.screening, tolik se bojím! Obzvlášť po tom lednu, kdy jsem měla ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.6.15 09:49

@aja.nesswethova: no téééda, taky už jsi daleko :) Tak držím pěsti s tou diaporadnou, ale to bude dobrý ;-)

@Spendlicek: určitě to dobře dopadneeee! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.6.15 10:25

@Clau.Zuzu já ještě nic necitím, docela se na pohyby těším, i když pak určitě budu nadávat :mrgreen: :mrgreen: jj letí to, v pondělí jdu na KO, tak už se nemůžu dočkat, navíc mě nějak poslední tři dny bolí dásně vlevo, nwm co to je, zda afty nebo zánět dásní…ach jo…z práce se neutrhnu, začínaj dovolený, už to pondělí na KO byl problém, ještě další dr. to by mě už asi pověsily nebo co…chjo…no snad se mi to výplachách heřmánkem a řapíkem zlepší :think: nejhorší je, že nwm co to je :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.6.15 10:45

@anitram999: ehm jak byl problém!? Mno jako mě říct, že je to problém s kontrolou… neee, u nás si nedovolí nikdo nic říct :mrgreen: Ono totiž se vždy může stát, že by pak člověk mohl zůstat s nějakým problémem ze dne na den doma a to by teprv bylo vyvolávání :) Ale u mě teda problém v práci nehrozí :)

Pohyby jsou prvně takové jen „lechtání“ a jakoby motýlci nebo něco takového, ale já už teď chvilkama teda z těch kopanečků rostu :D Hlavně v práci je to sranda - se něco nelíbí tak kope princezna o sto šest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 11:09

@Clau.Zuzu no jo krátí se to nějak rychle, sama tomu nemůžu uvěřit, že už to bude pomalu za mnou, ještě uvidim co mi řeknou zítra na té diaporadně, mamka mě straší že budu muset určitě na císaře když mám tu cukrovku, já doufám že ne, už abych to měla za sebou a věděla co mě čeká :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.6.15 11:13

@aja.nesswethova: určitě na císaře nemusíš - mamka měla 3. těhotenství cukrovku a nemusela na císaře a brácha se narodil přirozenou cestou :) ;-) sice je to teda 18 let, ale myslím, že když to už tehdá šlo přirozeně, že není důvod proč by to nešlo teď :)

samozřejmě pokud tam nebudou ještě jiné faktory ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.6.15 11:14

@Clau.Zuzu mám to v práci těžký :roll: většinou vyjdou vstříc, ale ted začínaj dovolený, takže je to složitější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.6.15 12:23

@anitram999: no jooo, ale tak Ty jsi těhotná a na kontroly musíš ;-) Ale tak snad budou rozumní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 13:46

@anitram999 v podstatě by měli být rádi, že do práce vůbec chodíš, já jsem už od sedmého týdne doma na rizikovym a v práci měli smůlu. A to jsem se těšila jak budu chodit do práce aspoň do sedmého měsíce. No jo no, když to jinak nešlo co nadělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 13:49

@Clau.Zuzu no já jsem jí taky řikala, že sice vyvolávají porod dřív, ale vyvolávají, nedělají to císařem, pokud nejsou jiné komplikace. Ale už mě nahlodala a v hlavě mi to šrotuje :?: Já mám jinak vše v poho, kromě toho, že se předčasně otevírám, ale jen malinko, proto mám jen klidovej režim, tak snad to vydrží a už se nic jiného nepřidá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.6.15 15:45

@aja.nesswethova no právě…uvidím co v pondělí na KO, snad bude vše OK…pokud ne, to bych jim asi překazila plány, by se z toho pos***, kdybych měla jít ted na rizikáč 8o
@Clau.Zuzu tak na KO na gyndu mě pustí, ale s předstihem jim to říct a ještě občas s problémem, třeba minule jsem jim hned z KO volala (2.6.), že na další jdu 01.07., at o tom ví…takže měsíc dopředu…a prý OK, není problém…pak asi 12.6. jim volám a připomínám jím to…a najednou…jj řeknu to holkám…a pak volá zpátky a prý 01.07. to nejde, jedna má dovolenou a druhá má promoci dcery, tak se přeobjednej 8o a moje těhu asi nic neznamená :roll: dost mě to naštvalo, když to věděli a nic neřekli, pak bych tam jako 01.07. chtěla jet a oni by řekli, no počkej to nejde…tak aspoň že mě sestra přeobjednala na 29.6. :arrow: ale fakt mě to tu přestává bavit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.6.15 17:37

Ahojte holky,

screening je negativnííí :dance: :dance: :dance: :srdce:
Měříme 6cm, všechno odpovídá a posunuli mi termín porodu z 5.1.2016 na 3.1.2016 :-)

Jen u nás ve Zlíně dělají automaticky i testy na štítnou žlázu a vyšly mi pozitivní, tak už jsem objednaná na 9.7. na endokrinologii, tak uvidím ;-)

Mě se tak ulevilo! Dneska jsme prckovi koupili první věc (měla jsem to u všech zakázaný do výsledku 1. screeningu), chtěla jsem hračku, kterou když natáhnete, tak hraje takovou tu miminkovskou melodii - většinou je to třeba na těch kolotočích nad postýlky ;-)

Já jsem tak šťastná :-) Vím, že nemáme vyhráno, ale… další velký mezník za náma :-)

PS: Fotečka žádná pěkná není, ptž miminko bylo neskutečně živý a divoký :mrgreen: I měřit ho dr. musela na několikrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
24.6.15 18:42
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie