Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Clau.Zuzu já myslela jestli si to nenecháváte jako překvápko
já to nevydržela ani u prvního a teď u druhýho jsem to chtěla vědět co nejdřív, kvůli oblečení, těšila jsem se jak budu nakupovat šatičky a tuničky a bohužel to zase nevyšlo, ale zase ségře ta holčička vyšla tak se realizuji v tomto směru tam ![]()
@aja.nesswethova: nene, chtěli bychom vědět
právě i kvůli oblečkům - zda brát vše nové /na kluka/ nebo můžem i podědit po neteřích ![]()
Zdravím vás, tak měla jsem ms dostat 5. nebo 6., tak jsem 5. otestovala a test byl engativní
, ms zatím nepřišla, ale jsme na dovolené a nejspíše nebudu mít možnost koupit si nový test, ale těhotně se necítím, tak si myslím, že mám zpoždění. Uvidíme, vracíme se 15. června, tak pokud do té doby ms nepřijde tak si doma udělám test. Nevím no zda je možné, že bych byla těhotná když byl test negativní, nedělám si moc naděje. Ať se vám daří!!!
Ahoj holky dnes jsem se tu zaregistrovala poprvé, jsem další snažila, tak doufám ze se nam to brzo ppodaří a budeme se mít na co těšit. 28.3. Jsem porodila mrtvou holčičku, tak doufám, ze to vyjde brzo.
@Linda88 Lindo, mně test ukázal těhu až 5 dní po vynechání MS, tak neztrácej naději třeba to ještě vyjde ![]()
Ahoj, taky se s přítelem snažíme o miminko vic jak přes rok. Pořád doufám že to půjde bez hormonu atd. Zatím do sebe ledujeme bylinné čaje, zinek a kyselinu listovou.Snad se jednou dočkáme… ![]()
@Scarlett 84 Scarlet vyzkoušejte ten Nosifol, mně opravdu výborně zabral. Před tím jsem taky zkoušela různé bylinky, vitamíny a doplňky, dokonce i hormonovou léčbu, a pomohl mi až ten Nosifol. Za zkoušku nic nedáte. Teď mám slabou těhu cukrovku a doktorka mi Nosifol zase doporučila, že zlepšuje i tu cukrovku, podle nejnovějších výzkumů a řikala, že ho můžu užívat i těhu vitamínama. Takže s chutí do toho a ať se taky brzy pochlubíš dvěma čárkama ![]()
Nezkoušela, ještě jsem na něj nikde nenarazila.Jen na ty bylinky a nějaké vitaminy. Dá se to běžně koupit nebo na je to předpis… teď mě čeká preventivka.Tak by se to u hodilo kdyby bylo na předpis. Děkuju ![]()
@Scarlett 84 nene je to volně prodejné, já to kupovala přes net, protože to vyjde levněji, v klasické lékárně to bylo skoro o 100kč dražší. Kupovala jsem to i manzelovi takže jsme měli i poštovné zdarma. ![]()
Ahoj, zkusím se sem vetřít
Snažíme se od srpna 2014, zatím jsme to nechali na přírodě, není moc čas to řešit
Ale teď jsem byla v sobotu dost zklamaná, věřila jsem, že tentokrát to vyšlo (4 dny po termínu MS), chtěla jsem si udělat test, ale než jsem ho našla, tak jsem to dostala… Zkusila jsem koupit ovulační testy a uvidím, jestli to k něčemu bude. Máme kluka 7,5 roku a holku 6 let, nikdy nebyl problém, snad nebude ani tentokrát a zadaří se, než už na to budu moc stará
Jinak všem snažilkám přeji hodně štěstí a těhulkám pohodové těhotenství a zdravé děti!
Děkuji moc. A myslite, možná že se ptám jak blbec… nebude vadit když k tomu dobereme ten zinek a kys. listovou koukala jsem ze to taky obsahuje. ![]()
@Scarlett 84 klidně se ptejte ![]()
no já se teď taky ptala jestli můžu ten Nosifol užívat i s těma těhu vitamínama a doktorka mi na to řekla, že úplně v klidu, že listovky není nikdy dost, ať jsem úplně v klidu. Takže si myslím, že to vůbec nebude vadit, kdyžtak si to rozvrhněte ať to neberete najednou (nevím, jak užíváte ten zinek) třeba ten zinek a listovku v poledne a Nosifol ráno a večer (manželovi stačí jedna dávka, ale brát ho nemusí vůbec, my ho užívali oba, pro jistotu
)
@JituleF Jitule tak to budu držet palečky, snad se brzy přidáte k nám čekatelkám ![]()
Zinek užívá hlavně přítel teda.( já nepravidelně) já tu kys. listovou. S ním je to hrozné
aby něco bral nemůže velké prášky ale zinek povinně bez odmlouvání bere.
Třeba tohle bude pro něj lepší kdyz je to v sáčku.:) ![]()
@Scarlett 84 jj je to rozpustné a je to i chuťově moc dobrý, klidně bych to pila i celý den
. Manžel je na tohle taky hrozný, ale tohle jsme pili vždycky spolu a když měl jinou směnu tak jsem mu to připravila v kuchyni na linku a on si to vypil (i když párkrát taky zapomněl
)