Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
28.5.15 08:40

Ahoj holky, možná to sem nepatří, ale mi se snažili o naše dvě děti a hodně. Všechna vyšetření byla v pořádku než sem narazila na bylinku,,Kakost smrdutý´´ Po tří měsíční kůře se zadařilo a teď máme dvě krásné děti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.5.15 08:44

A co je to za bylinku? Je k dostání v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.5.15 11:19

Ano je k dostání i v kapkách já kupovala ve zdravé výživě, ale spíš čaj prej je účinější. A musel ho pít i manžel. Trošku se bránil, ale potom byl spokojený jaké má výsledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.5.15 11:22

I kamarádce pomohl, bohužel o to přišli, ale zkoušejí znova.Ale pozor jak jsem měla tušení že jsem těhotná tak nepít, mohlo by to mít vliv na plod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 13:04

@iBeuška zkus ten Nosifol. Je opravdu skvělý, mně pomohl po 4 letech snažení, do té doby jsme zkoušeli snad úplně všechno a nezabralo nic, až ten Nosifol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
28.5.15 13:16

@iBeuška nosifol také doporucuju!;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
31.5.15 16:36

@Lucii92 No ty nevolnosti sou na nic, mě bylo v těhotenství taky strašně špatně. a ten Nosifol chci taky vyzkoušet. Tak držím pěsti ať to dobře dopadne, já očekávám ms 4. nebo 5. června tak doufám že nedorazí a budu taky těhu. :) tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
172
31.5.15 16:46

Ahoj, je mozne ze me uz asi 4 dny boli v pravem trisle? jako je me tam obcas pichne…zadna velka bolest. proste obcas prave trislo citim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
31.5.15 17:45

@Linda88 v úterý jdu na první utz. To budu 6+0 tak dam vědět. Dnes me v noci vzbudily strašné bolesti v podbřišku :nevim: jinak se porad cítím jako po nějaké hodně vydařené akci:D..držím pěstí at nedojde! jinak s tím tříslem jsem to mela taky ale na levé straně. Začalo me to bolet nějak jak nepřišla MS a přestalo par dni zpět. Taková tupá bolest. Jen hodně nepříjemné. Dr říkala ze je to vlivem natahování vazu..bala je se mimodelozniho tak snad to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
31.5.15 18:56

@Lucii92 Tak budu moc držet pěsti aby ti to dobře dopadlo a miminko bylo vpořádku :hug:. Já tomu moc nevěřím, že se poštěstilo, protože sme oba hrozně unavení každej den, takže se k tomu odhodláme tak 2× týdně a to je vše. No budu doufat a kdyžtak mi nezbývá než to zkusit zase v červnu :)

• Citovat
  • Upravit
31.5.15 19:34

@Linda88 no tak to by mohlo vyjít, já měla hrozný fofry před vánoci, měli jsme nějaké neplánované urgentky v práci, takže jsme chodili dvakrát v týdnu na dvanáctky, do toho jsem pekla cukroví na vánoce pro sebe a ještě pro kolegyni do práce, k tomu jsem si vymyslela, že udělám deset druhů, vůbec jsem nestíhala, večer padala na hubu takže k tomu docházelo opravdu minimálně, takže když jsem si dělala na Nový rok test a byl pozitivní tak jsem tomu ani nechtěla věřit, že to vyšlo a říkala jsem si jak je to možný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
31.5.15 23:39

Nejlíp se dělá mimi když je člověk zaměstnán zcela něčím jiným a nemyslí na „zádělavani“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
1.6.15 08:05

Holky, zítra končím 9tt a taky mě občas nepříjemně píchne v podbřišku. Ale to je asi normální, ne? Jakože se tam natahují ty vazy nebo tak… Doufám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.6.15 08:20

Bolesti a píchání v podbříšku do toho 20tt jsem měla taky a k tomu i někdy teplotu, prej je to úplně normální. Já jsem si mazala bříško dýňovým olejem abych zmírnila tu bolest a pomáhalo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
2.6.15 07:56

@aja.nesswethova No ráda bych tomu věřila, ale nevím nevím, včera sem měla celý den bolesti jako před ms, takže si myslím, že brzo dorazí. Uvidíme nechám se překvapit, jako byla bych fakt ráda :D, ale stejně na sobě nic těhotnýho nepozoruju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex