Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, možná to sem nepatří, ale mi se snažili o naše dvě děti a hodně. Všechna vyšetření byla v pořádku než sem narazila na bylinku,,Kakost smrdutý´´ Po tří měsíční kůře se zadařilo a teď máme dvě krásné děti ![]()
Ano je k dostání i v kapkách já kupovala ve zdravé výživě, ale spíš čaj prej je účinější. A musel ho pít i manžel. Trošku se bránil, ale potom byl spokojený jaké má výsledky ![]()
I kamarádce pomohl, bohužel o to přišli, ale zkoušejí znova.Ale pozor jak jsem měla tušení že jsem těhotná tak nepít, mohlo by to mít vliv na plod.
@iBeuška zkus ten Nosifol. Je opravdu skvělý, mně pomohl po 4 letech snažení, do té doby jsme zkoušeli snad úplně všechno a nezabralo nic, až ten Nosifol.
@Lucii92 No ty nevolnosti sou na nic, mě bylo v těhotenství taky strašně špatně. a ten Nosifol chci taky vyzkoušet. Tak držím pěsti ať to dobře dopadne, já očekávám ms 4. nebo 5. června tak doufám že nedorazí a budu taky těhu.
tak uvidíme
Ahoj, je mozne ze me uz asi 4 dny boli v pravem trisle? jako je me tam obcas pichne…zadna velka bolest. proste obcas prave trislo citim.
@Linda88 v úterý jdu na první utz. To budu 6+0 tak dam vědět. Dnes me v noci vzbudily strašné bolesti v podbřišku
jinak se porad cítím jako po nějaké hodně vydařené akci:D..držím pěstí at nedojde! jinak s tím tříslem jsem to mela taky ale na levé straně. Začalo me to bolet nějak jak nepřišla MS a přestalo par dni zpět. Taková tupá bolest. Jen hodně nepříjemné. Dr říkala ze je to vlivem natahování vazu..bala je se mimodelozniho tak snad to nic nebude.
@Lucii92 Tak budu moc držet pěsti aby ti to dobře dopadlo a miminko bylo vpořádku
. Já tomu moc nevěřím, že se poštěstilo, protože sme oba hrozně unavení každej den, takže se k tomu odhodláme tak 2× týdně a to je vše. No budu doufat a kdyžtak mi nezbývá než to zkusit zase v červnu ![]()
@Linda88 no tak to by mohlo vyjít, já měla hrozný fofry před vánoci, měli jsme nějaké neplánované urgentky v práci, takže jsme chodili dvakrát v týdnu na dvanáctky, do toho jsem pekla cukroví na vánoce pro sebe a ještě pro kolegyni do práce, k tomu jsem si vymyslela, že udělám deset druhů, vůbec jsem nestíhala, večer padala na hubu takže k tomu docházelo opravdu minimálně, takže když jsem si dělala na Nový rok test a byl pozitivní tak jsem tomu ani nechtěla věřit, že to vyšlo a říkala jsem si jak je to možný ![]()
Nejlíp se dělá mimi když je člověk zaměstnán zcela něčím jiným a nemyslí na „zádělavani“ ![]()
Holky, zítra končím 9tt a taky mě občas nepříjemně píchne v podbřišku. Ale to je asi normální, ne? Jakože se tam natahují ty vazy nebo tak… Doufám ![]()
Bolesti a píchání v podbříšku do toho 20tt jsem měla taky a k tomu i někdy teplotu, prej je to úplně normální. Já jsem si mazala bříško dýňovým olejem abych zmírnila tu bolest a pomáhalo to ![]()
@aja.nesswethova No ráda bych tomu věřila, ale nevím nevím, včera sem měla celý den bolesti jako před ms, takže si myslím, že brzo dorazí. Uvidíme nechám se překvapit, jako byla bych fakt ráda
, ale stejně na sobě nic těhotnýho nepozoruju.