Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 krasny mimco
gratuluju a at je nadale vsechno v poradku ![]()
Holky je normální ze jsem 23 DC a mám bolesti podbřišku jako bych to měla dostat? ![]()
@anitram999 teď jsem dočetla Tvůj příběh, jsem moc šťastná že Vám to vyšlo a fotečky vypadají úžasně. Přeju hodně zdraví ![]()
@WmarliesW
děkuji, jsi hodná
já doufám, že v prosinci se dočkám vymodleného prcka v náručí ![]()
@Veronique123 A vlastně kdy očekáváš MS? Doufám, že se ti zadaří a budeš čekat miminko. ![]()
@anitram999 Taky ti moc gratuluju, je to báječná zpráva, hlavně si to těhotenství užij a vyspi se ![]()
@Linda88
pak už se asi moc nevyspím co?
ale já se na to těším, těším se na toho malýho človíčka, i když budu totálně hotová, tak budu štastná, že ho máme ![]()
@Linda88 No, MS bych měla dostat v neděli nebo v pondělí, mám kratší cyklus ( 26-27 dní ), ale asi mrchu nedostanu ani kdyby se to nepovedlo, beru utroš a i Estrofen, a ty to případné krvácení podrží
, každopádně dnes jsem 8.den po KET, dělala jsem si test a bohužel bílo, tak nevím, uvidíme zda se to ještě v dobré obrátí ![]()
@Lucii92 ahojky, tak jsem po laparoskopii, a vzali mi vejcovod, byl tam zánět, takže teď Už jen ivf.
@lentilka 1 jeejda:/ to me fakt mrzi. Já bych mela dostat úterý/středa MS tak jsem zvědavá. Pořad me bolí podbřišek jako kdyby jsem to měla dostat a jsem nafoukla jako balon. Podle me to mám i v hlavě ![]()
@Veronique123 Vůbec neházej flintu do žita, já když jsem byla těhotná dělala sem si test den před tím než jsem to měla dostat a byl negativní, ovšem po týdnu byl jasně pozitivní, musíš to vydržet a počkat s testování až po dni kdy bys měla dostat ms
.
@Lucii92 Tak to jsem i já zvědavá a držím pěsti, já sem ted zas na začátku od 7. jsem měla ms a teď už se zas snažíme
.
@Linda88 tak držím palce! Snad nám to vyšlo..všichni okolo maji bříška nebo miminka a my s manželem nic. Už si připadam neschopna ![]()
@Lucii92 Já vím, že člověk když touží po tom miminku tak strašně moc vnímá mimča a těhotné kolem sebe, ale ono se zadaří i vám a jak dlouho už se snažíte?