Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
7.5.15 12:33

@anitram999 všechno bude v pořádku. Musi byt:) no a ja bych to mela dostat asi 19.5. Tak snad.. Sakra jak já si to miminko přeju:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
7.5.15 12:36

@lensom to ještě nemusí nic znamenat :hug: bude to dobré. A já jsem utrogestan taky polykala a nezavadela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
7.5.15 17:05

@Lucii92 brzy to určitě vyjde, uvidíš :hug: budu sem nakukovat :oops: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
7.5.15 19:46

@lensom

Ahoj, já jsem dnes podle ms 5+6. V pondělí jsem začala špinit, tak mě hospitalizovali v nemocnici. Dpstala jsem nějaké injekce do žíly a tablety. Dnes mě pustili, hematom zmizel. Beru 3× denně utrogestan po dvou tabletách. Nic nevzdávej, ale být tebou tak hodně odpočívám a nic netahej. Přeju ať ti to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.15 20:17

Taky si mela hematom? ja beru utrogestan 2 krat denne tabletku,,,odpocivam, mam neschopenku tak jen lezim a lezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.15 15:41

Ahoj holky, můžu se přidat? :-) My už se snažíme téměř 2 roky… v listopadu jsem byla na prvním IVF, v caru nám poradili nativní cestu, a bohužel se buňky nespojily, tím přišel první pokus vniveč, bylo mi na nic… vyčítala jsem si, že jsem poslechla doktory a nešla raději do ICSI :-/… v březnu jsme podstoupily 2. pokus - 6-tý den po ET jsem měla ducha a sílil, bylo to úžasný :-D, jenže od 10-tého dne po ET jsem začla mít bolesti a trochu jsem začala krvácet, bohužel šlo o biochem. těhotenství :-/… a teďkon jsem 3.den po KETu a doufám, že tentokrát to už konečně vyjde a já se dočkám těch vysněných // :-)… jinak přeji všem snažilkám moc a moc štěstí a těm, co se to povedlo z celého srdce gratuluji :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.5.15 19:32

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, nechtela jsem se na to tak soustredit (ale je to teda taaak tezky, zvlast kdyz vsechny kolem me ted rodi nebo oznamuji tehotenstvi, dokonce i v televizi mi prijde ze je toho najednou plno). A jsem teda priklad ukazkovyho vsugerovani :zed: Byla jsem si jista, ze jsme se podle BT tenhle mesic fakt trefili do ovulace, pred nekolika dny me jakoby dloubalo v podbrisku, jsem hrozne zrava, vadi mi cigaretovy kour jako nikdy, pozorovala jsem vytok jiny nez jsem kdy mela… Dnes mam tri dny pred ocekavanou MS, rano jsem si udelala test a snehobilo :( Vim ze bych mela pockat az do pripadneho opozdeni, ale myslela jsem ze by tam i nejaky mikrodusik mohl byt :nevim: Takze asi zase nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.15 19:52

@Soffii Vydrž, třeba se to povedlo… naděje umírá poslední :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.5.15 19:56

@Veronique123 Děkuji za podporu :hug: ale je to tezky, kazdy mesic zklamane vyhazovat negativni test do kose. Moc bych si prala, abych uz mohla priteli slavnostne ukazat dve dalnice… Nikdy jsem nebyla trpeliva a v tomhle je to jeste horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
8.5.15 19:57

@lensom
Jojo, měla jsem hematon, byla jsem v nemocnici 4 dny, klidový režim, vstávat jen na wc a do sprchy. Já jsem na rodičovské, takže to mám složitější, ale utz dopadl dobře, hematom je pryč, ale vyhráno nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.15 19:58

@Soffii jj, já tě naprosto chápu :-/… už mě to čekání také neba, já na své testování musím čekat minimálně do příští středy, nejlépe do soboty ( to budu 10.den po KET ), ale přesto nezoufej… víš co se říká???… naděje umírá poslední a hlavně… víra tvá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.5.15 20:04

@Veronique123 To bricho me poboliva porad, zrovna treba i ted, porad v tom samem miste. A tlak jako pred ms, takze si myslim ze dorazi mozna jeste driv nez ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.15 20:30

@Soffii no, pobolívání břicha bývá i při zavrtávání embrijka, tak uvidíš… moc, moc bych ti přála aby se ti povedlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
9.5.15 18:39

@Soffii já si taky přišla vždycky jak trubka, test negativní, zase :nevim: nechápala jsem proč zrovna my?! máme zázemí, milujeme se, dáme mu všechno na světě a nic…ani duch…po dvou letech bez dvou měsíců jsem objevila na testu svého prvního ducha ;) nevěřila jsem tomu, rozklepala jsem se a když digitál ukázal + 1-2, málem mi vypadl z ruky…asi za to vděčím clostilu, neboť nevím, zda jsem měla ovulaci v pořádku, ale hlavně s naším spermio, v Podolí 11/2014 - 7 milionů, nasazeny vitaminy na plodnost 03/2015 - iscare - 1,8 milionů, je to malé, co ve mě roste zázrak :oops: tak doufám, že vše bude jak má a v prosinci budu maminka ;) každé z vás to moc moc přeju, vím čím si procházíte, taky to trápení, já clostil vyzkoušela až na poslední možnost, řekla jsem si, že to nejspíš nevyjde, s naším spermio, ale abych si to před IUI nebo IVF nevyčítala, že jsme nezkusili vše…a na první pokus se povedlo, holky věřte a určitě brzy se poštěstí, vím jaký to je, všude samá těhotná, na internetu, na fb, prostě když se snažíme, jsou kolem a okolo nás jakoby to jen procházelo…brzy se dočkáte :* omluva za dlouhý příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
9.5.15 20:23

@anitram999 když ctu prispevky od tebe tak mám hned lepší náladu a pocit ze všechno bude v pořádku. Diky :oops: :srdce:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí