Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 všechno bude v pořádku. Musi byt:) no a ja bych to mela dostat asi 19.5. Tak snad.. Sakra jak já si to miminko přeju:(
@lensom to ještě nemusí nic znamenat
bude to dobré. A já jsem utrogestan taky polykala a nezavadela ![]()
Ahoj, já jsem dnes podle ms 5+6. V pondělí jsem začala špinit, tak mě hospitalizovali v nemocnici. Dpstala jsem nějaké injekce do žíly a tablety. Dnes mě pustili, hematom zmizel. Beru 3× denně utrogestan po dvou tabletách. Nic nevzdávej, ale být tebou tak hodně odpočívám a nic netahej. Přeju ať ti to vyjde
Taky si mela hematom? ja beru utrogestan 2 krat denne tabletku,,,odpocivam, mam neschopenku tak jen lezim a lezim
Ahoj holky, můžu se přidat?
My už se snažíme téměř 2 roky… v listopadu jsem byla na prvním IVF, v caru nám poradili nativní cestu, a bohužel se buňky nespojily, tím přišel první pokus vniveč, bylo mi na nic… vyčítala jsem si, že jsem poslechla doktory a nešla raději do ICSI :-/… v březnu jsme podstoupily 2. pokus - 6-tý den po ET jsem měla ducha a sílil, bylo to úžasný
, jenže od 10-tého dne po ET jsem začla mít bolesti a trochu jsem začala krvácet, bohužel šlo o biochem. těhotenství :-/… a teďkon jsem 3.den po KETu a doufám, že tentokrát to už konečně vyjde a já se dočkám těch vysněných //
… jinak přeji všem snažilkám moc a moc štěstí a těm, co se to povedlo z celého srdce gratuluji
![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, nechtela jsem se na to tak soustredit (ale je to teda taaak tezky, zvlast kdyz vsechny kolem me ted rodi nebo oznamuji tehotenstvi, dokonce i v televizi mi prijde ze je toho najednou plno). A jsem teda priklad ukazkovyho vsugerovani
Byla jsem si jista, ze jsme se podle BT tenhle mesic fakt trefili do ovulace, pred nekolika dny me jakoby dloubalo v podbrisku, jsem hrozne zrava, vadi mi cigaretovy kour jako nikdy, pozorovala jsem vytok jiny nez jsem kdy mela… Dnes mam tri dny pred ocekavanou MS, rano jsem si udelala test a snehobilo
Vim ze bych mela pockat az do pripadneho opozdeni, ale myslela jsem ze by tam i nejaky mikrodusik mohl byt
Takze asi zase nic…
@Veronique123 Děkuji za podporu
ale je to tezky, kazdy mesic zklamane vyhazovat negativni test do kose. Moc bych si prala, abych uz mohla priteli slavnostne ukazat dve dalnice… Nikdy jsem nebyla trpeliva a v tomhle je to jeste horsi.
@lensom
Jojo, měla jsem hematon, byla jsem v nemocnici 4 dny, klidový režim, vstávat jen na wc a do sprchy. Já jsem na rodičovské, takže to mám složitější, ale utz dopadl dobře, hematom je pryč, ale vyhráno nemám
@Soffii jj, já tě naprosto chápu :-/… už mě to čekání také neba, já na své testování musím čekat minimálně do příští středy, nejlépe do soboty ( to budu 10.den po KET ), ale přesto nezoufej… víš co se říká???… naděje umírá poslední a hlavně… víra tvá… ![]()
@Veronique123 To bricho me poboliva porad, zrovna treba i ted, porad v tom samem miste. A tlak jako pred ms, takze si myslim ze dorazi mozna jeste driv nez ma…
@Soffii no, pobolívání břicha bývá i při zavrtávání embrijka, tak uvidíš… moc, moc bych ti přála aby se ti povedlo ![]()
@Soffii já si taky přišla vždycky jak trubka, test negativní, zase
nechápala jsem proč zrovna my?! máme zázemí, milujeme se, dáme mu všechno na světě a nic…ani duch…po dvou letech bez dvou měsíců jsem objevila na testu svého prvního ducha
nevěřila jsem tomu, rozklepala jsem se a když digitál ukázal + 1-2, málem mi vypadl z ruky…asi za to vděčím clostilu, neboť nevím, zda jsem měla ovulaci v pořádku, ale hlavně s naším spermio, v Podolí 11/2014 - 7 milionů, nasazeny vitaminy na plodnost 03/2015 - iscare - 1,8 milionů, je to malé, co ve mě roste zázrak
tak doufám, že vše bude jak má a v prosinci budu maminka
každé z vás to moc moc přeju, vím čím si procházíte, taky to trápení, já clostil vyzkoušela až na poslední možnost, řekla jsem si, že to nejspíš nevyjde, s naším spermio, ale abych si to před IUI nebo IVF nevyčítala, že jsme nezkusili vše…a na první pokus se povedlo, holky věřte a určitě brzy se poštěstí, vím jaký to je, všude samá těhotná, na internetu, na fb, prostě když se snažíme, jsou kolem a okolo nás jakoby to jen procházelo…brzy se dočkáte
omluva za dlouhý příspěvek ![]()
@anitram999 když ctu prispevky od tebe tak mám hned lepší náladu a pocit ze všechno bude v pořádku. Diky
!!