Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.5.15 14:54

@Linda88 to mas pravdu, taky jsem to zacala vnimat, kdyz se snazime o to miminko, vdycky kdyz vidim tehotnou nebo miminko tak se mi hned zasteskne…ale lepsi je na to nemyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
15.5.15 15:03

@Linda88 začali jsme v prosinci a za dařilo se hned. Bohužel to v lednu skončilo biochemicky a v únoru se to opakovalo. Tak jsme si dali pauzu az se dam do kupy. Měli svatbu a začali znovu az ted;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:06

Holky tak i já se přidám a možná i někomu poradím. S maželem jsme se snažili bezvýsledně 4 roky o miminko, pak jsem se naštvala a změnila jsem doktora. Přešla jsem k paní doktorce do Blovic a ta mi doporučila na otěhotnění Nosifol. Prý s ním má vynikající výsledky i u žen po neúspěšném IVF. Říkala, že díky Nosifolu u ní v ordinaci neznají neplodnost. Tak jsme to zkusili. Já jsem pila dva sáčky denně a manžel jeden. :hug: No a po měsíci jsem byla těhotná 8o. Bylo to jako zázrak, ani jsem tomu nechtěla věřit. Teď už jsem ve 24 týdnu a zatím vše ok tak snad už to zvládneme a vše dobře dopadne. Tak kdyby ten Nosifol měl pomoct aspoň jedné z vás tak by to bylo báječné. Všem snažilkám budu držet palečky a hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
15.5.15 15:09

@aja.nesswethova nosifol mám taky. Pijí sáček 1× denně ráno a večer zobnu femibion. Je fakt ze jsem mela ovulaci jak nikdy;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
15.5.15 15:11

@aja.nesswethova a mám ho zatím první měsíc tak snad..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:12

Lucii92 jj taky jsem měla problémy s ovulací, pokud jsem si nedošla na vyvolávací injekci tak jsem nemenstruovala třeba 7 měsíců, nefungovala mi vůbec,
mně doporučila doktorka ten Nosifol 2× denně že je to lepší a doporučila ho i manželovi, naštěstí je na tohle pohodovej a poctivě pil se mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:14

@aja.nesswethova diky za informace, treba zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:17

@klarastrahov no jen píšu jak jsme to zvládli my, nezaručím, že to vyjde, ale my jsme to brali jako malej zázrak, po těch 4 letech už jsme ani nedoufali a ono to vyšlo hned po měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
15.5.15 15:18

@aja.nesswethova kdyby se nedařilo tak ho začne pit i on. Nevěděla jsem ze ho můžou i muži. Jen je drahej jak cune :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:21

@aja.nesswethova vsak ano, jsem ráda, že jsi to napsala, zase nejaka zkusenost, my se snazime asi pul roku, ale nehrotime to, ale kdyby bylo poreba tak vim co je dobrý. dik :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:29

@Lucii92 no my jsme taky nevěděli, jen jsem se hodně ptala a paní doktorka řikala, že je určitě dobrý když to pijí oba partneři, ale že je to otázka financí zda na to máme nebo ne, je fakt že cena je přemrštěná, ale zase když to porovnám se známýma kteří dali 40 000 do ivf 8o tak tohle je ještě brnkačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:32

@klarastrahov no my jsme to taky první dva roky moc neřešili, na Ondráška jsme taky čekali dva roky, ale když už to bylo 4 roky tak už mě to trochu štvalo a pan doktor mi nabídl už jedině IVF a to jsem odmítla, do toho se mi vážně nechtělo, tak jsem přešla k paní doktorce a pak jsem si řikala, že jsem nepřešla už dřív :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:36

@aja.nesswethova tak 4 roky uz je asi opravdu hodne, to ja pockam tak ten jeden rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:43

@klarastrahov no my jsme zkoušeli úplně všechno kromě toho IVF, a nepomohli nám ani prášky ani injekce a dokonce ani dovolená u moře v kombinaci s podpůrnýma práškama, pak jsme přešli k tý paní doktorce a ta nás poslala i na spermiogram abysme to ošéfli všechno, ale tam už jsme nakonec nemuseli protože jsem 10 dní před ním zjistila, že jsem těhu, je mi jasný, že si manžel oddychnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:46

@aja.nesswethova aha tak to verim, ja nevim jestli by tam muj pritel sel, mozna ze jo, kdyz to nepuujde prirozene, ale prasky prave nechci a takove ty veci okolo, to az naposled:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí