Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
27.4.15 21:58

Snazime se prvni mesic…ale mame uz velkyho ducha..a mam i nejake ty priznaky…boli me podrisek, prsa.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
27.4.15 22:01

@Naominka: zkus tak za dva dny znovu - já měla dušíky 2× a pak už jsem šla na gyndu, páč jsem měla jet zkoušet svatební šaty, tak abych věděla - potvrdili mi to další den z krve.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
27.4.15 22:08

@Clau.Zuzu ale tenhle mi pripada ze to je spis ryska ne? Ja jsem dneska 11 dpo a zitra nebo ve stredu by mela dorazit mrcha tak si rikam ze uz by tam mohlo byt videt neco vic ne? Uz me z toho asi hrabe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
28.4.15 08:18

@Naominka: já měla týden zpoždění a měla jsem jen slabého duch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
28.4.15 08:30

@Clau.Zuzu tak takovy stesti ja mit nebudu :lol: zkousela jsem dneska test a prijde mi ze je to uplne stejny. No co uz tak at dorazi mrcha a muzeme to zkouset dal. Snad to jednou vyjde :cert: a jak dlouho jste se snazili? My ted jdeme na osmej pokus :zed: teda pokud mrcha dorazi coz asi dorazi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
28.4.15 19:45

@Naominka: no já se přiznám, že jsme to moc „nehrotili“ tím, že bychom se stresovali „jdem na to, snažíme se“.. řekli jsme si min rok v létě, že tomu necháme volný průběh a uvidíme… a viděli jsme v lednu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
30.4.15 10:04

Ahoj holky,
hlásím úspěch:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.4.15 10:19

@Evelýna 1: gratulujuuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
30.4.15 11:26

@Clau.Zuzu
Děkuju, snad bude všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
6.5.15 11:26

Ahojte holky! :mavam: tak jak to s vama vypada? :) nejake tehulky? :) ja doufam ze dalsi ms uz neprijde :( nejak si to zase beru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.5.15 11:35

ovulacni testy

Zdravim mam takovy dotaz. Dnes jsem byla na folikulometrii dle uz mam folikul 23.11mm a sliznice je pres 9 mm. Dr. me doporucil ovulani testy. Koupila jsem si od GS ovul test. V baleni jsou tri tak mam pet krabicek. Rikal dr. ze at ode dneska zkousim ovul testy. Snazime se o miminko vic jak rok. A nejsem si jista jak casto ty testy. Jestli staci jednou denne a nebo vickrat za den. Nerada bych to podcenila. Budeme se snazit kazdy den. Ale rada bych zkusila o ty testy. Diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
6.5.15 21:02

@Evelýna 1 gratuluju :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
6.5.15 21:05

@Lucii92 Ahuj, já jdu v úterý na druhou kontrolu, po měsíci :hug: měli mi brát jen krev na downa a tak, ale vydupala jsem si další sono, páč jsem na další měla jít až za 7 týdnů od prvního a to bych nedala, když tu všude čtu o ZT, tak se bojím, aby v úterý bylo vše OK, navíc mi jde kočička už na 4 operaci, ohledně nádoru mlečné žlázy, a to jí je 10, ale tohle je malej zákrok, má tam jen jednu bulku, v prosinci jí rozřezali od přední packy až ke genitáliim :roll: to jsem se hodně bála a zvládla to…takže 12.5. budu mít náročný den, jak to je s mimiskem a jak to bude s kočičkou…ahhhhhh co Ty? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.15 11:19

Ahoj holky, dnes na kontrole..jsem 5+1 a uz byl videt vacek…ale nad vackem jsem mela hematom..to pry znamena ze se vajicko odlucuje. Napsal mi utrogestan, 2krat denne. Je lepsi to zavadet spodem nebo polykat? Myslite ze mam sanci ze se mimi udrzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
7.5.15 11:40

@lensom: já jsem utrogestan jedla jako tabletky :hug: nebooj, ještě není vůbec nic ztraceno, mohlo by to být dobrý, jen na sebe dávej pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí