Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 to je dobře že jsi v pořádku, konečně stres pryč vid..tak at se ti daří s malým ![]()
Ahoj no já mám pilno, malá už je na světě, včera jí byli 3 týdny, porodili jsme ve 34+4tt a byli 12 dní v nemocnici na JIP jako nedonošení, malá-Laurinka si nedokázala udržet teplotu, ale už je to dobrý a vše zvládá..měla 2400g a měřila 44cm, porod byl 3,5 hod. a nakonec jsme k tomu vzali i tatínka. bylo to rychlé a nečekané a hrozně krásné-ten pocit když už je venku a začne brečet a ty víš že je na živu..moc času na pc nemám, tak jsem to sem ještě nedala. holka šetři se co nejvíc at ten prcek malej ještě v bříšku vydrží a je vše dobré, já z přibraných 10kg mám už 8 dole, asi nervy trošku pracovali…
@lovka zlato tak to je krasna zprava. Je to fakt uzasne. Ja jsem si tak o vikendu lezela a premyslela, jak jsi na tom. Jestli uz je drobecek na svete. No, ja jsem ted 30 tt a mam prave strach, jestli malej nepujde taky driv. pribrala jsem zatim 3 kg, ale pripadam si hrozne velka.
jeste stale chodim do prace. mela jsi velke starosti behem tech dni, co byla na JIP, ze? to bych neprala zadne mamce. Muselo to byt desne. Kojis nebo ne? z porodu mam obavy opravdu velke. mam strach z toho jake bolesti me cekaji a jestli to psychicky utahnu. Ta psychika dela nejvic. moc se opatruj a uzivej si male!!! jsem moc rada, ze se mate dobre a jste zdravi!!! ![]()
No kojím právě, ale po porodu mi jí hned vzali a ani nepřiložili a to mě moc mrzí, že jsem o ten první kontakt přišla, ale musela do inkubátoru…Strach neměj, přijde to nečekaně a uvidíš, že ta bolest za to stojí, ale u mě to tak hrozný nebylo, hlavně jsem ráda, že to bylo rychlý a to možná tím, že jsem se snažila zachovat klid a dobře dýchala, jak jsem se učila na cvičení..určitě to zvládneš uvidíš a pak ti bude moc pěkně
![]()
@Linda88 píše:
@Miminko 22 Děkuji, ono to vyjde prostě to vim, jsem optimista
tak jak uz sezadarilo??