Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
29.12.15 14:14

@anitram999 super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
30.12.15 17:38

@anitram999 to je dobře že jsi v pořádku, konečně stres pryč vid..tak at se ti daří s malým :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
16.2.16 16:40

@lovka ahoj zlato, tak jak jsi na tom? ja jsem ted ve 30tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.2.16 18:06

Ahoj no já mám pilno, malá už je na světě, včera jí byli 3 týdny, porodili jsme ve 34+4tt a byli 12 dní v nemocnici na JIP jako nedonošení, malá-Laurinka si nedokázala udržet teplotu, ale už je to dobrý a vše zvládá..měla 2400g a měřila 44cm, porod byl 3,5 hod. a nakonec jsme k tomu vzali i tatínka. bylo to rychlé a nečekané a hrozně krásné-ten pocit když už je venku a začne brečet a ty víš že je na živu..moc času na pc nemám, tak jsem to sem ještě nedala. holka šetři se co nejvíc at ten prcek malej ještě v bříšku vydrží a je vše dobré, já z přibraných 10kg mám už 8 dole, asi nervy trošku pracovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
16.2.16 18:39

@lovka zlato tak to je krasna zprava. Je to fakt uzasne. Ja jsem si tak o vikendu lezela a premyslela, jak jsi na tom. Jestli uz je drobecek na svete. No, ja jsem ted 30 tt a mam prave strach, jestli malej nepujde taky driv. pribrala jsem zatim 3 kg, ale pripadam si hrozne velka. :,( :? :( jeste stale chodim do prace. mela jsi velke starosti behem tech dni, co byla na JIP, ze? to bych neprala zadne mamce. Muselo to byt desne. Kojis nebo ne? z porodu mam obavy opravdu velke. mam strach z toho jake bolesti me cekaji a jestli to psychicky utahnu. Ta psychika dela nejvic. moc se opatruj a uzivej si male!!! jsem moc rada, ze se mate dobre a jste zdravi!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.2.16 19:44

No kojím právě, ale po porodu mi jí hned vzali a ani nepřiložili a to mě moc mrzí, že jsem o ten první kontakt přišla, ale musela do inkubátoru…Strach neměj, přijde to nečekaně a uvidíš, že ta bolest za to stojí, ale u mě to tak hrozný nebylo, hlavně jsem ráda, že to bylo rychlý a to možná tím, že jsem se snažila zachovat klid a dobře dýchala, jak jsem se učila na cvičení..určitě to zvládneš uvidíš a pak ti bude moc pěkně :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.11.16 15:56
@Linda88 píše:
@Miminko 22 Děkuji, ono to vyjde prostě to vim :), jsem optimista :)

tak jak uz sezadarilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital