Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gata2 ahoj
No v 10. tydnu tipoval holku
a od 13. tydne jen potvrzuje kluka
Ale asi zalezi na utz dr., jakej ma…muj ma hodne dobrej
Treba se uz to taky dozvis ![]()
@anitram999 aha diky, ja jedu pristi tyden na genetiku do olomouce a tam pry maji dobre zarizeni, tak uvidim. pekne odpocivej, za chvili uz budes mit maleho tady ![]()
@lovka ty jo 20 cm. tak ja jsem ted ve 12 tt, a naposledy a pred 3 tydny jsme meli 2,4 cm. ted budeme asi tak na 5cm, predpokladam. pristi tyden mam genetiku v olomouci ve FN na ustavu genetiky, tak jsem zvedava…ty jo, takze jeste nevis pohlavi…tak dej vedet, jak ta genetika dopadla. jdes dnes… ![]()
@Gata2 děkuji
letí to
hlavně v poho zvládnout oba porod a mít ho už jen u sebe
Tobě přeji, ať je vše také OK
![]()
Holky to je paráda at to všechno dobře dopadne. Jejda já jsem rozhodnutá, že si nenechám říct co to bude abych měla nějaké překvapení.
@Linda88 to te obdivuji. ja bych byla moc nedockava. mam pocit, ze to bude kluk ![]()
Holky, dnes jsem si byla vyzvednout sirup narosan boruvkovy s obsahem zeleza. pry mam zelezo na spodni hranici, tak jsem zainvestovala radeji do sirupu. nemate s nim nahodou taky zkusenosti? tablety pry zpusobuji zacpu
Ahojky maminky
taky se s přítelem pokoušíme..možná už se zadařilo
poslední ms byla 19.9.poté klasika ovolka a sex
od té doby bolest v podbřišku a prsou..až palčivá..tak čekám zda dorazí ms nebo ne
v roce 2012 jsem byla těhotná abylo to zamlklé těhotenství..tudíž se bojím opětovného zklamání… ![]()
Ted se mojí kámošce narodila holčička a taky si to doposledka nenechala říct, ale byla hrozně ráda, já bych to nevydržela ![]()
Holky a co kovová pachuť v puse..mam dnes cely den a nelze to nicim prekryt..u male si to nepamatuju ackoliv uz je to 7 let ![]()
@Biba2009 tu ja jsem nemela, ale zrovna mi o ni vykladala kolegyne ze prace. ta ji mela…