Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mam dotaz. na tom screeningu v prvnim trimestru se dela utz vnitrzne nebo pres bricho? muzu u toho mit otce ditete?
@Gata2 Ahoj, dělá se vnitřně, a myslím, že pokud se domluvíš s doktorem tak otce dítěte povolí
Můj manža tam byl.
@Gata2 až ten druhý se dělá přes bříško a u toho jsem manžela měla, hlavně v ten čas jsem měla nejlepší fotečku mimíska, tak si jí nezapomen vzít ![]()
@Gata2
Jestli myslíš screening kolem 12 tt, tak já byla v Motole a utz mi dělali přes břicho. Měla jsem tam manžela i dceru, berou to už automaticky
Ahoj holkyy!:) jak se máte? Já dnes začínam 27tt
strašně to leti ![]()
@Linda88 moc gratuluju ![]()
@Gata2 Ano dělala..jsou pozitivní, ale pořát ne uplně silná čára.. 22.10 jdu na kontrolu.. ![]()
Biba2009 ja jsme si to myslela, kdy jsi psala o te kovove chuti v ustech. ty testy na zacatku jsou slaboucke. ja jsem ani po tydnu nevidela silnou carku. 22.10. jdu taky na kontrolu.
Biba2009 nevim, nejde mi dat zminovani. snad tu zpravu objevis. jo, ja jsme zvedava. jedu na genetiku a ultrazvuk v prnim trimestru. jsem ted na konci 13tt. dnes jsem mela trosku rozovy hlen, tak jsme z toho takova spatna. v praci se stresuju od min. tydne
kocko, bude to ok. pak dej vedet, jak ti to doktor napocital ![]()
@Gata2 ahojky ctu to
no testiky pomalu sily..taky jsem nervni ale stale doufam..v praci to nijak neprozivam..nevim jestli me necha dr.doma nebo ne..nevim no. ![]()
@Gata2 tak ti budu držet všechno co jde aby ta genetika dobře dopadla
. Já jsem ještě na kontrole nebyla půjdu až za 14 dní, už mi začíná být blbě…