Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata, tak hlásím, že mi došla 2. ms od revize a tak se začínáme zase snažit
Už se na to dost těším. Piju ten nosifol, co tady spousta lidí tak opěvovala tak teda doufám, že to bude mít grády a budu hned těhotná
.
@Gata2 Vím že si v pátek měla kontrolu tak doufám, že vše dobře dopadlo ![]()
@Linda88 kocko tak to je super, ze se můžete začít za chvilku snažit. ja v patek na UZ prcek 8mm, srdíčko a vycházelo to 6*5.nepsala jsem protože jsem z toho vypeti byla uz unavena…Ted víkend a leharo…
@Gata2 Myslela sem na tebe a sem upřímně moc ráda, že to dopadlo takhle dobře, tak at dál rostete ![]()
Ahoj holky, prosím radu ty, které na sobě poznají ovu dle hlenu. Netestuji OVU testy, neměřím teplotu, takže ovu vysleduji max. dle hlenu a popichování v podbřišku (spíše na vaječníku). A ten dotaz. Jak dlouho před ovu na sobě pozorujete plodný hlen?
Ahoj holky, chtěla jsem se přidat do diskuze a teď vidím, že hodně vám už se zadařilo. K čemuž moc gratuluji
Chtěla jsem se tedy zeptat, když to máte v brzké paměti, kolik jste se ten měsíc snažily, zda jste jedly nějaké vitamíny, nebo nějaké další tipy
Díky ![]()
@Linda88 moc dekuji kocko!!! mne taky spadl kamen ze srdce. bylo to uzasne videt to srdicko, jak bije. taky ti preji, at se vam dari…verit, ze dulezite
pokud to pujde dobre, tak bych se rada v prosinci vdavala. nechci mit jine prijmeni jak dite. doted jsme se nevzali, protoze jsem leniva neco organizovat a natoz strpet tchyni. ted uz to ale musim nejak vyresit. uvidime.
@michejla kocko, nam se to povedlo na dovolene, kde jsme skotacili kazdy den. brala jsem mimistar a muj selzink. jinak nam to trvalo skoro dva roky.
@mimi82 holka, ja jsem posledni mesic mela hlen, ale teplota byla furt nizka. takze ovu neprobehla. nakonec o 2 tydny pozdeji byl dalsi hlen a to uz ovu byla. kolik dni dopredu pred ovu to ale nevim. ovu poznam podle bazalni teploty.
@Linda88 a co ta pariz? kdy valite? jaky sport chces delat? ja mam rada jogu a spinning
dnes jsem jela na kole asi 15 km ale uz me zacalo bolet bricho ![]()
@michejla ahoj.. ja muzu jen doporucit nosifol:) i hodne holek tady ho pilo:) a frekvence byla hoodne vysoka:D nedala jsem mojemu pokoj:) jinak jsem mela 2× biochemicke a po 2 mesicni pauze se povedlo hned:)
@Gata2 Budu ti tedy v pátek držet pěsti ať to dobře dopadne a je srdíčko. Jinak mě už se blíží snažící cyklus
Příští pondělí bych měla dostat ms a pak už na to zase dem. Dokonce na ovulaci vyrážíme do Paříže na týden, hošíka dáme na hlídání mamce. Taky jsem zase od září začala sportovat, v létě sem si dala volno a teď sem se do toho vrhla po hlavě a strašně mě to baví, snažím se všemožně si zpříjemnit to čekání na těhotenství
, abych nepropadala špatným myšlenkám.
Hodně štěstí přeji a snaž se být pozitivní