Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Linda88
7.9.15 13:10

@Gata2 Budu ti tedy v pátek držet pěsti ať to dobře dopadne a je srdíčko. Jinak mě už se blíží snažící cyklus :dance: Příští pondělí bych měla dostat ms a pak už na to zase dem. Dokonce na ovulaci vyrážíme do Paříže na týden, hošíka dáme na hlídání mamce. Taky jsem zase od září začala sportovat, v létě sem si dala volno a teď sem se do toho vrhla po hlavě a strašně mě to baví, snažím se všemožně si zpříjemnit to čekání na těhotenství :), abych nepropadala špatným myšlenkám.
Hodně štěstí přeji a snaž se být pozitivní :hug:

• Citovat
  • Upravit
536
7.9.15 18:53

@Linda88 to je super.tu Paříž si užijte se vším vsudy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.9.15 10:38

@jakubova jakmile dorazí, už nebrat, je to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
9.9.15 12:42

@aja.nesswethova Ahooj! a co ty jak se mas?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.9.15 18:35

@simkova42 ahoj kočko tak co kontrola? VSE ok? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
12.9.15 16:55

Ahoj děvčata, tak hlásím, že mi došla 2. ms od revize a tak se začínáme zase snažit :dance: Už se na to dost těším. Piju ten nosifol, co tady spousta lidí tak opěvovala tak teda doufám, že to bude mít grády a budu hned těhotná :D.
@Gata2 Vím že si v pátek měla kontrolu tak doufám, že vše dobře dopadlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
536
12.9.15 19:43

@Linda88 kocko tak to je super, ze se můžete začít za chvilku snažit. ja v patek na UZ prcek 8mm, srdíčko a vycházelo to 6*5.nepsala jsem protože jsem z toho vypeti byla uz unavena…Ted víkend a leharo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
13.9.15 12:27

@Gata2 Myslela sem na tebe a sem upřímně moc ráda, že to dopadlo takhle dobře, tak at dál rostete :)

• Citovat
  • Upravit
992
13.9.15 16:44

Ahoj holky, prosím radu ty, které na sobě poznají ovu dle hlenu. Netestuji OVU testy, neměřím teplotu, takže ovu vysleduji max. dle hlenu a popichování v podbřišku (spíše na vaječníku). A ten dotaz. Jak dlouho před ovu na sobě pozorujete plodný hlen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.9.15 19:09

Ahoj holky, chtěla jsem se přidat do diskuze a teď vidím, že hodně vám už se zadařilo. K čemuž moc gratuluji :potlesk: :D Chtěla jsem se tedy zeptat, když to máte v brzké paměti, kolik jste se ten měsíc snažily, zda jste jedly nějaké vitamíny, nebo nějaké další tipy :) Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.9.15 19:21

@Linda88 moc dekuji kocko!!! mne taky spadl kamen ze srdce. bylo to uzasne videt to srdicko, jak bije. taky ti preji, at se vam dari…verit, ze dulezite :srdce: pokud to pujde dobre, tak bych se rada v prosinci vdavala. nechci mit jine prijmeni jak dite. doted jsme se nevzali, protoze jsem leniva neco organizovat a natoz strpet tchyni. ted uz to ale musim nejak vyresit. uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.9.15 19:23

@michejla kocko, nam se to povedlo na dovolene, kde jsme skotacili kazdy den. brala jsem mimistar a muj selzink. jinak nam to trvalo skoro dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.9.15 19:24

@mimi82 holka, ja jsem posledni mesic mela hlen, ale teplota byla furt nizka. takze ovu neprobehla. nakonec o 2 tydny pozdeji byl dalsi hlen a to uz ovu byla. kolik dni dopredu pred ovu to ale nevim. ovu poznam podle bazalni teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.9.15 19:26

@Linda88 a co ta pariz? kdy valite? jaky sport chces delat? ja mam rada jogu a spinning :srdce: dnes jsem jela na kole asi 15 km ale uz me zacalo bolet bricho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
13.9.15 19:27

@michejla ahoj.. ja muzu jen doporucit nosifol:) i hodne holek tady ho pilo:) a frekvence byla hoodne vysoka:D nedala jsem mojemu pokoj:) jinak jsem mela 2× biochemicke a po 2 mesicni pauze se povedlo hned:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí