Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovka hmmm…to je dobre. ja jsem v prvnim tydnu zhubla asi 1 kg. ta unava je na prd. chodis si lehnout po praci? ja byla hrozne unavena minuly tyden…
Já nechodím do práce jsem na neschopence, dělám v automobilový firmě ve výrobě a tam bych tahala co každou půlhodinu 15-20kg.ale ta unava je pořád..
Ahoj
jak se mate holky?.. Obcas sem nakouknu jestli nekdo nepribyl:) my zitra vkracime do 20 tydne
a malej uz mi dava pekny kopacky do mocaku ![]()
@Lucii92 no to je dost že taky napíšeš
to je krásný už se taky těším na první bobíkův pohyb, zatím o něm skoro nevím..
@lovka mela bych se nad sebou zamyslet:D..ty mas jeste cas:) ja prvni simrani asi v 17tt a dva dny zpatky uz pekny bomby:D 15.9. mame 2 screening tak jsem zvedava jak nam Adamek porostl:D posledne ukazoval jenom prcku ![]()
Jo toho si člověk užije dost, tak není na co chvátat..tak at vám to pěkně dopadne my se snad 14.9 dozvíme co to bude, tak pak hned napíšu ![]()
Ahoj holky, ráda se přidám, zda můžu, snažíme již přes rok, v polovině září máme první termín na CAR, tak doufám, že pomůžou a dočkáme se vysněného mimíska. Teď mi končí ms, tak máme před sebou ještě pokus snažení než bude to CAR.
@mimi82 tam pomůžou, nám taky našli metodu a hned na poprvé to vyšlo a dneska máme 13 tt ![]()
@lovka díky, kéž by, ale zkusit to musíme. jak říkám, v těchto centrech otěhotní i neotěhotnitelné ![]()