Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
17.7.15 10:36

Ahoj snazilky…my na mimonkovi pracujeme tak 3 mesice, ale tenhle mesic jsme to nejak nemeli cas hrotit, nemyslet na to.Ted jsem 12.den od ovulace a uz dva dny mam takove lehke spineni, ale jen na papire a ne vzdy. Zacaly mne brnet bradavky a mam v zaludku pocit, jako kdybych spolkl sutr (ale nevim, jak moc je to vse vsugerovane :-) ) MS cekam az za tyden, tak nevim co si o tom myslet :-) minuly mesic mne kazde pichnuti v podbrisku nutilo delat si test, ale ted jsem takova vyklidnena a nejak si to nepripoustim. Kazdopadne at to dopadne jakkoli, tak doufam, ze Vam se zadari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
19.7.15 09:16

Tak děvčata včera bylo krvácení tak sem jela do nemocnice, plod malinkatý podle ms by měl být 10+1, podle posledního uz bych teď měla být v osmém týdnu, ale uz v nemocnici vyšel 6+6, ozvy se na pohled zdály být vidět, ale doppler je neprokázal. V pondělí kontrola mám nastoupit na lačno, tak uvidíme, pak se ozvu. Navíc se mi zdá, že nevolnosti ustoupily. :(

• Citovat
  • Upravit
434
19.7.15 10:10

@Linda88
Ahoj, chtěla bych tě povzbudit, já měla ze začátku podobný problém, skončila jsem v nemocnici se špiněním/krvácením a plod neodpovídal týdnu ve kterém bych měla být a to o hodně. Pár dnů jsem si tam poležela a pouštěli mě ještě bez srdečních ozev. Měla jsem strach, protože u prvního těhu už bylo srdíčko krásně vidět o ted nic.
Nakonec všechno dobře dopadlo, jsem teď v 17 týdnu a mimi už odpovídí i podle ms. A co se týče nevolností, ty jsem měla hrozné ( u prvního těhu jsem nic takového nepoznala), měla jsem nízký tlak a díky utrogestanu se mi chtělo pořád spát a vymizely ze dne na den jako mávnutím proudku, podle toho se vůbec neřiď.
Přeju ať ti to dobře dopadne, budu držet pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.7.15 19:02

Ahoj holky, tak už jsem po utz a jsem v 7+4 a srdíčko :srdce: nám krásně tlouklo, nevolnost byla jen jedna, ale hlava mě bolela asi týden a ted už jsem jen pořád ospalá…Ale nejlepší je odpočinek tak odpočívejte a za ničím se nehonte, však ty chlapy to za nás zvládnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
19.7.15 21:14

@Evelýna 1 Moc děkuju za povzbudivý příběh, třeba to u mě taky nakonec dobře dopadne :)

• Citovat
  • Upravit
Linda88
20.7.15 15:00

@Evelýna 1 Tak v mém případě, to dobře nedopadlo, zamlklý potrat, akce srdeční neni a dokonce to byla dvojčata. No tak svět se nezboří, jsou mnohem horší věci, budu zase snažilka :)

• Citovat
  • Upravit
434
20.7.15 16:38

@Linda88
Tak to mě moc mrzí :,( Je dobře, že to bereš takto, uvidíš, že se vám brzo zadaří. Budu držet pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
20.7.15 19:00

@Linda88 škoda že se neudrželi, ale určo se brzo objeví jiné a ty už tam zůstanou hm. Držím palečky at se brzo zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
20.7.15 21:16

@lovka Děkuji, prostě to tak mělo být, jsem věčný optimista, takže na to ani nemyslím, tak samozřejmě sem byla ráda, ale co se dá dělat, musím to přijmout a jít dál :).

• Citovat
  • Upravit
21.7.15 13:41

Ahojte dámy :) dlouho jsem tu nebyla…nám se zadařilo až jsme se přestali snažit..já si udělala velké plány…přítel se přihlásil na vysokou…a najednou jsme těhotní :) teď už jsme teda 10+2 :) srdíčko krásně tluče a 30. Jdu na prvotrimestrál…takže bychom už mohli dostat tip co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.7.15 19:26

Ahojik mam takový dotaz z přítelem se snažíme o mimko už půl roku a stále nic a když to dostanu tak to mám první den a pak nic a pak jen spinim a chci se zeptat co by mi a mohlo nejake rady ci bylinky nebo tak na početí miminka Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.7.15 19:28
@Miminko 22 píše:
Ahojik mam takový dotaz z přítelem se snažíme o mimko už půl roku a stále nic a když to dostanu tak to mám první den a pak nic a pak jen spinim a chci se zeptat co by mi pomohlo nejake rady ci bylinky nebo tak na početí miminka Dekuji za odpoved
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.7.15 20:46
@Gata2 píše:
@zloba89 uvidis. melo by to tak byt.. :srdce:

@zloba89 tak co? jak jsi na tom kocko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
23.7.15 13:07

@Miminko 22 Ahoj, to je myslím docela zvláštní, že máš ms jen první den. Zkoušela jsi o tom mluvit s gynekologem? Já jsem nyní po revizi kvůli zamlklému těhotenství a chystáme se to po první ms opět zkusit. Právě na podporu růstu děložní sliznice piju kontryhelový čaj, ten by měl pomoci normální menstruaci. A jím doplňky stravy s obsahem kyseliny listové. Hodně tady holky taky chválily Nosifol, ten je prý na otěhotnění výborný. Je vhodné aby ho užíval i partner, je to ale docela drahá sranda, balení s 30ti sáčky stojí 500. Takže ten teď vyzkouším a uvidíme jak to dopadne :).

• Citovat
  • Upravit
89
23.7.15 15:08

@Gata2 dnes 1 DC - smutek největší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat