Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zloba89 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,…vypadalo to tak dobre ![]()
@Gata2 nic se nedá bohužel dělat, byl to první pokus, druhý už bude snad úspěšný..
@Linda88 ahoj ještě zajdu t dnes jsem si koupila kontryhelove kapky tak uvidim ale nemám zkušenosti tím jak a do kdy užívat Dekuji a drzim palecky at vam to vyjde
@Linda88 ahoj ještě ne zajdu si tam dnes jsem si koupila kontryhelove kapky tak uvidim ale nemám zkušenosti tím jak a do kdy užívat Dekuji a drzim palecky at vam to vyjde
@Miminko 22 Zkus to, ten čaj se užívá po dobu maximálně 3 měsíců, pak se musí zkončit, tak teď sem začala
. No snad i vám se brzy zadaří ![]()
@Linda88 to vím akorad kdy začít a kdy ukončit už to beru od dneška a třikrát denně při ms také Dekuji snad se zadari byla by to nadhera
Ahoj holky!! Dloouho jsem tu nebyla:) jak se mate? Kolik pribylo maminek?:)U nas vse v pohode:)Jsem 13+4tt:) screening negativni jen malinko vyssi hodnota sijoveho projasneni tak me cekaji castejsi kontroly:)
Ahoj chci se jen zeptat zda nevíte jak dlouho užívat konteyhelove kapky kdy začít a kdy ukončit Dekuji za odpovedi
@Miminko 22 Ahoj, no začít užívat v 1. den ms a užívat do ovulace, během ovulace vynechat a zase začít 1. den ms.
@Linda88 a když nepoznam ovu a cetla jsem že se to pije 14dnu a ovu jsem si udělala test na netu, a měla bych mít hned týden po MS přímo plodní den 30.7 jinak Dekuji a jak jste dopadla vy??
@Miminko 22 No já teď budu pít normálně celý cyklus a pak už asi zkončím, piju teď jen po té revizi, abych podpořila růst děložní sliznice, jinak jsem žádné problémy neměla. Tak uvidím kdy přijde první ms. Snažit se začneme až asi po 3. ms, takže teď užívám léto, dopřeju si nějakou tu skleničku vína a když už nejsem těhotná uchovním si fenku, protože doteĎ na to nebyl čas aspoň když nejsem těhotná já pořídím si štěňátka
.
@Linda88 tak to já doberu dnesek a koncim tedy až pak zas při ms, tak alespoň něco nu nějaká radustka ale držím palecky at vam to pak vyjde
![]()
Ahoj Všichni. Tak dnešní registrací taky křičím do světa, že chci být maminkáá
snažíme se teda teprve týden ![]()