Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linda88 ahoj kočko rostete? četla jsem ze jste byli o 2 týdny mladší. ja jsem na tom podobně. mela jsem ovu o 2 týdny později. beru utrogestan a ascorutin. doktorovi se to zpoždění moc nelibi
@Gata2 Ahoj, no my jsme nakonec byly zamlklý potrat, od začátku jsme byly pozadu a když jsem byla 10+3 tak miminko odpovídalo 5-6 týdnu, tedy miminka, nakonec jsme zjistily že to byla dvojčata. Od revize je to už 7 týdnů, zatím se nesnažíme, ale cca za týden očekávám 2. ms a začneme to zase zkoušet
. Bohužel člověk míní osud mění, snad už to teď vyjde, ale jedno dítě mám, takže to beru sportovně i kdyby to měl být jedináček hroutit se z toho nebudu, jsou mnohem horší věci
. No a co vy jak jste na tom?
@Linda88 ja bych mela byt v 7 tydnu a vypadá to na 5t. minuly týden nebylo nic vidět a tento uz gestacni vacek 9mm se zloutkovym a embryopolem. doufam ze pristi týden uz bude to srdíčko. doktori nejdřív strasili mimodeloznim. v po mi doktor řekl ze nevidi srdce ze nezarucuje ze to embryo poroste.vsem muzu jak idiot vykládat ze jsem mela ovu o 2 týdny později. jeee dvojcatka.to je mazec. vsechno se děje protože to tak ma byt.ale musi to byt příšerný pocit když mimi zamlkne.
Ja jsem bulela ve středu když jsem viděla krev na toaletaku.jeli jsme na pohotovost.beru utros a ascorutin
@Gata2 njn, tak ti budu držet pěsti
. Jinak já si z toho fakt nic nedělám, bylo to u mě způsobeno hormonální nerovnováhou, protože sem ještě kojila, tak jsem chlapečka odstavila stejně je mu už rok a třičtvrtě a budeme to zkoušet ![]()
@Lucii92 Njn stalo se, aspon sem si užila léto s malým, nebylo mi blbě udělala sem spoustu práce na zahradě a tak.
Tak holky, Daniel se v úterý ukazovat nechtěl, tak fotečka není
jinak vše je OK a má už 695 g
tak aspoň fotka maminky, už mám nahoře 17 kg…fuj
![]()
@anitram999 ja jsem dnes 19+4tt a malej o sobe dava dost znat:)i manzel uz ho citil:) 15.9. mame druhy screening tak jsem jak na trni jak dopadneme. Musim doufat ze urcite dobre:)jinak brisko uz mi taky roste:)
@Lucii92 no to snad ne, už 20 týden?
si děláš srandu
ježiš to letí…vždyť jsi nedávno objevila dvě čárky
páni…tak pak se taky pochlub fotečkou
jak krásně roste bříško a fotečku ze screeningu ![]()
@anitram999 jj 20ty tyden
strasne to utika..pulku mam za sebou
a fotku briska jsem davala na predchozi strance:)nejaktualnejsi:)