Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ilona225 To mě tedy strašně mrzí, muselo to pro tebe být moc těžké, jsem ráda, že jsi těhotná, tak přeji aby vše dobře dopadlo, věřím že i lékaři budou opatrní a budou na tebe dávat větší pozor. ![]()
@Clau.Zuzu Tyo tak můj gynekolog mi ji nabídl hned na 1. kontrole. Nevzala jsem to, ale kdybych měla nevolnosti a byla unavená neváhala bych ani chvilku, než se trápit v práci. Ale tak je to individuální.
Tak holky doufám že už mě do práce nepošle, dnes // i když se mám testovat až 1.7,ale už jsme to s chlapem nevydrželi… ![]()
@Linda88: Lindo, pokud jsi předtím měla problémy, je to samozřejmě jiné
a jak říkáš, hodně individuální… ![]()
Ahojky holky, my se snažíme již 3 měsíc…a tento jsem si dělala ovulační testyi před ovulací a v den ovulace jsme se tulili tak se budu modlit aby // také přisli
![]()
@Lenísek 1989 3měsíce nic není ještě i po půl roce ti tohle řekne doktor…ale držím palečky at je tam máš taky..
Ahoj holky,
dlouho jsem se neozvala, ale nějak nebyl čas ![]()
Všem těhotným velká gratulace. ![]()
Já jsem konečně dostala v práci smlouvu na neurčito takže snažení na miminku může začít být intezivnější
Snad se brzy zadaří ![]()
Ahoj holky, tak KO dnes dopadla dobře, vše jak má a za měsíc další
pár foteček
jak se máte vy holky? jinak na 100 % je to KLUK jako BUK ![]()
@anitram999 gratuluju k chlapeckovi
mam radost i za tebe a preju at jste oba zdravi ![]()
@anitram999 ahojky.. to je tak nadherny ty fotecky:))ja jdu zitra na odbery a zmerit mimco jak nam porostlo a asi za 14 dni prvni screening:)opatruj se:)
@zdipi Ahojda, vítám tě mezi námi, mám zkušenost, potratila sem v 11 tt, nejspíše z důvodu vvv, hned za 3 měsíce jsme se zčali snažit a zadařilo se na poprvé, je z toho chlapeček, nyní je mu už 1,5 roku a jsem na začátku druhého těhotenství asi tak 5-6 týden. Uvidíš že se ti už zadaří