Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999: taky mam soukromého.. ale 500 za každou poradnu je mazec
@Lucii92 No já se cítím dobře, první utz mám v pondělí, tak jsem zvědavá. Jinak mi je celkem dobře, jen mám chuť na samé zdravé věci, tak jím spoustu ovoce a zeleniny dělám si svačinky aby mi nezačaly nevolnosti
, tak uvidíme jak to dopadne.
@Clau.Zuzu 500 za poradnu je poměrně dost, když vezmu v úvahu, že jsem tam tak 5 min
.
Ale zas neplatim testy, nt screening, 3D ani 4D ultrazvuky, fotky z utz, navic mam dvd, kam mi kazdy utz od pocatku nahrava;)je to individualni, me jeho sluzby a proatredi a pristup vyhovuje:) a ze si priplatim?! Neva
@anitram999 Tak to je nejdůležitější, že ti to vyhovuje
. Je to dobrá investice do zdraví, když vezmu v potaz za co lidé utrácí ohromné peníze třeba cigarety, je to zanedbatelná částka…
Jinak pokračování mého těhotenství: tak jsem 6+3 podle ms, ovšem podle UZ plod odpovídá tak 5tt, takže cca o 14 dní mladší. Uvidíme tedy co z toho vyleze kontrola za 14 dní
.
Jasné hlavně ze vyhovuje.. já jsem dnes 25+0 a zřejmě čekáme princeznicku ![]()
Ahoj holky, gratuluji vsem uspesnym snazilkam
Me dneska cekalo docela zklamani. Objednala jsem se na vysetreni, casto me boli v levem podbrisku a uz je to pul roku a miminko porad nikde
V ordinaci nova doktorka, na pohled celkem sympaticka, ale bohuzel zdani zklamalo. Rekla jsem ji s cim prichazim, skoro se mi vysmala, jak mam,,nastudovano'' co je bazalni teplota, ovulacni testy… Na muj problem s kratkou lutealni fazi nerekla nic. V podstate me hned poslala pryc, ze po vysetreni nevidi nic s cim me muze lecit… a cau
prijde vam to jako normalni jednani?
@Soffii No je to nemilé jednání, můj mudr. je v tomhle ohledu taky dost zvláštní, první dítě jsem potratila a když jsem se ho ptala co a jak dál, jak bych tomu mohla pomoci řek mi no tak berte tu listovku a nepočítejte ss tím že je hop na krávu a je tele… prostě to chvíli trvá, pokud si budu myslet že sem těhu mám přijít jinak za půl roku na kontrolu. Vůbec se s tim nesere. Ale uplně to chápu hledáš u lékaře gynekologa porozumění a rady, a pokud je to doktorka, která po dětech zatím netouží, vůbec tě nedokáže pochopit, i když by to měla být její práce.
@Soffii @Linda88 holky to je přístup, od takových bych asi rychle šla pryč
já chodila k jednomu, poslal mě kvůli cystě na diagn. laparoskopii, která se nepovedla( neoperoval teda on) a skončilo to laparotomií a jizvu mám skoro přes celý břicho
po půl roce se mi ta mrcha cysta udělala znova a víte co on na to? žádanka na další operaci…cestu domů jsem probrečela, páč jsme se taky snažili o mimčo…a to nic…tak jsem u něj už nebyla, našla jsem si skvělého dr. sice v praze, ale je to odborník, krásné prostředí, milé sestry, a hlavně dr. s vámi řeší problémy, páč se specializuje na reprodukci, ale nejde o CAR…je to porodník, gyndař…ale je úžasnej…návštěvy k němu se vysloveně těším, má správný hlášky a je radost mít takového dr…takového bych přála každé, i když je pravda, že cesta k němu mi zabere tam 2 hodiny a to samé zpět…ale za ten servis a péči a příjemné lidské jednání s porozuměním, mi to stojí
omluva za dlouhý příspěvek ![]()
@Clau.Zuzu už 25 tt?
ty bláho to to letí, ale tak když si vezmu, že já jsem 17 týden, letí to hrozně
hlavně ať máme mimča zdravá ![]()
@anitram999 počkiii Ty už jsi 17tt???
já mám začátek 26. týdne (25+1)… no jako letí to jak hrom… za chvíli končím v práci, tak si to třeba začnu i více užívat, zatím na to není moc čas… až na ty kopance, co poslední dobou dostávám - asi budem mít fotbalistku
… anebo cvičí nožičky na to běhání s huskyma ![]()
@anitram999 Tak já jsem u tohoto doktora zůstala hlavně kvůli profesionalitě, sice moc ženu pochopit neumí, ale jinak si nemůžu na nic stěžovat. Třeba u prvního těhotenství mi vyšlo NT 2,5mm, což je hraniční a tak mě hned poslal do centra lékařské genetiky, kde mi domluvil termín tentýž den, vzali mě bez čekání a vše dobře dopadlo. Péče je super a sestru má taky výbornou, vždy s ní prokecám strašnou dobu
. Tyo 17tt to už je fajné
Tak hlavně at je mimi zdravé.
Holky tak me ceka zitra rano kontrola:) strasne se bojiiim:( podle posledniho ultrazvuku budu 8+5tt. Az budu odpoledne doma tak dam vedet
drzte mi palecky ![]()
@anitram999 a prozradis jmeno doktora? Me uz ani moc nebavi, ze se tam u nas doktori meni ani ne po roce (dokud jsem chodila jen na prevence, pokazde jsem se seznamovala s novym lekarem) ![]()
Ja vim, ze je pul rok malo, ale kdyz tusim, kde je problem (fakt kratka lutealni faze), cekala bych, ze mi navrhne nejakou pomoc a samozrejme hned nemyslim CAR. Takhle abych tam sla treba zase za dalsi pul rok, zacneme teprve resit jejima postupama a za dalsi cas jinyma a vsechno se to zase protahne
Ja bych to asi tolik nehrotila, kdyby pritel nebyl o dost starsi nez ja a nerada bych, aby si ho pak nekdo pletl spis s dedeckem nez tatinkem ![]()