Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 Pokud máš v práci takové problémy, tak zkus zda by ti doktor nechal napsat nemocenskou. ![]()
Ahoj holky, ![]()
můžu se k vám přidat?
I když…nemůžu se ještě snažit.. jsem teprve týden po revizi po zamlklém těhu…
takže jsou předemnou ještě min. 2 měsíce dlouhého čekání..
Máte některá zkušenost?
A za jak dlouho po revizi jste otěhotněly?
Jinak gratuluju vám všem čerstvým těhulkám ![]()
@zdipi Ahoj. To me moc mrzi:( a preju aby ted uz bylo vse v poradku ![]()
Ahoj holky chtěla jsem se podělit. dělala jsem si předcchvilku test, dva dny před MS a vyšel mě pozitivní…
Jak už jsem tu jednou psala porodila jsem 28.3. Mrtvou holčičku ve 38tt. V úterý mě volala gynekolozka že přišla teprve pitva a bylo to kvůli odloučené placentě. Jsem hrozné šťastná, že mám //,ale taky hrozny strach aby se to neopakovalo.
@Ilona225: moc gratuluju a hlavně držím pěsti, ať je nyní už vše v pořádku. ![]()
@anitram999 ahojky kocko ja se ti divim ze se tam na to nevyprdnes ja bych si nechala napsat neschopenku prece jde o tvoje dite na ktery si tak dlouho cekala! ja to mam v praci podobny porad nejakej problem kdyz mam jit nekam k doktorovi takze jestli se mi nekdy podari otehotnet a oni mi budou delat problemy s doktorama tak nebudu vahat ani minutu a necham si napsat neschopenku! Co kdyby ti bylo treba blbe tak to pujdes do prace jen proto ze oni nemaji lidi…cccc tohle je opravdu desnej svet… ohlizela bych se jen na sebe a to maly!
![]()
@Naominka: no jenže ono to s tou neschopenkou není zase tak jednoduché, jak si každý myslí
Gyndaři, mám pocit, že jsou na to už pomalu „alergičtí“, že tam dojde těhotná a chce neschopenku. Třeba můj by mi ji nenapsal, když jsem v pohodě… protože zaměstnavatel má povinnost uvolnit nás na kontroly i práci nechat takovou, aby byla vhodná pro těhotnou..
@Clau.Zuzu no to ze maji povinnost je jedan vec ale ne kazdy zamestnavatel tohle toleruje…a myslim si ze pokud ma clovek rozumnyho gynekologa a je kvuli tomu problem tak ti tu neschopenku napise
Ahoj holky jsem nováček a mám za sebou první ivf, je to 12dní co jsem to podstoupila, tak snad to vyjde a bude vše v pořádku, testovat bych se měla až 1.7.Neschopenku jsem z centra dostala hned a jestli to vyjde a budu přeřazená už k mýmu Dr.tak se rozhodně do práce poslat nenechám…snažili jsme se víc jak 2 roky a ted jsme si to zaplatili aby nám to vyšlo…držím vám palečky ![]()
Příspěvek upraven 25.06.15 v 10:53
@Naominka: nemyslím si to, protože si musí vymýšlet diagnozu se kterou posílají domů - mám skvělého gynekologa, ale pro nic za nic neschopenku nenapíše. Protože stejně jako on jako gynekolog musí dodržovat zásady a pravidla, tak i zaměstnavatel
- co má zaměstnavatel tolerovat? On to ze zákona MUSÍ vzít v potaz, že jsem těhotná a přizůsobit mi práci mému stavu (dle zákoníku práce
)
@Naominka @Linda88 holky jste zlaté
uvidím jak mi bude
a co kontrola v pondělí…ale zatím to chci ještě ustát, pak budu přece jen doma 2 roky minimálně a chcem další ještě, takže i dýl…tak uvidím… ![]()
@Lucii92 Tak moc gratuluju, hlavně at to tak pokračuje