Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Take gratuluji
ja jdu za dva dny..ve ctvrtek na prvni screening, tak jsem dost nervozni. snad to dopadne dobre..jinak dnes jsem 12+6
![]()
@Clau.Zuzu Nabídl myslím při prvním těhotenství, to jsem byla ještě před tím problémkem
, prostě každej doktor to má jiný.
@lensom určitě bude vše OK
mysli pozitivně
člověk musí myslet pozitivně, ikdyž se bojí
nebýt ve stresu ![]()
@Linda88 děkuju moc už se těším, až tu bude s námi
to bude ten život úplně o něčem jiném, rodina je u mě na prvním místě ![]()
@anitram999 jů to jsou nádherný fotky, velká gratulace a jen tak dál ![]()
@aja.nesswethova moc moc děkuji, přesně, dfm, že vše bude dál OK…pořád je velký strach
ale jsem štastná a moc se na něj těším ![]()
@anitram999 teď už to bude určo dobrý, chce to pozitvní myšlení a ono to půjde ![]()
já si dneska jela do Plzně pro inzulin
ale pořád doufám, že to nakonec bude dobrý a cukrovku zvládneme, už mi moc nezbývá tak snad se to nebude moc zhoršovat ![]()
@anitram999 Přesně, bude to jinej život a strašně krásnej. Určitě to dobře dopadne a bude krásnej zdravej klučík!!
A co jméno, už přemýšlíte? My jsme tu u prvního změnily snad 10× ![]()
@Linda88 Daniel
jenže termín mám začátkem prosince, když budu přenášet tak kdo ví a Daniel je 17.12.
ale když nám se to jméno tak moc líbí
chjo…no asi mu to budeme muset vynahrazovat jinak ![]()
@aja.nesswethova tak přeju, abyste to dobře zvládli ![]()
@anitram999: taky pořád manžel mluví o Terezce - termín mám na začátku října a Tereza je okolo půlky, takže zvažujeme a máme ještě Klárku, ale vtipné bude, jestli to bude kluk (páč nám celou dobu ukazuje zadeček a až na poslední UTZ doktor hádal holku
)
@Clau.Zuzu
to naše kurtizána Daniel hrdě roztahuje nohy
takže už od 14 týdne víme, že to bude kluk a teďka v tom 18 se to potvrdilo, má vše, co kluk mít má
no asi mu to jméno dáme, páč je fakt hezký, hold mu to nějak vynahradíme během roku…páč to máš Mikuláše, narozeniny, svátek a pak vánoce…
Terezka je moc hezké jméno ![]()
@anitram999: no jako my jsme do 25 týdne nevěděli vůbec, co čekáme
a teď to taky není až tak jisté, páč máme stydlivku (buď teda ukazuje zadek anebo má kolínka u sebe
)…
nooo manžel chce Terezku pořád, tak uvidíme, jak to dopadne.. u kluka bych to viděla na Jakuba ![]()
@anitram999 moc děkujeme teď už to snad dáme, už nám moc nechybí
to mi máme taky jak ty píšeš kurtizánu chlapa
taky se nám roztahuje od samýho začátku, jak se to moc schovává tak je to většinou holčička
![]()
my jsme původně zvažovali Štěpána, ale pak jsme ho zavrhli právě kvůli vánocům a nakonec to vyhrál Mikuláš
já bych toho Daniela dala, třeba porodíš trochu dřív a bude to ok ![]()
@Clau.Zuzu Terezka je moc hezké jméno, tak se jmenuje ségry holčička a my jsme ho měli taky ve výběru, nakonec to vyhrála Violka, to se mi líbilo strašně moc, ale bohužel to zase nevyšlo a budeme mít Mikuláška, ale už se na něj hrozně těším, na sluníčko naše ![]()
@aja.nesswethova asi ho dáme, fakt je to jméno jedno z mála, na čem se shodnem oba
takže asi jo, mě se libí ty zdrobněliny, jako Dan, Daník, Daníček atak
Mikuláš je taky hustý
a hlavně aby to šlo k příjmení, jsem řešila a Daniel Kosík zni dobře
nebo ne? ![]()
@aja.nesswethova to věřím
, já taky a kdy máš termín? už teď někdy? ![]()