Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
29.6.15 20:51

Take gratuluji :potlesk: ja jdu za dva dny..ve ctvrtek na prvni screening, tak jsem dost nervozni. snad to dopadne dobre..jinak dnes jsem 12+6 :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
30.6.15 09:58

@Clau.Zuzu Nabídl myslím při prvním těhotenství, to jsem byla ještě před tím problémkem ;-), prostě každej doktor to má jiný.

• Citovat
  • Upravit
Linda88
30.6.15 10:00

@anitram999 Tyo to už je pořádné miminko, gratuluji :)

• Citovat
  • Upravit
7844
30.6.15 10:08

@lensom určitě bude vše OK :kytka: mysli pozitivně :andel: člověk musí myslet pozitivně, ikdyž se bojí :oops: nebýt ve stresu 8o

@Linda88 děkuju moc už se těším, až tu bude s námi :oops: to bude ten život úplně o něčem jiném, rodina je u mě na prvním místě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.15 13:27

@anitram999 jů to jsou nádherný fotky, velká gratulace a jen tak dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
30.6.15 15:36

@aja.nesswethova moc moc děkuji, přesně, dfm, že vše bude dál OK…pořád je velký strach :think: :? ale jsem štastná a moc se na něj těším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.15 17:33

@anitram999 teď už to bude určo dobrý, chce to pozitvní myšlení a ono to půjde ;)

já si dneska jela do Plzně pro inzulin :,( ale pořád doufám, že to nakonec bude dobrý a cukrovku zvládneme, už mi moc nezbývá tak snad se to nebude moc zhoršovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
30.6.15 18:27

@anitram999 Přesně, bude to jinej život a strašně krásnej. Určitě to dobře dopadne a bude krásnej zdravej klučík!! :) A co jméno, už přemýšlíte? My jsme tu u prvního změnily snad 10× :D

• Citovat
  • Upravit
7844
1.7.15 08:08

@Linda88 Daniel :lol: jenže termín mám začátkem prosince, když budu přenášet tak kdo ví a Daniel je 17.12. :mrgreen: :P ale když nám se to jméno tak moc líbí :lol: chjo…no asi mu to budeme muset vynahrazovat jinak ;)
@aja.nesswethova tak přeju, abyste to dobře zvládli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
1.7.15 08:26

@anitram999: taky pořád manžel mluví o Terezce - termín mám na začátku října a Tereza je okolo půlky, takže zvažujeme a máme ještě Klárku, ale vtipné bude, jestli to bude kluk (páč nám celou dobu ukazuje zadeček a až na poslední UTZ doktor hádal holku :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
1.7.15 08:29

@Clau.Zuzu :lol: :lol: to naše kurtizána Daniel hrdě roztahuje nohy :mrgreen: :mrgreen: takže už od 14 týdne víme, že to bude kluk a teďka v tom 18 se to potvrdilo, má vše, co kluk mít má :mrgreen: no asi mu to jméno dáme, páč je fakt hezký, hold mu to nějak vynahradíme během roku…páč to máš Mikuláše, narozeniny, svátek a pak vánoce… :think: Terezka je moc hezké jméno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
1.7.15 08:57

@anitram999: no jako my jsme do 25 týdne nevěděli vůbec, co čekáme :D a teď to taky není až tak jisté, páč máme stydlivku (buď teda ukazuje zadek anebo má kolínka u sebe :D )…

nooo manžel chce Terezku pořád, tak uvidíme, jak to dopadne.. u kluka bych to viděla na Jakuba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.15 09:09

@anitram999 moc děkujeme teď už to snad dáme, už nám moc nechybí

to mi máme taky jak ty píšeš kurtizánu chlapa :mrgreen: taky se nám roztahuje od samýho začátku, jak se to moc schovává tak je to většinou holčička ;) :mrgreen:
my jsme původně zvažovali Štěpána, ale pak jsme ho zavrhli právě kvůli vánocům a nakonec to vyhrál Mikuláš :D já bych toho Daniela dala, třeba porodíš trochu dřív a bude to ok ;)

@Clau.Zuzu Terezka je moc hezké jméno, tak se jmenuje ségry holčička a my jsme ho měli taky ve výběru, nakonec to vyhrála Violka, to se mi líbilo strašně moc, ale bohužel to zase nevyšlo a budeme mít Mikuláška, ale už se na něj hrozně těším, na sluníčko naše :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
1.7.15 09:21

@aja.nesswethova asi ho dáme, fakt je to jméno jedno z mála, na čem se shodnem oba :andel: takže asi jo, mě se libí ty zdrobněliny, jako Dan, Daník, Daníček atak :hug: Mikuláš je taky hustý :lol: a hlavně aby to šlo k příjmení, jsem řešila a Daniel Kosík zni dobře :kytka: nebo ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
1.7.15 09:22

@aja.nesswethova to věřím :oops:, já taky a kdy máš termín? už teď někdy? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí