Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linda88 to je normální ty bolesti jako na menses, já to měla celej první trimestr, budu držet palečky ať je to těhu, a nebo ať se co nejdříve zadaří ![]()
@aja.nesswethova děkuji
, dám vědět nějak po tom 5. červnu zda dorazila ms nebo ne, teď balíme, jedem na dovču právě 4.6, tak by bylo dost příjemný zjistit tam že se zadařilo ![]()
Holky tak podle MS jsem 6+0 ale odpovidame 5+4. Máme 4 mm a srdíčko!;)
Screening > šíje v pořádku, žádný nález
, genetika OK, srdíčko bilo krásně
prcek má nwm kolik, páč nejdřív řekl 9 cm a potom bez nohou říkal 5cm a nožka měří 1 cm, tak nwm
ale každopádně je OK
sice dnes jsem měla být 13+0 a dle UTZ mi napsal 12+5
, termín porodu 10.12. a největší zpráva dne, z 80 % holky je na 95 % KLUK
přikládám fotečku našeho ufouna
vypadá jak motorkářská lebka, vůbec se dneska nechtěl fotit a tak…dělal hrozný caviky ![]()
@Lucii92 krásné
jen tak dál
![]()
Hele holky to je dobré, vy už víte i co to bude a já ve 23. týdnu stále nevím
![]()
jinak gratulka
jen tak dále ![]()
@Linda88 Lindo tak si tu dovču krásně užij a hlavně dej na sebe pozor, kdyby náhodou
nikdy nevíš a i kdyby nic třeba si pak přivezete dáreček z dovči ![]()
@Lucii92 velká gratulace, hlavně na sebe dávej pozor a užívej si ty krásný chvíle, určitě to stojí za to ![]()
@Clau.Zuzu Zuzi mně už řekli pohlaví v 15 týdnu na genetice a ve 22 týdnu mi to pak už jen potvrdili, bude to zase chlapák, tak budou mít doma převahu, budu mít doma takovej pánskej harém ![]()
@aja.nesswethova: no mě to neřekli ani na genetice, ani jindy
takže stááále nevíme a mimoněk je zatím překvapení ![]()
@Clau.Zuzu Zuzi a neřekli ti to protože to nebylo vidět, nebo jsi se ještě neptala, my jsme to chtěli vědět, protože jsem se moc těšila na holčičku, no, ale teď jsem nakonec ráda, že to bude klučík, protože když to vidím ve svém okolí tak ti klucí jsou mnohem hodnější než holčičky ![]()
@aja.nesswethova: no neptala jsem se doktora - ale znám ho dlouho a i mamka říkala, že až to uvidí, tak se bude ptát, zda to chci vědět. Ale už si říkám, že by to jít vidět mohlo, takže přístě se ho ptám ![]()