Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristouš to je dobre.za chvili budete machat rucickama a nozickama ![]()
@Linda88 tak to je naprostá bombaaaaaaaaaaaaa!!! Kdy chceš jít na kontrolu k doktorovi? Kolik dní máš zpozdění? No, my jsme dnes 11+5. Poslední ultrazvuk jsme měla v 9+1 a mimi mělo 2,4 cm. Příští týden valím na genetiku, tak snad bude vše ok. Jinak jsem zatím spokojená. Krevní testy dopadly dobře, RH faktor + ale akorát jsem na hraně se železem. Doufám, že ti bude ten první trimestr dobře a mimi poroste jak má!!!
@anitram999 kočko, to ti tak brzo zjistili pohlaví? Se dívám, že ve 13 týdnu už jsi ho věděla…ja jdu na genetiku začátkem 14tt..dala jsi mi naději, že se možná taky něco dozvím…
@Gata2 děkuji, věřím že už to dobře dopadne, mám zpoždění asi 5 dní, raduju se, na kontrolu půjdu až tak 7 8 tt do té doby se mnou stejně nic dělat nebude. Tak to mám radost že krásně rostete, tak hlavně ať to tak pokračuje i nadále
. A co ti dělaly za krevní testy? Vůbec nevim, že by mi dělaly v prvním trimestru jiné testy než NT screening.
@Linda88 jo pokud te nebude nic trápit tak je lepší tam jít později. no gynekolog mi bral krevní obraz, rh faktor, pohlavní choroby, zloutenku, stitnou zlazu atd…
@Gata2 Ahoj bylo tady chvíli mrtvo, no u mě vše ok zatím zítra jdu na genetiku tak snad budu vědět co to bude konečně, můj gyn.mi to ještě neodhadl říct a to jsem ve čt 20tt zajímavý fakt…jsem napnutá jak struna.co ty všechno v pohodě? jak jste velcí? my asi tak 20cm, zítra písnu pa pa a opatruj se ![]()
@Stacey Tak doufám, že ti to vyšlo
. Já mám nyní asi před ovulací, takže si docela užívám
. No sem na to zvědavá, pokud se mi nepodaří otěhotnět tento měsíc, tak si koupím nové legíny a topík na cvičení, abych měla nějakou radost