Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linda88 No před 3 roky ZT ted tohle. No byla jsem ted na odberech a cekam az zavolaji zda me nechaji aby to odeslo samo nebo revize..prvni moznost by byla samozrejme lepsi
Budu i nadale brat Femibion a mamca uz byla zaukolovana a budu pit malinik a kontryhel.. Zazracne to bylinky ![]()
@Linda88 a držím palečky. V dnešní době mi připadá, že zdravé, prosperujicí těhotenství bez komplikací je zázrak. Jinak už nevím.
![]()
@Biba2009 No ono je to taky hodně tím, že se rodičky jsou čím dál starší. Tak snad to u mě tentokrát dobře dopadne a tobě přeji ať se brzy zadaří ![]()
@Linda88 No mě je 25..nepřijdu si ještě jako vykopávka
Ale jo asi na tom možná taky něco bude..ale spiš se přikláním k životnímu stylu..stres atd.
@Biba2009 No tak to si v nejlepším věku, teď si nejplodnější, víšco, tohle se prostě stává špatně se miminku poskládají chromozomy a tělo ho pak vyloučí. Mě je 28 a první dítě sem měla ve 26. A myslím, že je fajn začít s předstihem, máme ještě spoustu času si miminko pořídit
. O tom životním stylu to taky bude, samej alkohol a cigarety plus nezdravý jídlo…
@Linda88 přesně jak píšeš..
ale nejvíc mě štvou ty co to rodí jak na běžícím pásu a pohoda! Takže rada..buď šmucka..žij v bordelu a špíně a bude to oukeeej
![]()
7.1. jsem tu psala, jak se těším na dvě // a světe div se 7.11. jsem je našla <3 Na gyndě HCG 12 000 a v děloze cosi…tak ve čtvrtek jdu na další UZ, aby se potvrdilo, zda roste… Tak mi držte palce! I já vám všem držím! ![]()
@anitram999 ahoj maminko!!! Já až teď vidím se spozdenim narození chlapečka!
strašně moc gratuluju a preju ať krásně rostete ![]()
@Lucii92 ahojky a co vy?
Danielek se narodil 6.12.2015 v 09:53 s mírami 50cm a 3410g, ale přítel říkal, že měl 49cm i na kontrole u pediatra měl 49,5cm
no což…jinak rosteme asi řádně, 50 už nám jsou tip top malý a jdeme jen do 56
je to naše zlatíčko
já teď trochu bojuju s poporodníma komplikacema, nejdou ze mě tolik očistky, děloha se mi moc rychle zavřela a hrozí mi revize, ale prdaj mi injekce abych se rozkrvácela, tak snad se to zlepší samo…nechci pod celkou narkozu ![]()
@anitram999 Ježíš ten je nádhernej!! No u nás to asi bude dřív:/ jsem sice 34+4 TT ale otevřena na 1cm a čípek 1 cm tak uvidime jak se malému bude chtít. Bude mít chudák s takovou vánoce svátek a narozeniny v jednom:/ ale co už. Teď má cca 2400 g takže velkej chlap docela:) a co porod? Jak jsi to zvládla? Já se toho začínam strašně bát:/
@anitram999 Ten je uzasny!!! moc gratuluji!!! snad si telo pomuze samo a na revizi te neposlou. drzim palecky!!!
@Lucii92 jeeeeee, takze to vypada, ze to mas za chvili. hrozne to leti holky. Ja uz jsem ve 22 tt. Ted kdyz to tu ctu, tak to taky mam za par. kocko, ja se bojim porodu uz mesic. videla jsem cast te rady 4 v tom a zacala jsem brecet, jak jsem tam videla ten jeden porod. maminka to dite na sobe po narozeni ani nechtela, jak byla po tom porodu v soku. prislo mi to hrozne lito. rekla jim, at ho osetri. musime to nejak zvladnout!!
@Biba2009 Mrzí mě že miminko neroste, přeji hodně sil, v červenci se mi stalo to samé, s tím rozdílem že jsem musela na revizi, neodešlo to samo. Pila jsem pak kontryhel a mudr byl nadšený když viděl po 14 dnech od revize krásně narostlou sliznici. Přeji mnoho štěstí at se brzy zadaří