Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Spendlicek přesně tak:) ale doufám ze po další MS to klapne:) povedlo se nám to po měsíci tak snad nebudeme muset dlouho čekat:)
@Lucii92
ahoj
tak MS měla být v neděli
takže teprve dva dny po MS jako by…ale řekla bych, že sílej ![]()
@anitram999 Moc moc gratuluji
Já koupila ovulační testy a hned ten ten ( byla jsem 12 DC, takže uprostřed cyklu, tak jak by ovulka měla být) jsem měla hned 2 dálnice. Sex proběhl 2 dny před a ještě ten den a hned 3 dpo mi bylo špatně, pak asi 2 dny nic, ale udělalo se mi akné, hned 5 beďáků okolo pusy a já na to nikdy netrpěla. No a 6 dpo se mi udělalo z ničeho nic špatně a vygradovalo to zvracením, takže jsem blila jak amina. Ten den jsem nic špatného nesnědla, měla jsem jen jablkový kompot, na který jsem měla chuť a ten jsem snědla 2 hodiny před zvracením. Včera už mi špatně nebylo, ale cítila jsem mírně pálení žáhy no a každý den mi přibide jeden hnusnej beďák. Od včerejška mám krémovitý lepkavý výtok, tak uvidíme co bude. Dneska jsem to nevydržela a udělala test i když 8 dpo je asi ještě dost brzo na test. všude píší dělat test až v den ms no a já ho udělám blbka takhle brzo. Holt nedočkavá ženská no
Tak snad nám to teď vyjde. U malýho jsem měla pleť krásnou, nebylo mi špatně a žáha mě pálila maličko až ke konci. Tak pokud se zadařilo, tak snad to bude ta holčička do páru ![]()
Ahoj všem
před týdnem jsem vysadila prášky. Jak dlouho Vám trvalo snažení o miminko?
![]()
@blabulina No tak to jsem měla vysadit dříve..snad to ale půjde rychle. ![]()
@anitram999 a Bazální teplotu mám normálně 37,0-37,2 a teď mám 37,4 tak snad to vyšlo ![]()
@Lucy23 dekuju
ja delala test 10dpo a prd…snehobilo…12dpo uz dusik
pteju aby to klaplo ![]()
@anitram999 Děkuju, tak zkusim testnout v neděli, to budu taky 12 dpo. Takže v těhu má klesnout nebo stoupnout, nějak se v tom nevyznám ![]()