Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 no nekecej!! To je pecka! Gratulace kocko
mám na krajicku ![]()
@Lucii92 mi povídej, já se ráno klepala jak ratlík, když jsem udělala ten digitál a na maxovi sílí
děkuju ![]()
@anitram999 drzim pěstí at je vše v pořádku. Hlavně se opatruj! Ty brdo mám velkou radost;) my začínáme po další MS:) paradox je ze mám dnes pravděpodobně ovulaci:D
@anitram999: Gratuluju
My se taky chceme začít snažit po další MS ![]()
@Lucii92: To doufám, hlavně, aby to dobře dopadlo. V lednu jsem prodělala ZT a revizi v 9tt. Tak snad jsem si to „zlé“ vybrala a bude už jen dobře ![]()
@Spendlicek já mela v lednu zase biochemické těhotenství. Takže doufám ze ted už se miminko nepustí a dotahneme to do konce;)
@Lucii92: A to je co?
To je mazec, já dřív, když jsem byla na emiminu, tak jsem se v těch zkratkách vůbec neorientovala, co je co… a pak bum.
Uvidíš, teď už to bude dobrýýýýý ![]()
@Lucii92 @Spendlicek děkuju, musím věřit, že vše bude OK
moc si přejeme vánoční miminko ![]()
@Spendlicek to je že podle krve jsem byla těhotná ale az se ukázal váček tak jsem začala krvácet a vše samovolně odešlo bez revize. Říkala ze hodně zen o tom ani neví. Je to jako spozdena MS. Budu mít asi problém s udržením takže mám doma utrogestan a hned s pozitivním testem ho začínáme brát;)
@anitram999: ale aleee, copak to vidím? Gratulace
a držím pěsti, aby bylo všechno v pohodičceee ![]()
@anitram999: ale co by neee, chce to pohodu, když je potřeba odpočinek - hlavně na začátku mě to vždy odpoledne „sejmulo“ a byla jsem kaput. Teď už je to mnohem lepší ![]()
@Lucii92: To je děs, co všechno se může stát a člověk o tom, dokud se to nestane, kolikrát nemá ani potuchy…