Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, tak jsme se 1.3 začali taky snažit. za 2 dny má přijít ms, tak uvidíme, zda přijde. Mám bolesti kyčle, občasné popichování v podbřišku, udělali se mi 3 beďary, tak jsem na to zvědavá
Když jsem čekala Davídka, tak mě taky bolela kyčel, po vynechání ms jsem měla bolesti jinak nic víc. Už jsem hrozně netrpělivá. Nevím kdy mám ovulaci, takže ani nemůžu soudit zda byl sex v ovu nebo ne
@anitram999 Děkuju
Snažíme se o druhý, takže to nehrotim tak jako u Davídka, ale i tak mám chuť testnout. Vydržím to a pokud nedorazí ms, to budu 24 DC, tak zkusím test. KDyž jsem brala antikoncepci, tak ms přišla vždy právě 24 den cyklu.
@anitram999 Jo to věřím, to snažení o to první je krapet horší. Člověk se na to víc soustředí a o to hůř to pak jde. Davídek byl do 3 měsíců, ale i tak mi to přišlo nekonečný. Dneska jsem udělala test, je tam pidi dušík, já ho vidim pěkně, mamka moje ho tam nevidí, ale ta je slepoň
Dneska jsem cítila hroznou úzkost, když jsem viděla záchranku jak si to pálí k zásahu. Asi to bylo něco hodně vážnýho, protože to fak pálili. No a mě vhrkly slzi do očí, ale rychle jsem to zase ukočírovala. Tak nevím. Uvidím co se bude dít zítra ( mám to dostat) a případně udělám v pátek test. Pokud bych byla, test by měl zesílit
@Lucy23 tak to vypadá nadějně
zkus testnout v den očekávané MS a třeba tam už budou dvě // ![]()
Tak holky, byla jsem na tý folikumetrii a mám radost
celkem tři folikuly, z toho všechny velký, jeden má 22 mm a ostatní taky velcí
a sliznice i přes clostík
10 mm
takže naprosto skvělý podmínky, pregnyl mi zatím nedal, zkusíme to teď jen s clostíkem přirozeně a když by nevyšlo, tak příští měsíc už s pregnylem
takže dneska a zítra a pozítří snaženíčko
![]()
@anitram999 taky to ted beru nějak pozitivně. Akorad se,,nesnazine,, nechavame tělo odpočinout a doufám ze už se to biochemické nebude opakovat. Ted mám plnou hlavu svatby. Za měsíc to vypukne
tak doufám ze i tobě to vyjde!! A dockas se:)
@Lucii92 @Lucii92 já myslím kočko, že bude svatba u Tebe a brzy se dočkáš i miminka a nebudeš ani vědět jak
moc bych Ti to přála
a Tobě taky děkuju za podporu, dfm že to klapne
![]()
Ahoj holky mohla bych se k vám taky přidat? s přítelem se snažíme od záři a pořád nic.jak jste na tom vy? ![]()
@Lenista111 ahuj, zapni si podpisy
tam něco málo o někom uvidíš
máme tam napsané naše příbehy, my se snažíme od 05/2013 a pořád nic, tento měsíc jsem měla první cyklus s clostilbegytem a mám tři folikuly, všechny velký, největší 22mm, což je velmi dobré a krásnou sliznici 10mm vysokou, takže pro mimčo nachystaný všechno ideální, dnes nebo zítra bude ovulace, tak doufám, že to konečně vyjde
vy máte nějakou podporu? bylinky, vitaminky? ![]()