Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
10.3.15 11:55

Ahojte holky, tak jsme se 1.3 začali taky snažit. za 2 dny má přijít ms, tak uvidíme, zda přijde. Mám bolesti kyčle, občasné popichování v podbřišku, udělali se mi 3 beďary, tak jsem na to zvědavá :) Když jsem čekala Davídka, tak mě taky bolela kyčel, po vynechání ms jsem měla bolesti jinak nic víc. Už jsem hrozně netrpělivá. Nevím kdy mám ovulaci, takže ani nemůžu soudit zda byl sex v ovu nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
10.3.15 12:00

@Lucy23 tak treba se zadarilo ;) preju Ti to, at ms nedorazi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.3.15 12:09

@anitram999 Děkuju :hug: Snažíme se o druhý, takže to nehrotim tak jako u Davídka, ale i tak mám chuť testnout. Vydržím to a pokud nedorazí ms, to budu 24 DC, tak zkusím test. KDyž jsem brala antikoncepci, tak ms přišla vždy právě 24 den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
10.3.15 19:12

@Lucy23 my o první, takže už mi to leze krapet na hlavu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.3.15 20:05

@anitram999 Jo to věřím, to snažení o to první je krapet horší. Člověk se na to víc soustředí a o to hůř to pak jde. Davídek byl do 3 měsíců, ale i tak mi to přišlo nekonečný. Dneska jsem udělala test, je tam pidi dušík, já ho vidim pěkně, mamka moje ho tam nevidí, ale ta je slepoň :mrgreen: Dneska jsem cítila hroznou úzkost, když jsem viděla záchranku jak si to pálí k zásahu. Asi to bylo něco hodně vážnýho, protože to fak pálili. No a mě vhrkly slzi do očí, ale rychle jsem to zase ukočírovala. Tak nevím. Uvidím co se bude dít zítra ( mám to dostat) a případně udělám v pátek test. Pokud bych byla, test by měl zesílit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
12.3.15 17:29

@Lucy23 tak to vypadá nadějně :andel: zkus testnout v den očekávané MS a třeba tam už budou dvě // :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
13.3.15 07:40

Ahojte :mavam: holky když zobu femibion mám brát porad i listovku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
13.3.15 14:58

Tak holky, byla jsem na tý folikumetrii a mám radost :lol: celkem tři folikuly, z toho všechny velký, jeden má 22 mm a ostatní taky velcí :mrgreen: a sliznice i přes clostík
10 mm :hug: takže naprosto skvělý podmínky, pregnyl mi zatím nedal, zkusíme to teď jen s clostíkem přirozeně a když by nevyšlo, tak příští měsíc už s pregnylem :palec: takže dneska a zítra a pozítří snaženíčko :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
13.3.15 14:58

@Lucii92 ne v něm listovka už je :andel: dokonce naštěpená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
13.3.15 14:59

@anitram999 tak držím pesticky!!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
13.3.15 15:18

@Lucii92 :hug: děkuju, věřím, že to vyjde :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
13.3.15 16:15

@anitram999 taky to ted beru nějak pozitivně. Akorad se,,nesnazine,, nechavame tělo odpočinout a doufám ze už se to biochemické nebude opakovat. Ted mám plnou hlavu svatby. Za měsíc to vypukne :dance: :dance: tak doufám ze i tobě to vyjde!! A dockas se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
13.3.15 16:20

@Lucii92 @Lucii92 já myslím kočko, že bude svatba u Tebe a brzy se dočkáš i miminka a nebudeš ani vědět jak :pankac: :kytka: moc bych Ti to přála :* :srdce: a Tobě taky děkuju za podporu, dfm že to klapne :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
14.3.15 09:58

Ahoj holky mohla bych se k vám taky přidat? s přítelem se snažíme od záři a pořád nic.jak jste na tom vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
14.3.15 17:17

@Lenista111 ahuj, zapni si podpisy :kytka: tam něco málo o někom uvidíš :oops: máme tam napsané naše příbehy, my se snažíme od 05/2013 a pořád nic, tento měsíc jsem měla první cyklus s clostilbegytem a mám tři folikuly, všechny velký, největší 22mm, což je velmi dobré a krásnou sliznici 10mm vysokou, takže pro mimčo nachystaný všechno ideální, dnes nebo zítra bude ovulace, tak doufám, že to konečně vyjde :andel: :hug: vy máte nějakou podporu? bylinky, vitaminky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí