Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 co sem cetla tak oboji hodne lidem pomohl doplnky stravy taky sem si onich hodne cetla…Tak snad ted vyjdou leepe vysledky spermiogramu dneska je takova doba, ze jde spoustu veci jak to rict prelstit. Tak si myslim ze itak clovek nesmi hazet flintu do zita ![]()
Mně inofolic doporučila dr., údajně v poslední době pomohl více holkám a ona říká, že má momentálně v ordinaci babyboom ![]()
@iwcaaa: no u mě dr viděla hoooodně silnou sliznici a řekla, že to tak vypadá, ale že veznem krev…
Kazdy doktor to ma jinak
tak snad v patek vezme a hlavne at tam vidi uz neco
Holky tak jako 15 dni zpozdeni menstruace, testy negativni…ve ctvrtek sem delala naposled a nic..
dneska se objevilo hnede spineni… tak nevim teda co to
![]()
@snazilka88 úplně Tě chápu, taky čekám na MS
a pořád nic…ale zatím ani nešpiním, tak pak napiš, zda se to rozjelo
přeju aby to nebyla MS a bylo to mimí
a poslední tt v neděli negativní, jsem 37DC
To je fakt o nervy… googlujju a googluju jestli to teda muze byt pocatek tehotenstvi to spineni..ale pri mem stesti se to rozjede a bude to MS…chudato…takze taky o nervy..tak snad se tam brzo objevi dve carky ![]()
@snazilka88 mi povídej
jsem z toho na prášky, jsem na 04.03. objednaná k dr. tak uvidím, zda se to do dý doby rozjede nebo ne
spíš si myslím, že mám nějaký problém s hormonáma
![]()
Ja s testem (snad) vydrzim az podle toho jestli se to rozjede nebo ne… a pak teda asi k doktorovi…
Vis jak sou i pripady kdy ti to test neukazuje a dr. ti pak rekne ze si tehotna… tak drzim pesti…
Ja nevydrzela s testy a musela sem uz 2 den
byla slaba, ale byla a to ze u dr.nic tak to sem byla v soku.me spineni vzdy rozjela ms tak doufam ze u tebe to bude jine ![]()