Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7844
23.2.15 09:24

@Naominka Ahoj, nevydržela jsem to a zkoušela včera odpo..negativní :( ale MS stále nikde, navíc teď jsem byla na wc a hlenu bílýho jak pro regiment…tak fakt netuším, u dr. sestra není, nikdo mi to tam nebere, takže zítra to odkládám, nemůžu tam přijít jen tak, když maj objednaný pacoše a navíc mě ty šílený bolesti už ustoupily :think: jsem z toho už cvok, MS nikde, testy negativní a bolesti pryč…jen mě pořád boí ty záda a občas lehce píchne vlevo, vpravo, ale to je proti minulýmu týdnu procházka růžovou zahradou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
23.2.15 09:26

@anitram999 to je stejne divny :nevim: porad jsem doufala ze ta carka vykoukne sakra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
23.2.15 09:27

@anitram999 no a me potvrdila dalsi biochemicke:(takze si davame pauzu a zacnu brat asi nosifol a koupim si i kontryhel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.2.15 09:33

@Lucii92 tak dokud tu mrcha není, tak pořád doufám, přece jen jsou případy, kdy test negativní a přesto těhu…já mám vždycky něco extra, tak bych se tomu ani nedivila :D dokud MS nepřijde, stále doufám :oops: ale moc bych tomu nedala…ale?! tak to mě mrzí kočko s tím biochemkem :zed: to je na prda :pocitac: nosifol zkus :andel: a konthryel jen do ovulky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
23.2.15 09:43

@anitram999 to je vazne nejaky divny… :nevim: tak snad mrcha uz nedorazi vubec…a bude to tehu :kytka: no musis informovat jsem zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
23.2.15 09:44

@anitram999 jeto na prd ale co nadelam :nevim: :( jen do ovulky aha to sem ani vevedela:) vtydnu musim zkocit do lekarny.. ale se snazenim zasiname stejne az po svatbe koncem dubna. I doktorka sama rikala ze mame nechat telo odpocinout ze si mysli ze je to vlivem rychleho otehotneni znovu. Nekomu se telo dava do kupy dyl. tak doufam ze se na potreti dockame :) a tobe drzim palecky!! nemam ted sice moc casu sem psat ale kazdej den nakukuju co je noveho:) na krvi jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.2.15 09:50

@Naominka děkuju, budu psát,,,ale spíš si myslím, že brzo ta mrcha dorazí…ale to už si myslím 14 dní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.2.15 09:51

@Lucii92 na krvi jsem nebyla, ještě asi počkám co se z toho vyvine, nebo si jako samoplátce zajdu na HCG :hug: uvidím…nemám moc čas, jsem v práci pořád do 4,5 odpo..od rána :zed: děkuju moc kočko, třeba nám to pak vyjde stejně :* a přeju krásnou a pohodovou svatbu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.2.15 10:48

Zdravím všechny děvčata :) Dnes jsem byla u doktorky. Řekla jsem jí, že mám pozitivní testy, že mám dnes zpoždění, načež mi řekla, že mám přijít za 2 týdny. Neposlala mě ani na krev. Myslíte, že jsem šla k lékařce brzy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
23.2.15 10:51

@zuzkamanis určitě nic tam ted neuvidi po tech 14-ti dnech uvidi vacek a kdybys sla za 3 týdny tak mozna uz i srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.2.15 11:30

@zuzkamanis
Záleží, jak dlouho máš zpoždění. Já měla MS naposled 10.1. a na krvi jsem byla minulé pondělí, takže cca týden po zpoždění. Ve středu jsem už měla těhotenství potvrzené:) Na ultrazvuk jdu tento čtvrtek a doufám, že už bude vidět i :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.2.15 11:38

@Lejaa jé gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.2.15 12:05

Máte holky pravdu. Počkám a snad do té doby bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.2.15 12:53

Ahoj holky :mavam: pridam se do diskuze jestli muzu ja mam zpozdeni 8 dni a test pozitivni minuly tyden v utery a nevydrzela sem a sla dr moc brzy ve ctvrtek a nic nevidel taky nebral krev nic jen ze mam prijit za tyden naultrazvuk.Holt sem sla moc brzo :oops: No a tak se porad jen hlidam zda nekrvacim atd…Potrebvala bych poradit jak na to nemam myslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.2.15 13:00

@iwcaaa to je asi těžký, jinak gratuluju k // :oops: já zas čekám MS a ta nikde a testy negativní…takže jsem z toho :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí