Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7844
23.2.15 13:01

@iwcaaa hlavně klid a užívej si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.2.15 13:20

Ono se zadari i tobe :dance: :hug: no neuzivam si to nijak :nevim: porad me boli bricho a zada a pri je to normalni, ale ja nevim porad mi to pripomina bolesti pri ms…a v patek mam jit na ulrazvuk a uz by mel byt videt vacek pokud ne bude se jednat asi o mimodelozni a ja mam z tohodle strach (ztoho cekani) porad na to myslim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.2.15 13:21

Napadaji me vzdy ty nejhorsi moznosti :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.2.15 13:24

@iwcaaa mě právě záda bolí asi 14 dní jako čert :zed: :zed: šílený, jak kdybych tahala závaží 100 kg…jinak břicho občas jen něco píchne vlevo, něco vpravo…ale dobrý…ale do 19 DC do minulýho pátku jsem měla bolesti šílený :pocitac: to jsem myslela že umřu…a říkala jsem si že MS je tu…a máš pondělí a prd… :cert: já už se fakt nechápu :roll: děkuju…už aby to bylo…nechtěla jsem ho rozmazlovat, ale když vidím, jakej je to zázrak, tak se bojím, že budu ušláplá ustaraná máma a navíc mu budu chtít dát všechno na světě…jak na nej čekame už dlouho…chjo :think: tak přeju aby to bylo krásná zdravý těhu :hug: žádný mimoděložní :cert: fuj…ani náhodou!!! na to ani nemysli :idea: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.2.15 13:34

Jak dlouho se snazite? jinak m se snazime kratce a necekala bych ze by se mohlo zadarit po predeslch situaci takto…no ja cekala ms 14-16 unora mam kratky cyklus 26-27 dni a ovulaci mam tyden pred ms a od te doby me vzdy boli prsa a takto bylo i ted a pak bricho a ja si rikam sakra zase to mam a ono nic, ale me testy vysli vsechny pozitivni kdyby ne tak nevimco bych delala(ja nemela zpozdeni nikdy),ale nektera ma negativni protoze je to v uplne v zacatcich. ;) zalzi jaky mas cyklus pravidelny nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.2.15 13:35

Omlouvam se nejak mi vynechavaji pismenka na klavesnici :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.2.15 06:44

@iwcaaa Jsem na tom stejně. Zpoždění mám jen 2 dny, ale testy pozitivní a též se hlídám. Dr mi řekla, že pokud začnu krvácet nebo špinit, mám ihned dojít. Musíme myslet pozitivně a pokud to má vyjít, tak to vyjde. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.2.15 07:58

@iwcaaa @zuzkamanis holky moc vám to přeji, kéž bychom i my ostatní už našly ty dvě // :hug:

@iwcaaa my se snažíme dva roky téměř, dneska jsem 37 DC a MS nikde, včera bylo tuleníčko, aby mrcha dorazila a nic…test o víkendu odpo negativní…tak jsem asi cvok…no každopádně se chci obejdnat k dr. a nechám si předepsat hormony a uvidíme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.2.15 09:41

@zuzkamanis ja dneska cca8-9 den a v patek jdu k lekari, ale vubec se mi nechce bojim zda tam uvidi piditecku nebo ne…Co sem si cetla je asi lepsi jit opravdu dele a nestresovat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.2.15 09:41

@anitram999: já bych to nevydržela a šla aspoň a HCG jako samoplátce, abych věděla na čem jsem ;-) Protože nechat si předepsat hormony, když bys mohla být těhotná - do toho bych nešla…

Holky, překvapuje mě, že když má dr „podezření“ na těhu, tak vám nevezne krev… u mě šel vidět miniváček a poslala mě hned za sestrou, ať to potvrdíme. Teď jsem 8. týden a fazolka je v pořádku :) za 2 týdny jdu na kontrolu znovu a už budu mít 1. poradnu, to bude necelé týdny před svatbou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.2.15 09:43

@Clau.Zuzu tak hlavně chci aby mi udělal sono, proč jsem měla skoro celý měsíc od ovu ty bolesti, až do minulého pátku…to nemám běžně a přitom MS nikde…no a samozžejmě si u něj nechám vzít krev na HCG a hormony začnu brát až dle výsledků kdyžtak :hug: zas takový blázínek nejsem, neohrozila bych prcka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.2.15 09:44

@Clau.Zuzu jinak přeju ať mimi roste a hezky u maminky v bříšku poslouchá a nikam necestuje :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.2.15 09:45

@anitram999 ja bych sla dr uz driv ja bych nedokazala cekat dva roky(me bylo receno ze je zdrave zkouseni 1 rok) pak je lepsi zajit k dr.Ale mam spoustz znamych kterym to neslo, a jakmile jeden znich byl doma na nemocensky tak se jim to zadarilo-nemeli stres z prace atak byly vpohode. Drzim palecky, aby to conejdrive dopadlo :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.2.15 09:47

@iwcaaa tak my jsme první rok tomu nechali…a po roce jsem to začala řešit u sebe, doplnky stravy jako listovku atak..a ten gynex a kontrhyel…no a když po půl roce nic, tak jsem přítele překecala na spermio…no a když přišly výsledky, tak jsem to obrečela :,( nečekali jsme ani jeden, když mu je 25 že to bude špatný :zed: tak ted bere vitaminy a kotvičník a v březnu jde na kontrolní spermio :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.2.15 09:48

@Clau.Zuzu ahoj u me nebylo na ultrazvuku videt nic prave jen sliznici zvetsena tak mozna proto anebo ze sem mu rekla ze mam 3 testy pozitivni nevim (bavila sem se otom s kamaradkou a rikala to same ze poprve nic nebral a to u ni videl vacek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí