Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono se zadari i tobe
no neuzivam si to nijak
porad me boli bricho a zada a pri je to normalni, ale ja nevim porad mi to pripomina bolesti pri ms…a v patek mam jit na ulrazvuk a uz by mel byt videt vacek pokud ne bude se jednat asi o mimodelozni a ja mam z tohodle strach (ztoho cekani) porad na to myslim ![]()
@iwcaaa mě právě záda bolí asi 14 dní jako čert
šílený, jak kdybych tahala závaží 100 kg…jinak břicho občas jen něco píchne vlevo, něco vpravo…ale dobrý…ale do 19 DC do minulýho pátku jsem měla bolesti šílený
to jsem myslela že umřu…a říkala jsem si že MS je tu…a máš pondělí a prd…
já už se fakt nechápu
děkuju…už aby to bylo…nechtěla jsem ho rozmazlovat, ale když vidím, jakej je to zázrak, tak se bojím, že budu ušláplá ustaraná máma a navíc mu budu chtít dát všechno na světě…jak na nej čekame už dlouho…chjo
tak přeju aby to bylo krásná zdravý těhu
žádný mimoděložní
fuj…ani náhodou!!! na to ani nemysli
![]()
Jak dlouho se snazite? jinak m se snazime kratce a necekala bych ze by se mohlo zadarit po predeslch situaci takto…no ja cekala ms 14-16 unora mam kratky cyklus 26-27 dni a ovulaci mam tyden pred ms a od te doby me vzdy boli prsa a takto bylo i ted a pak bricho a ja si rikam sakra zase to mam a ono nic, ale me testy vysli vsechny pozitivni kdyby ne tak nevimco bych delala(ja nemela zpozdeni nikdy),ale nektera ma negativni protoze je to v uplne v zacatcich.
zalzi jaky mas cyklus pravidelny nebo ne?
@iwcaaa Jsem na tom stejně. Zpoždění mám jen 2 dny, ale testy pozitivní a též se hlídám. Dr mi řekla, že pokud začnu krvácet nebo špinit, mám ihned dojít. Musíme myslet pozitivně a pokud to má vyjít, tak to vyjde. ![]()
@iwcaaa @zuzkamanis holky moc vám to přeji, kéž bychom i my ostatní už našly ty dvě // ![]()
@iwcaaa my se snažíme dva roky téměř, dneska jsem 37 DC a MS nikde, včera bylo tuleníčko, aby mrcha dorazila a nic…test o víkendu odpo negativní…tak jsem asi cvok…no každopádně se chci obejdnat k dr. a nechám si předepsat hormony a uvidíme ![]()
@zuzkamanis ja dneska cca8-9 den a v patek jdu k lekari, ale vubec se mi nechce bojim zda tam uvidi piditecku nebo ne…Co sem si cetla je asi lepsi jit opravdu dele a nestresovat se ![]()
@anitram999: já bych to nevydržela a šla aspoň a HCG jako samoplátce, abych věděla na čem jsem
Protože nechat si předepsat hormony, když bys mohla být těhotná - do toho bych nešla…
Holky, překvapuje mě, že když má dr „podezření“ na těhu, tak vám nevezne krev… u mě šel vidět miniváček a poslala mě hned za sestrou, ať to potvrdíme. Teď jsem 8. týden a fazolka je v pořádku
za 2 týdny jdu na kontrolu znovu a už budu mít 1. poradnu, to bude necelé týdny před svatbou ![]()
@Clau.Zuzu tak hlavně chci aby mi udělal sono, proč jsem měla skoro celý měsíc od ovu ty bolesti, až do minulého pátku…to nemám běžně a přitom MS nikde…no a samozžejmě si u něj nechám vzít krev na HCG a hormony začnu brát až dle výsledků kdyžtak
zas takový blázínek nejsem, neohrozila bych prcka ![]()
@Clau.Zuzu jinak přeju ať mimi roste a hezky u maminky v bříšku poslouchá a nikam necestuje ![]()
@anitram999 ja bych sla dr uz driv ja bych nedokazala cekat dva roky(me bylo receno ze je zdrave zkouseni 1 rok) pak je lepsi zajit k dr.Ale mam spoustz znamych kterym to neslo, a jakmile jeden znich byl doma na nemocensky tak se jim to zadarilo-nemeli stres z prace atak byly vpohode. Drzim palecky, aby to conejdrive dopadlo
![]()
@iwcaaa tak my jsme první rok tomu nechali…a po roce jsem to začala řešit u sebe, doplnky stravy jako listovku atak..a ten gynex a kontrhyel…no a když po půl roce nic, tak jsem přítele překecala na spermio…no a když přišly výsledky, tak jsem to obrečela
nečekali jsme ani jeden, když mu je 25 že to bude špatný
tak ted bere vitaminy a kotvičník a v březnu jde na kontrolní spermio ![]()
@Clau.Zuzu ahoj u me nebylo na ultrazvuku videt nic prave jen sliznici zvetsena tak mozna proto anebo ze sem mu rekla ze mam 3 testy pozitivni nevim (bavila sem se otom s kamaradkou a rikala to same ze poprve nic nebral a to u ni videl vacek)