Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
3.3.15 10:57

@Clau.Zuzu no a byla si u doktora? Co ti řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.3.15 12:10

@blabulina: nooo, já byla už v lednu.. a od té doby mám potvrzené těhu… teď jsem konec 9. týdene… 10.3. bych měla mít 1. poradnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.3.15 16:05

@Clau.Zuzu tak to gratuluji :kytka: já byla u doktora před 3 týdny a říkal že to na těhotenství nevypadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
3.3.15 17:38

@blabulina 67 DC? ty jo…to je pěkný…vím jak mi bylo těch 41 DC nebo 42 DC…ale 67…soucítím s Tebou :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
3.3.15 17:39

@Lucii92 @blabulina já myslím, že příští MS asi dorazí bohužel…tak rychlý to asi nebude, ale od včera zobu femibion a piju nosifol 2 sáčky denně a zítra u toho dr. tak snad přespříští cyklus to klapne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
3.3.15 18:16

@anitram999 no já si dnes koupila femibion 8o 325 Kč.. Mám dost 8o nosifol ale neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
3.3.15 18:23

@Lucii92 já kupuju přes sleky.cz oboje…maj tam dobrý ceny, femibon 233 a nosifol asi 355 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.3.15 18:47

@anitram999 děkuji :P doufám, že pokud dorazí tak ale bez posil a nebude to chtít dohnat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
3.3.15 19:52

@anitram999 ta cena me dostala. Drahe je to jako cune :oops: :roll: ale jdundo vseho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.3.15 20:48

@blabulina: Děkuji. A jdeš ještě k dr, když stále nic nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 20:51

Ahoj, můžu se přidat? My bychom taky letos rádi :oops: Jednoho prcka už máme doma, je mu teď 11 mesíců a rádi bychom druhé (a pak ještě třeba třetí a čtvrté :mrgreen: ) krátce po sobě. O prvního jsme se vlastně vůbec snažit nemuseli, brala jsem antikoncepci (ano, brala jsem ji správně, nevynechala jsem), najednou mi bylo divně a v práci si ze mně začali dělat legraci, že takhle jim bylo, když byly v tom, tak jsem si udělala test a bylo to tam :nevim:. Teď se rozhlížím a je to tu samá asistovaná reprodukce, tak se bojím, aby to šlo dobře… No začneme příští měsíc a uvidíme :?:

• Citovat
  • Upravit
261
3.3.15 21:58

Ahoj anonymní… vůbec mi to nemusíš vysvětlovat, já jsem otěhotněla s antikoncepcí a také jsem jí brala správně- na hodinu, protože jsem se zoufale bála těhotenství po prvním porodu. Otěhotněla jsem 9 týdnů po porodu (s antikoncepcí vhodnou při kojení), ale měla jsem porod tak hrozný, že se plod neudržel, takže teď, když plánujeme druhé, tak se moc bojím. Začínáme v létě :) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.3.15 06:14

@Clau.Zuzu no k doktoru se chystám zítra :oops: ale uz mě bude mít asi za blázna :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.3.15 08:36

@blabulina: ale proooč? Tak když stále nic, tak je stále možnost těhotenství a po delší době to jde lépe poznat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 08:42
@janisha5 píše:
Ahoj anonymní… vůbec mi to nemusíš vysvětlovat, já jsem otěhotněla s antikoncepcí a také jsem jí brala správně- na hodinu, protože jsem se zoufale bála těhotenství po prvním porodu. Otěhotněla jsem 9 týdnů po porodu (s antikoncepcí vhodnou při kojení), ale měla jsem porod tak hrozný, že se plod neudržel, takže teď, když plánujeme druhé, tak se moc bojím. Začínáme v létě :) držím palce!

Tyjo, tak to je mazec, 9 týdnů po porodu 8o Je fakt, že já jsem to po porodu dostala asi za dva měsíce :zed:, doktorka na mě koukala jak na zjevení, tak jsem se taky bála…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex