Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka88 no já si říkám, že mám vždycky něco extra…že mám vždycky všechno jinak než ostatní, ale moc v to nedoufám, že je to mimísek…spíš ty hormony
ale dokud tu mrcha není tak doufám, protože přesně jak píšeš, sice je těch případů málo, ale někomu to prostě neukáže na tt nic a i přesto
chjo…to čekání je nekonečný
![]()
@anitram999 inofolic má nastartovat vaječníky, dělohu, upravit cyklus a tím vším podpořit tělo, aby došlo k oplodnění. U mně to zřejmě zafungovalo a ovulaci jsem měla ukázkovou i s bolestmi. Cena balení je cca 400 Kč a uvnitř je pokud se nepletu 20 dávek, které se rozpustí ve vodě.
@zuzkamanis zkusím tento měsíc s jeřábem a tou sojou asi…a uvidím co to provede ![]()
@Lejaa Ty jo…no tak to gratuluju a držim palce, ať je Ti brzy líp
. Já mám velký strach, měla jsem hodně náročný porod a ještě nevíme, jestli bude možné druhé dítko… měla jsem roztrhanou dělohu a zřejmě by nebyl problém miminko počít ale udržet ho…musím se připravit na příkaz ležet, což s rok a půl starým dítkem nepůjde snadno…přesně jak říkáš a popisuješ… budeme se snažit asi až v létě, hci ještě dodělat školu (státnicuju v červnu) a trochu do té doby zhubnout a hlavně posílit svaly… s prvnim sem si řekla, že těch pár kilo navíc zhubnu až po těhu a byla to velká chyba
… byla sem jak slon…teď se mi to už nesmí stát…teda až tak jinak s tim počítám
Dej vědět, jak Tvoje těhu pokračuje a jak zvládáš…člověk sice nerad vidí do budoucnosti, ale je to přínosný
![]()
@janisha5
Ahojky.. Tyy jo, tak to budu držet palce, ať je vše v pořádku:)
No, u mě jinak dobrý, takže tě nemá co děsit do budoucna:) Nevolnosti polevily, tak se cítím o dost líp:)
Taky jsem chtěla pořád zhubnout před druhým těhotenstvím a nakonec s emi to i povedlo díky střevní chřipce:-D Ale možná bych si to dokázala i odpustit a raději mít ty kila navíc:-D zhubla jsem nějaký 4 kila, takže ve výsledku spokojenost ![]()
Já sem nakonec byla ráda, že sem otěhotněla prvně oplácaná, protože sem v 8.měsíci dostala salmonelu a zhubla sem 8 kilo…nemít zásobu, tak malej nemá z čeho brát
takže rozumim, když píšeš, že by sis to odpustila
… Tak si si začala těhotenství užívat? Já už se těšim na léto, že na to konečně vlítnem a sem z toho nervózní zároveň…těšim se v těhotenství na tři body- až nám řeknou co to bude, až řeknu synovi, že bude mít sourozence a až těhotenství skončí
. Už ste to vysvětlovali malýmu?
@janisha5 ![]()
Jako jo, celkem si to užívám. Teď se nejvíc těším, až si manžel dostaví ve dvoře pracovnu a vystěhuje se tam s tím svým krámkem a já můžu začít konečně pracovat na dětském pokojíčku, který teď obývá ta pracovna:)
Někdy na mě teda padne splín, ale to bylo většinou v době, kdy mi bylo celkově zle, takže to bylo asi celkovým rozpoložením. Teď už jsem se s tím smířila a ve čtvrtek jdu na ultrazvuk, takže si myslím, že až mímo uvidím, tak se to zlomí úplně:)
Věřím, že jsi nervózní, já kdybych do toho těhotenství vyloženě „nespadla“, tak bych se asi nerozhoupala ani za 10 let ![]()
Nee, malýmu jsme to neříkali, on by vědět stejnak prd:) Přijde mi, že to dítě v roce a půl zatím vůbec neví:) A to musím říct, že syn je hodně šikovný a chytrý, ale na tyhle věci je brzy:)
tak mam dojem ze se me rozjizdi MS - necekane
![]()
hneda se strida s ruzovou a pekne bolesti bricha
![]()
@snazilka88 nééé to nééé kočko, třeba to MS nebude
tak pak napiš jak to dopadlo…já pořád nic
ach jo…
No uvidime..ale myslim si ze MS achjoo..tobe samozrejme drzim pesti aby se konecne ta druha carka ukazala…dam vedet… ale vsadim boty ze zitra je tu MS i s urokama..si uziju myslim…
![]()
@Lejaa našemu malýmu je právě teprv rok, tak nevim, jak hluboce dospěje
ale předpokládám, že do inteligence středoškoláka asi ne
. A budeš dělat pokojík malýmu nebo budoucímu mímu? Já trochu taky řešim, kam ho dáme…ale říkám si, že zatím k nám do ložnice…malej má svůj pokojík a od 9.měsíců tam spinká, ale spí ještě trochu přerušovaně, takže předpokládám, že druhé taky bude spát s přestávkama a malýho by to budilo, kdyby byli spolu v pokoji… no máme sice dům, ale je tak koncipovanej, že bych druhý musela dát buď do jinýho patra nebo na chodbu
Dej vědět, jak na ultrazvuku, budu to s Tebou úchylně prožívat, to je tim jak se těšim ![]()
@janisha5
Tak koukám, že s domem jsme na tom stejně:-D Taky bych musela dát druhé buď do patra nebo na chodbu ![]()
Syn je s námi zatím v ložnici, ale nemáme ji moc velkou, tak aby to tam bylo takové snesitelné, tak se tam vejde jen jedna postýlka, takže pokojík budu dělat pro staršího a malej bude zase s námi v ložnici, aby staršího nerušil:) Už pár měsíců mi přijde, že se s teď malým už vzájemně rušíme, takže se celkem těším až odputuje do svého, ale je fakt, že teď byl nemocnej, tak to zas přišlo vhod, že byl s námi..
Určitě se pak ozvu, jak jsem dopadla:)
@snazilka88 kočko myslím na Tebe, tak co? MS? nebo? já furt nikde ![]()
Ahojda tak jak valčíte
moje Mrcha se pořád někde toulá
divné he že nemám ani žádný příznaky, že by se blizila
No pokud nedorazi tak příští čtvrtek poběžím zase k doktoru ![]()
@blabulina kočko já taky právě žádný příznaky nemám
MS nikde a k dr. jdu ve středu
tak si pak musíme dát info, pokud mrcha do tý doby ani jedné z nás nedorazí…ach jo..je to boj vid…já už ani nedělám tt, nechci vidět to zklamání ![]()