Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7844
24.2.15 11:49

@snazilka88 no já si říkám, že mám vždycky něco extra…že mám vždycky všechno jinak než ostatní, ale moc v to nedoufám, že je to mimísek…spíš ty hormony :,( ale dokud tu mrcha není tak doufám, protože přesně jak píšeš, sice je těch případů málo, ale někomu to prostě neukáže na tt nic a i přesto :think: chjo…to čekání je nekonečný :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.2.15 15:02

@anitram999 inofolic má nastartovat vaječníky, dělohu, upravit cyklus a tím vším podpořit tělo, aby došlo k oplodnění. U mně to zřejmě zafungovalo a ovulaci jsem měla ukázkovou i s bolestmi. Cena balení je cca 400 Kč a uvnitř je pokud se nepletu 20 dávek, které se rozpustí ve vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.2.15 15:07

@zuzkamanis zkusím tento měsíc s jeřábem a tou sojou asi…a uvidím co to provede :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.2.15 19:39

@Lejaa Ty jo…no tak to gratuluju a držim palce, ať je Ti brzy líp :). Já mám velký strach, měla jsem hodně náročný porod a ještě nevíme, jestli bude možné druhé dítko… měla jsem roztrhanou dělohu a zřejmě by nebyl problém miminko počít ale udržet ho…musím se připravit na příkaz ležet, což s rok a půl starým dítkem nepůjde snadno…přesně jak říkáš a popisuješ… budeme se snažit asi až v létě, hci ještě dodělat školu (státnicuju v červnu) a trochu do té doby zhubnout a hlavně posílit svaly… s prvnim sem si řekla, že těch pár kilo navíc zhubnu až po těhu a byla to velká chyba :D… byla sem jak slon…teď se mi to už nesmí stát…teda až tak jinak s tim počítám :D Dej vědět, jak Tvoje těhu pokračuje a jak zvládáš…člověk sice nerad vidí do budoucnosti, ale je to přínosný :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.2.15 20:38

@janisha5
Ahojky.. Tyy jo, tak to budu držet palce, ať je vše v pořádku:)
No, u mě jinak dobrý, takže tě nemá co děsit do budoucna:) Nevolnosti polevily, tak se cítím o dost líp:)
Taky jsem chtěla pořád zhubnout před druhým těhotenstvím a nakonec s emi to i povedlo díky střevní chřipce:-D Ale možná bych si to dokázala i odpustit a raději mít ty kila navíc:-D zhubla jsem nějaký 4 kila, takže ve výsledku spokojenost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.2.15 20:49

Já sem nakonec byla ráda, že sem otěhotněla prvně oplácaná, protože sem v 8.měsíci dostala salmonelu a zhubla sem 8 kilo…nemít zásobu, tak malej nemá z čeho brát :D takže rozumim, když píšeš, že by sis to odpustila :D… Tak si si začala těhotenství užívat? Já už se těšim na léto, že na to konečně vlítnem a sem z toho nervózní zároveň…těšim se v těhotenství na tři body- až nám řeknou co to bude, až řeknu synovi, že bude mít sourozence a až těhotenství skončí :D. Už ste to vysvětlovali malýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.2.15 21:01

@janisha5 :-D
Jako jo, celkem si to užívám. Teď se nejvíc těším, až si manžel dostaví ve dvoře pracovnu a vystěhuje se tam s tím svým krámkem a já můžu začít konečně pracovat na dětském pokojíčku, který teď obývá ta pracovna:)
Někdy na mě teda padne splín, ale to bylo většinou v době, kdy mi bylo celkově zle, takže to bylo asi celkovým rozpoložením. Teď už jsem se s tím smířila a ve čtvrtek jdu na ultrazvuk, takže si myslím, že až mímo uvidím, tak se to zlomí úplně:)
Věřím, že jsi nervózní, já kdybych do toho těhotenství vyloženě „nespadla“, tak bych se asi nerozhoupala ani za 10 let :-D
Nee, malýmu jsme to neříkali, on by vědět stejnak prd:) Přijde mi, že to dítě v roce a půl zatím vůbec neví:) A to musím říct, že syn je hodně šikovný a chytrý, ale na tyhle věci je brzy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.15 21:04

@anitram999

tak mam dojem ze se me rozjizdi MS - necekane :pocitac: :pocitac:
hneda se strida s ruzovou a pekne bolesti bricha :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
24.2.15 21:06

@snazilka88 nééé to nééé kočko, třeba to MS nebude :pocitac: :pocitac: tak pak napiš jak to dopadlo…já pořád nic :nevim: ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.15 21:10

No uvidime..ale myslim si ze MS achjoo..tobe samozrejme drzim pesti aby se konecne ta druha carka ukazala…dam vedet… ale vsadim boty ze zitra je tu MS i s urokama..si uziju myslim… :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.2.15 22:12

@Lejaa našemu malýmu je právě teprv rok, tak nevim, jak hluboce dospěje :D ale předpokládám, že do inteligence středoškoláka asi ne :D. A budeš dělat pokojík malýmu nebo budoucímu mímu? Já trochu taky řešim, kam ho dáme…ale říkám si, že zatím k nám do ložnice…malej má svůj pokojík a od 9.měsíců tam spinká, ale spí ještě trochu přerušovaně, takže předpokládám, že druhé taky bude spát s přestávkama a malýho by to budilo, kdyby byli spolu v pokoji… no máme sice dům, ale je tak koncipovanej, že bych druhý musela dát buď do jinýho patra nebo na chodbu :D Dej vědět, jak na ultrazvuku, budu to s Tebou úchylně prožívat, to je tim jak se těšim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.2.15 22:22

@janisha5
Tak koukám, že s domem jsme na tom stejně:-D Taky bych musela dát druhé buď do patra nebo na chodbu :-D
Syn je s námi zatím v ložnici, ale nemáme ji moc velkou, tak aby to tam bylo takové snesitelné, tak se tam vejde jen jedna postýlka, takže pokojík budu dělat pro staršího a malej bude zase s námi v ložnici, aby staršího nerušil:) Už pár měsíců mi přijde, že se s teď malým už vzájemně rušíme, takže se celkem těším až odputuje do svého, ale je fakt, že teď byl nemocnej, tak to zas přišlo vhod, že byl s námi..
Určitě se pak ozvu, jak jsem dopadla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
25.2.15 07:51

@snazilka88 kočko myslím na Tebe, tak co? MS? nebo? já furt nikde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.2.15 08:46

Ahojda tak jak valčíte :kytka: moje Mrcha se pořád někde toulá :P divné he že nemám ani žádný příznaky, že by se blizila :? No pokud nedorazi tak příští čtvrtek poběžím zase k doktoru :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
25.2.15 08:54

@blabulina kočko já taky právě žádný příznaky nemám :zed: :zed: MS nikde a k dr. jdu ve středu :kytka: tak si pak musíme dát info, pokud mrcha do tý doby ani jedné z nás nedorazí…ach jo..je to boj vid…já už ani nedělám tt, nechci vidět to zklamání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí