Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 a budes zkouset testovat rano? prece se to tady uz konecne nejake z nas musi povest budu drzet pesti ![]()
@anitram999 ahoj. Noo myslim na tebe at to konecne vyjde!!
hned rano chci videt fotku ju?
@Naominka @Lucii92 počkám ještě zítra a pokud MS nedorazí, tak v sobotu ráno testnu
ale fakt mě to štve
určo to bude MS, ale proč si dává tak na čas…ach jo
kéž by to vyšlo…ale při mým štěstí tu bude zítra MS ![]()
@anitram999 snad nemas pravdu jednou se to prece sakra podarit musi. Ja mam sice do MS jeste tak asi 15 dni ale taky uz mam predstavu o tom ze zase dorazi ![]()
@Naominka tak z důvodu, že někdy dorazí 28 DC, někdy 31, někdy 35 atak..tak se pak těžko odhaduje, kdy má být ![]()
@anitram999 jn to znam ja to vetsinou mam 30-35 takze taky presne netusim ![]()
Děvčata, ráda bych se přidala k vám. Letos plánujeme mimo, už jsme 3 měsíce zkoušeli, ale nic.☹ Je mi 28 a doma mám 12-ti letou Natálku. Učím na 1.stupni, mimo jsme si chtěli naplánovat tak, aby se mnou neměl ředitel starosti, ale zřejmě tomu budeme muset nechat volný průběh. MS by měla dorazit 23.2.Včera jsem si dělala z netrpělivosti test a byl negativní. Budu ale doufat, že šance tu ještě je.
@zuzkamanis Ahoj, přeju ať to vyjde
Taky to mám dostat 23.2, tak jsem zvědavá
Ahojte holky, můžu se přidat? Je mi 23 let, mám 19 měsíčního synáčka Davídka a za pár dní se ze mě stane opět snažilka ![]()
Ahoj holky, já to očekávám 25.2., snažíme se od července. Doma už máme 2 kluky z mého prvního vztahu.