Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme dnes byli v caru…16.3.jdu na laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodů, jinak nám brali krev a měli jsme konzultaci s dr.,dostali jsme milion papírů a žádanek, jsem z toho celkem rozpačitá, zas jsem si to představovala jak Hurvínek válku ![]()
@Ale85 po laparaskopii hodne holek otehotni
preji, at to je i tvuj pripad ![]()
@Evelýna 1 ano, viděla jsem i srdíčko… Jsem 7tt + 5 a za 14 dni si jdu pro prukazku ![]()
@Lucake jojo, doktor říkal, že se mi podívají, jestli mám průchodné vejcovody a pokud ne, napraví to, že to často způsobuje neplodnost. Dneska mám náladu pod psa, asi jsem čekala, že z tama budu dnes odcházet těhotná ![]()
@Ale85
naopak, raduj se, ze to cele zacalo a nakonec z toho bude miminko. ted uz nemusis spolehat na to, az se prirode zachce a trochu ji pomuzes
konecne bude sex zase jen o vas dvou a ne plozeni, to nechate na doktorech, at se snazi
mne rikal doktor, ze driv mohl poslat zenskou jen do lazni, ze ted je tech moznosti tolik, musime to brat jako obrovskou vyhodu
![]()
@Lucake děkuji,už se nemůžu dočkat dalšího ultrazvuku…budu si říkat pokazdy o fotecku domu, at se muzu kochat, už ted porad koukam na ten první ![]()
@ammysch
Super, gratuluju
Tak vidíš, čekání nekonečné, ale fotka nejhezčí na světě
Já si taky všechny schovávala a nosila i sebe
Davej na sebe, vlastně vás pozor, a dej info jak rostete ![]()
@ammysch juuu, gratuluju a hlavne at je vsechno jak ma byt a jste zdravi ![]()
Ahojky holky! Tak já hlásím ze MS porad nikde tak drzte pěstí:))
@Lucake díky za podporu
vím, že to tak je, vždycky mám takové záchvaty paniky než se srovnám ![]()