Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1066
4.2.15 15:15

@Lucii92 jo to máš pravdu taky se mi z toho chce brečet :( ale pořád taky doufám, že se dočkáme! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
4.2.15 15:16

Ahojky holky, my se také snažíme v říjnu jsem byla na revizi… Od té doby se snažíme a zatím nic, dnes jsem 20.dc. Už je tady někdo komu se zadařilo :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.2.15 15:16

Děvčata a trochu jiný soudek :P uz natě vymyslena případná jména :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 15:17

Tak přesně na řeči typu jsi mladá, dočkáš se atd… přímo nesnašim. je pravda že sice bydlíme ve svem (ale za to v malem) ale to by se nejak zvladlo. S financema by jsme si museli take nejak poradit…Kdyz si to vezmu, tak nam chybi uz jen mimco…Snad Se brzo všechny dočkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 15:19

@blabulina
Kluk Vašík nebo Ondra
Holka Rozárka nebo terezka
A co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
4.2.15 15:21

@Clau.Zuzu dekuju :kytka: snad mas pravdu. Pred mesicem jsem v 6tt potratila takze jsem takova rozlitostena :( ikdyz nam to zrovna trvalo mesic ale i tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 15:24

@Lucii92 to mi je líto
Bohužel to znam…Před třemi lety jsem si tim prosla a pokazde kdyz si na to vzpomenu chce se mi brecet…drz se holka jednou to urcite vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
4.2.15 15:26

@Lucii92 ber to z druhé strany aspoň víš že vám do jde :) já bohužel vůbec netuším na čem jsme :( ale chápu jak ti musí být a moc mě to mrzí, ale určitě se vám brzo zadaří znovu a všechno bude OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.2.15 15:28

@Lišáček 01 ja pro kluka Peta ( po mém taťkovi ) nebo Pavel ( po manželovi ) a holky Tezerka nebo Emma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 15:31

@blabulina tak jména máme a teť šup šup mimčo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
4.2.15 15:32

@Naominka v tom s tebou souhlasim. Aspon vime ze to jde :) slo to jednou, pujde to znovu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.2.15 15:56

@Lišáček 01 no šup šup mimco snažíme se od září :? Mě přijde že manžel když mám ovu ( a to mu to ani nerikam :P ) tak je hrooozne unaveny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 15:59

@blabulina je pravda že já mu to též neříkam( ne že bych mu nevěřila) jen pro jistotu mohl by být přemotivovaný a nakonec i zklamany že se nepochlapil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
4.2.15 16:07

@Lišáček 01 muj gyndr mi pred IVF rekl, ze po nejake dobe uz to paru tak leze na nervy, ze otehotnet ani nejde. Proste se to blokne. A nekdy to zpusobi ze se i lidi kvuli tomu rozejdou. Mela jsem pred svatbou, tak mi porad rikal, teste se na svatbu, potom bude IVF, potom bude miminko, mejte se radi :) :) ver, ze kdyby to nahodou neslo samo, pak je hodne zpusobu jak tomu pomoci a pro 99% lidi je na konci miminko. Nebo dve :) :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
4.2.15 16:09

Moje vajecniky uz brzo doslouzi a manzel porad mele o tom, jak moc si preje druhe dite. Rekl mi to i v porodnici :mrgreen: :mrgreen: moc doufam, ze se nam to splni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí