Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucii92 jo to máš pravdu taky se mi z toho chce brečet
ale pořád taky doufám, že se dočkáme! ![]()
Ahojky holky, my se také snažíme v říjnu jsem byla na revizi… Od té doby se snažíme a zatím nic, dnes jsem 20.dc. Už je tady někdo komu se zadařilo
?
Děvčata a trochu jiný soudek
uz natě vymyslena případná jména ![]()
Tak přesně na řeči typu jsi mladá, dočkáš se atd… přímo nesnašim. je pravda že sice bydlíme ve svem (ale za to v malem) ale to by se nejak zvladlo. S financema by jsme si museli take nejak poradit…Kdyz si to vezmu, tak nam chybi uz jen mimco…Snad Se brzo všechny dočkáme ![]()
@blabulina
Kluk Vašík nebo Ondra
Holka Rozárka nebo terezka
A co ty???
@Clau.Zuzu dekuju
snad mas pravdu. Pred mesicem jsem v 6tt potratila takze jsem takova rozlitostena
ikdyz nam to zrovna trvalo mesic ale i tak ![]()
@Lucii92 to mi je líto
Bohužel to znam…Před třemi lety jsem si tim prosla a pokazde kdyz si na to vzpomenu chce se mi brecet…drz se holka jednou to urcite vyjde ![]()
@Lucii92 ber to z druhé strany aspoň víš že vám do jde
já bohužel vůbec netuším na čem jsme
ale chápu jak ti musí být a moc mě to mrzí, ale určitě se vám brzo zadaří znovu a všechno bude OK ![]()
@Lišáček 01 ja pro kluka Peta ( po mém taťkovi ) nebo Pavel ( po manželovi ) a holky Tezerka nebo Emma ![]()
@Naominka v tom s tebou souhlasim. Aspon vime ze to jde
slo to jednou, pujde to znovu:-)
@Lišáček 01 no šup šup mimco snažíme se od září
Mě přijde že manžel když mám ovu ( a to mu to ani nerikam
) tak je hrooozne unaveny ![]()
@blabulina je pravda že já mu to též neříkam( ne že bych mu nevěřila) jen pro jistotu mohl by být přemotivovaný a nakonec i zklamany že se nepochlapil ![]()
@Lišáček 01 muj gyndr mi pred IVF rekl, ze po nejake dobe uz to paru tak leze na nervy, ze otehotnet ani nejde. Proste se to blokne. A nekdy to zpusobi ze se i lidi kvuli tomu rozejdou. Mela jsem pred svatbou, tak mi porad rikal, teste se na svatbu, potom bude IVF, potom bude miminko, mejte se radi
ver, ze kdyby to nahodou neslo samo, pak je hodne zpusobu jak tomu pomoci a pro 99% lidi je na konci miminko. Nebo dve
![]()
Moje vajecniky uz brzo doslouzi a manzel porad mele o tom, jak moc si preje druhe dite. Rekl mi to i v porodnici
moc doufam, ze se nam to splni ![]()