Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucake píše:
@Lišáček 01 muj gyndr mi pred IVF rekl, ze po nejake dobe uz to paru tak leze na nervy, ze otehotnet ani nejde. Proste se to blokne. A nekdy to zpusobi ze se i lidi kvuli tomu rozejdou. Mela jsem pred svatbou, tak mi porad rikal, teste se na svatbu, potom bude IVF, potom bude miminko, mejte se radi![]()
ver, ze kdyby to nahodou neslo samo, pak je hodne zpusobu jak tomu pomoci a pro 99% lidi je na konci miminko. Nebo dve
![]()
![]()
pekne jsi to napsala:)
@Naominka jsem ráda že jsem HA nikdy nebrala…plno lidí v tom vidí samé pozitiva jako srovnání cyklu, zmirnění akné a samozřejně neotěhotníš. Ale o negativech jako embolie, zetěžování jater a ledvin…a jak trpí děloha atd.to už nikdo nějak neřeší. Já jsem příteli hned řekla že antiny se nedotjnu ani tyčí. On mi řekl že by to po mě ani nechtěl, takže v tomhle jsme měli jasno od začátku. Je plno dalších možností jak se chránit přet těhotenstvím…a neškodí zdraví. ![]()
@bloodysorbette píše:
@Naominka jsem ráda že jsem HA nikdy nebrala…plno lidí v tom vidí samé pozitiva jako srovnání cyklu, zmirnění akné a samozřejně neotěhotníš. Ale o negativech jako embolie, zetěžování jater a ledvin…a jak trpí děloha atd.to už nikdo nějak neřeší. Já jsem příteli hned řekla že antiny se nedotjnu ani tyčí. On mi řekl že by to po mě ani nechtěl, takže v tomhle jsme měli jasno od začátku. Je plno dalších možností jak se chránit přet těhotenstvím…a neškodí zdraví.
já jsem rozhodnutá, že se k pilulkám už nevrátím
![]()
@Barunka93: já se s dovolením pochlubím, že jsem těhu.. ale zatím opravdu hodně brzy
v pondělí jdu na druhou kontrolu v 7. týdnu, to bych měla být podle poslední MS 6+5 nebo tak nějak
ale samozřejmě vím, že je to mladší…
@Clau.Zuzu Jen si to uzivej a hlavne at je vse OK
Doufam ze letosni rok bude obzvlaste plodny ![]()
@Lišáček 01: pokusím se… jak říkáš, hlavně ať je vše oki ![]()
Věřím tomu, že bude velmi plodný ![]()
@Clau.Zuzu to si pis, ze bude
je nas tu kopec, tak tu na konci roku bude i kopec prtousku ![]()
Ahojte holky,
pár dnů jsem tu nebyla a koukám, že přibylo hodně snažilek. Vítám všechny mezi náma ![]()
Myslím, že máme mezi sebou tři těhulky ![]()
@ammysch
Jak jsi dopadla, bylo už vidět
?
Holky jak vás tak dočítám, tak myslíte dost negativně, to není dobré na psychiku ![]()