Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naominka no aspoň víš na čem seš
já pořád čekám
semtam mě píchne v podbřišku, v noci vyletim s tím, že jsem to dostala a nic ![]()
@blabulina težko říct co je lepší ty máš aspoň ještě naději já už bohužel ne…třeba to u tebe vyjde ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala…snažíme se o první mimčo cca od začátku prosince…jsem tak nedočkavá…na posledy se mrcha zpozdila cca o tyden a musím říct že zklamání bylo obrovské ![]()
@Lišáček 01 Ahojky vítej
jj to moc dobře znám to zklamání a taky se mi poprvé zpozdila o týden
Jak dlouho se snažíš? ja brala cca 11 let HA a docela mě zděsila představa že po dlouhodobém užívání to může trvat strašně dlouho než se ovu srovna…Jen mě štve že mě tenkrát nikdo o tom neinformoval a rovnou mi ji napsal ![]()
@Lišáček 01 já ji jedla 10 let…a bohužel u mě to jako hnojivo nebylo spíš naopak teď už to byl 5 pokus…doufala jsem, že když ji vysadím, tak se to do tří měsíců chytne, ale ono nic…u někoho to prej působí jako když to pohnojíš a někoho to trvá než se tělo vyčistí, já jsem asi bohužel ten druhej případ
@Lišáček 01 a každý měsíc neúspěchu tomu dávám menší a menší šance
@Naominka a ovu ti normálně nabehla? A měla po vysazení hned ovu a ještě takovým podivným krvacenim
měla jsem divný pocit a tak jsen letěla na záchod a samozřejmě hromada krve, tak jsem nasadila tampon abpo večerním vyndani byl úplně čistý
o ty doby vím kdy ji mam protože když jsem brala abtinu ( 9 let ) tak jsem toto nikdy neměla ![]()
@blabulina: tak ona právě ovulace neprobíhá při braní HA. Ale je fajn, že ovu máš a poznáš ji… já prostě nikdy nechtěla vše hlídat testy, měla bych pocit, že už to je „poslední“ jak sami docílit mimča a já se takto stresovat nechtěla no…
@Lišáček 01 vím že se snažíme teprve 5 měsíců což není moc když vím, že někomu to trvalo roky a že šance je pořád velká, ale já už jsem z toho snažení a každoměsíčního zklamání špatná…