Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
14.1.15 08:49

@anahita no já mylsím že ascorutin není na předpis tak ho ber, pokud tam není psané, že to není vhodné v těhu…? Jinak na srážlivost stačí jeden dva odběry…a budeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.1.15 08:59

@verca222 já neberu zatím nic, můj do sebe pere selzink a macu, jsem zvědavá, jestli to na dalším spermiogramu půjde vidět, ale raději s tím nepočítáme.

@Falko11 můj taky není měkký, ale já mám s jehel panickou hrůzu. Jak vím, že mám jít na krev nebo nějaké očkování, tak konec. Takže z tohoto mám hodně strach, ale co jsem se tak bavila s holkama, co si něco pichaly, není to tak hrozné a když to zvládnou ostatní, já taky. A kdyby to pomohlo k miminu, budu do sebe rvát jehlu 10× za den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.1.15 09:18

Tak ja už opravdu nevim, TT pozitivni, na ultrazvuku nebylo nic videt, sliznice zvysena a ted mi rekli, ze v krvi to mam taky zvyseny. V utery jdu na dalsi krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.1.15 09:20
@ammysch píše:
Tak ja už opravdu nevim, TT pozitivni, na ultrazvuku nebylo nic videt, sliznice zvysena a ted mi rekli, ze v krvi to mam taky zvyseny. V utery jdu na dalsi krev

A co nevíš? Jsi těhotná! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.1.15 09:23

@Falko11 kdyz ona mi to doktorka jeste furt nepotvrdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.1.15 09:26

Protože to ještě není vidět. HCG máš, a pokud bude v úterý vyšší, pak se neboj. Asi ti to nechce potrvrdit dřív než uvidí srdíčko. Držím palce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.1.15 09:29

Ach jo, dalsi cekani :/ ja to tak nemam rada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
14.1.15 09:31

@Falko11 operace bude v poho, v sobotu mě pustí domů a večer jak říkal doktor mužem na to hupsnout :lol:…tak to vypadá dobře, zkus testík :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.1.15 09:34
@Twettty píše:
@Falko11 operace bude v poho, v sobotu mě pustí domů a večer jak říkal doktor mužem na to hupsnout :lol:…tak to vypadá dobře, zkus testík :pankac:

Je na to brzy…a přesto jsem zkusila-nic. Ale fakt je na test brzy. Ten týden ještě určo než bude něco vidět si myslim. Nejhorší na tom všem je to doufání. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.1.15 09:56

@ammysch věřím, že jsi nervozní, ale taky myslím, že se přece jen dočkáš. Držím pěsti. Jinak já skoro vůbec netestuju, test jsem zkusila asi 3× za ty skoro 2 roky, zbytečně mě to pak znervozňuje a hlavně jsem pak zklamaná…takže já si radši počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.1.15 10:05

@Ale85 ja se taky moc netestuji, jen kdyz MS nedorazi a to vetsinou tak tyden pockam a konecne se mi tam objevil duch, snad mi to mudra po druhy krvi potvrdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.1.15 12:36

@ammysch
Zkoušela jsi testovat, jestli uz máš dálnici?

Holky jak jste na tom, zatím se nikdo nepřidal s //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
16.1.15 13:25

@Evelýna 1 Ahoj, já mám do najítí // ještě dlouhou cestu, navíc dneska hluboký pokles :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.1.15 13:52

@Evelýna 1 Já mám týden čas do testování…nejspíš… :D dřív jak za týden to zkoušet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.1.15 15:29

@libo
To nevypadá moc dobře, ten pokles ujpkazuje, ze se mrcha blíží :zed:

@Falko11
Já taky netestuju nikdy dřiv než 2 dny po očekávané ms, takže zatím vůbec :nevim:

Já jsem dnes 6 dc, takže začináme znovu, tak snad tento měsíc bude ten pravý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí