Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anahita no já mylsím že ascorutin není na předpis tak ho ber, pokud tam není psané, že to není vhodné v těhu…? Jinak na srážlivost stačí jeden dva odběry…a budeš vědět.
@verca222 já neberu zatím nic, můj do sebe pere selzink a macu, jsem zvědavá, jestli to na dalším spermiogramu půjde vidět, ale raději s tím nepočítáme.
@Falko11 můj taky není měkký, ale já mám s jehel panickou hrůzu. Jak vím, že mám jít na krev nebo nějaké očkování, tak konec. Takže z tohoto mám hodně strach, ale co jsem se tak bavila s holkama, co si něco pichaly, není to tak hrozné a když to zvládnou ostatní, já taky. A kdyby to pomohlo k miminu, budu do sebe rvát jehlu 10× za den!
Tak ja už opravdu nevim, TT pozitivni, na ultrazvuku nebylo nic videt, sliznice zvysena a ted mi rekli, ze v krvi to mam taky zvyseny. V utery jdu na dalsi krev
@ammysch píše:
Tak ja už opravdu nevim, TT pozitivni, na ultrazvuku nebylo nic videt, sliznice zvysena a ted mi rekli, ze v krvi to mam taky zvyseny. V utery jdu na dalsi krev
A co nevíš? Jsi těhotná! ![]()
Protože to ještě není vidět. HCG máš, a pokud bude v úterý vyšší, pak se neboj. Asi ti to nechce potrvrdit dřív než uvidí srdíčko. Držím palce!!! ![]()
@Falko11 operace bude v poho, v sobotu mě pustí domů a večer jak říkal doktor mužem na to hupsnout
…tak to vypadá dobře, zkus testík ![]()
@Twettty píše:
@Falko11 operace bude v poho, v sobotu mě pustí domů a večer jak říkal doktor mužem na to hupsnout…tak to vypadá dobře, zkus testík
Je na to brzy…a přesto jsem zkusila-nic. Ale fakt je na test brzy. Ten týden ještě určo než bude něco vidět si myslim. Nejhorší na tom všem je to doufání. ![]()
@ammysch věřím, že jsi nervozní, ale taky myslím, že se přece jen dočkáš. Držím pěsti. Jinak já skoro vůbec netestuju, test jsem zkusila asi 3× za ty skoro 2 roky, zbytečně mě to pak znervozňuje a hlavně jsem pak zklamaná…takže já si radši počkám.
@Ale85 ja se taky moc netestuji, jen kdyz MS nedorazi a to vetsinou tak tyden pockam a konecne se mi tam objevil duch, snad mi to mudra po druhy krvi potvrdi
@ammysch
Zkoušela jsi testovat, jestli uz máš dálnici?
Holky jak jste na tom, zatím se nikdo nepřidal s //?
@Evelýna 1 Ahoj, já mám do najítí // ještě dlouhou cestu, navíc dneska hluboký pokles ![]()
@Evelýna 1 Já mám týden čas do testování…nejspíš…
dřív jak za týden to zkoušet nebudu.
@libo
To nevypadá moc dobře, ten pokles ujpkazuje, ze se mrcha blíží ![]()
@Falko11
Já taky netestuju nikdy dřiv než 2 dny po očekávané ms, takže zatím vůbec ![]()
Já jsem dnes 6 dc, takže začináme znovu, tak snad tento měsíc bude ten pravý ![]()