Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
12.1.15 09:06

@Ale85 Drzim palce :hug: Verim, ze pro nas vsechny bude rok 2015 stastny, at uz se snazime o prvni nebo dalsi mimco :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
12.1.15 09:55

@Ale85
Vítám tě mezi snažilkama :mavam: tento rok bude patřit určitě nám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
12.1.15 11:23

Ahoj můžu mezi vás? Snažíme se od září, kdy mě navštívila první mrška po porodu. Zatím se nezadařilo, cykly mám stále rozházené, asi tím, že stále ještě kojím. Mám dvě děti (téměř 3 a půl letou holčičku a rok a 4 měsíce chlapečka). Moc ráda bych s váma sdílela radosti i strasti snažení o miminko. Tento cyklus mám asi po delší době s ovu, ale zrovna snažení moc nevyšlo, tak uvidíme. Držím vám všem palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.1.15 15:26

@libo Vítej! :mavam: Též ti budem držet palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
12.1.15 16:46

@Falko11 to tě chápu, mě je 30 a ikdyž jsem chtěla dřív mimčo, tak nebyl pořádněj chlap :mrgreen:, určitě to dopadne rychle a za chvilku si tu budem ukazovat testy :D

jinak já jsme taky nejdřív přemýšlela jestli nejít do práce na rok a pak druhé mimčo, ale dělám servírku a zpátky se mi tam už nechce, dělat do noci, víkendy, prostě by mi to bylo líto když je doma prcek.tak jsme si řekli že bude druhé a budu si pak achánět jinou práci. a hlvně jak píšete, představa že bych šla do práce a zase pak mimčo, to ne. člověk si zvykne na klid a pak znova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
12.1.15 16:54

@Falko11 Děkuju moc! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.1.15 19:27

Ahoj holky,
nevím co dělat zkuste mi prosím poradit.
Já (27) mám takový názor, že bych se snažením o miminko počkala až tak na květen, protože v práci dostanu smlouvu na neurčito.
Manžel (35) zase říká, že se můžeme snažit, ale když se zadaří tak to bude.
Já to beru tak, že až to bude tak to bude, ale zase mít jistotu po mateřské se mít kam vrátit je plus.

Tak nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
12.1.15 19:37

@Stacey
Tak v tomto já mám jasno, já bych počkala do května. Květen není zase tak daleko a jak píšeš, tak mít se kam vrátit je plus. Někdo ti možná napíše, že se vám nemusí podařit hned, to je sice pravda, ale znáš to, když to člověk chce nejmíň, tak se to podaří.
Já být tebou počkala bych, vypozorovala zatím kdy je ovulka a v dubnu-květnu se začala tulit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
12.1.15 21:20

@Krysička já jsem v pořádku, cyklus i ovulace v pohodě, ale dopadl nám špatně spermiogram, zrovna ve čtvrtek jdu na gyndu a budeme se domlouvat, co dál. Pokud to půjde, tak chceme co nejdříve podstoupit inseminaci a uvidí se. Prostě už chci aby se do toho vložil někdo další a pomohl nám, když to jen nám dvoum nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
12.1.15 21:31
@Stacey píše:
Ahoj holky,
nevím co dělat zkuste mi prosím poradit.
Já (27) mám takový názor, že bych se snažením o miminko počkala až tak na květen, protože v práci dostanu smlouvu na neurčito.
Manžel (35) zase říká, že se můžeme snažit, ale když se zadaří tak to bude.
Já to beru tak, že až to bude tak to bude, ale zase mít jistotu po mateřské se mít kam vrátit je plus.Tak nevím :nevim: :nevim:

Ahoj. Já bych určitě počkala. Snažit už se můžete v dubnu a nemusíš to hned říkat, že jsi těhotná..kdyby to vyšlo (za předpokladu, že už se nemůžeš dočkat) a máš vystaráno. Ale musím se ti přiznat. Já měla dostat taky na neurčito v srpnu a otěhotněla jsem v květnu:) Ale u nás byly v práci vážně skvělé vztahy a já doufala, že to nebude problém a nebyl. Dostala jsem… V té době jsem tam pracovala třetím rokem. Takže musíš také vědět, jak to máš v práci a taky pokud pracuješ na směny, tak se tam po mateřské asi taky těžko vrátíš… Nebo teda. Já bych asi 3směnný s prckem doma nedala, jelikož přítel má 3 směny… Ještě chci dodat, jak tu někdo psal, já měla tucha, že neotěhotním tak rychle… ale otěhotněla jsem na poprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.1.15 21:47

@Ale85 já myslím, že tě gynekolog bez problému pošle do centra asistované reprodukce a tam vám pomůžou. Já mám zkušeností s transferem embryí (KET, ET), s inseminací ne, ale slyšela jsem, že hodně lidem taky pomohla. Tak uvidíš, držím palečky, aby se to co nejdříve vyřešilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
13.1.15 05:53

Holky…jdu si pro radu, resp. já už mám celkem jasno, jen chci slyšet názor. Mám práci, na dobu neurčitou, není to sice nic moc, peníze taky tak průměr, ale žádné stresy, není problém si zajít k dr. kdy chci, navíc pokud otěhotním, jdu na rizikovku, díky srážlivosti krve, takže celé těhotenství budu marodit, peníze z nemocenské nějaké mít budu a pak taky budu mít kam se vrátit, i když s děckem by to bylo složitější. Teď se mi naskytla možnost nové práce, víc peněz, lepší prac. doba, větší zodpovědnost, budu furt pod dohledem a na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení, takže nehrozí, že budu chodit po doktorech a taky když otěhotním, budu muset na rizikovku a nebudu mít nárok na nemocenskou…počkaly byste s miminem, když už se snažítě skoro 2 roky, letos mi bude 30, odpracované mám, takže mateřská taky bude a navíc když jste se konečně odhodlali to řešit i za pomocí doktorů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
13.1.15 06:03

@Stacey v tvém případě bych taky počkala do května. Jistotu nemá člověk v dnešní době asi nikdy, ale přece jen je to lepší, než když se stresuješ co bude, když ti sml. neprodlouží. Práce se hledá blbě i bezdětným, natož pak když už dítě máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.1.15 08:57

@Ale85 Já bych volila první možnost. Respektive byla jsem ve stejné situaci a zvolila první možnost. Peníze nic moc, ale jinak jistoty a smlouva na neurčito. Jinak Koukám, že nejsem jediná kdo půjde hned na rizikáč kvůlu srážlivosti. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
13.1.15 10:33

Holky a jak vám přišly na ti srážlivost? Co vám bylo jestli se můžu zeptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí