Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
10.1.15 19:22

@Soffii a kolik vám je jestli se můžu zeptat? já jsem si vždycky říkala že bych chtěla aspoň jedno do 30 to se mi splnilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.1.15 19:40

@Twettty
Me za chvili bude 27, pritelovi je cerstvych 39… Ja jsem mela od malicka predstavu o tom, ze prvni dite budu mit ve 24, to uz mam trochu skluz :think: Uz mame oba na case :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.1.15 19:47

Holky, děkuju vám za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.1.15 20:35

Holky tak já tento měsíc bohužel nic, ale aspoň mě potěšilo, že mám pravidelný cyklus po vysazení HA. U prvního vysazení jsem měla problémy, tak je i toto pro mě malý úspěch. Tak teď jen ať je ms rychle pryč a můžeme se znovu tulit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.1.15 20:39

@KláraBB
Budu držet pěstičky ať se vám brzo zadaří. Jak jsem psala porodila jsem pár dnů před 31 narozeninami a do konce tak, že nás na moje narozeniny pouštěli domů :kytka: Byl to pro mě ten nejkrásnější dárek. Teď když se nám zadaří další měsíc, tak bych si dala // k narozeninám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.1.15 20:56

Krysičko děkuji za gratulaci :) Všem snažilkám co bojují s pravidelnou MS po vysazení HA musím napsat, že Inofolic mi jí srovnal na to tata a dokonce těžko odhadnutelné dny OVl se začaly hlásit čirým výtokem, který jsem před tím nezaznamenala. Jinak jsem zatím opatrná k přílišnému radování. Mám před sebou velkou nervovou zkoušku z genetiky :roll: a tak všem snažilkám držím palce k brzkému úspěchu, protože v pozdějším věku sice není třeba problém na duši a na těle, ale ty vyšetření jsou o něco náročnější. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.1.15 22:02

@Evelýna 1 třeba to tak fakt má být a dostaneš druhé mimčo k narozeninám :kytka:, moc bych ti to přála, taky budu držet i nadále palečky :hug:. Jsem zvědavá jak dopadnu teď já. Myslela jsem, že jsem ovulaci měla někdy od neděle do úterý, ale bolesti mám celý týden, tak nevím kdy byla :(, to jsem ještě nikdy neměla, uvidíme :D.

@Soffii moc dobře vím, jak se cítíš, já jsem s přítelem začala chodit v osmnácti a od té doby jsem si taky mimčo strašně přála ;). Tudíž osm let jsem čekala na to, až přítel dospěje k tomu, že by taky mimčo chtěl, to je hrůza, ale vydržela jsem :roll:, a pak i ty další roky co to nešlo :cert:,ale stálo to za to :dance:. Taky budu držet palečky, aby, až se začnete snažit, to vyšlo co nejdřív :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.1.15 22:07

Tak holky, poslední MS byla 25.12.(1.DC) a tulení od 2.do 5. každý den, pak včera…teď mě hodně bolí břicho-OVU? Nebo to už může být vytoužené hnízdění? :think: MS mám hooodně nepravidelnou teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.1.15 22:28

@Falko11 Já myslím, že je to spíš ovu, já měla poslední MS 23.12. a v tomto týdnu mám určitě ovu… Ale to ti asi nikdo nedokáže úplně říct, každý to má jinak, a jestli navíc máš dost nepravidelnou MS :think:.Zkuste třeba dneska tulení, jestli to jde, budete mít aspoň větší šanci, že se to povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.1.15 22:38

@Krysička Dnes to nejde. :lol: Holt zítra a můžem doufat. No ono je to právě děs běs teď…cyklus naprd… Jinak díky za podporu…se snad dám aj na modlení či co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.1.15 22:43

BTw, když bylo tulení včera a bude zítra a ovu hypoteticky dnes…tak to by ale mohlo klapnout! :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.1.15 07:20

@Falko11 to nevadí, že to nešlo, myslím, že máš fakt velikou šanci, plodný den není jen jeden :kytka:. Jestli bolesti budou ještě dál, tak bych zkusila to tulení ještě aspoň obden, a jestli nemůžete tak to neřeš, důležité je, se hlavně netrápit :roll:… Pak už jen čekat, což je to nejhorší :cert: Držím palečky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.1.15 07:27

@Gany Děkujeme :kytka:. Věřím, že tě teď nečeká lehké období, ale určitě to zvládneš, člověk udělá vše pro ty naše :andel:. Tak přeji hodně síly, pevné nervy a zdravé miminko :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.1.15 10:56

@Evelýna 1 tak to dej vedej, jestli se to povede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
11.1.15 14:05

Ahojte holky.. Můžu se přivtěrnout? :-D mám doma téměř 2leťáka a před sebou poslední rok mateřské. Začalo se to ve mě prát. Nechci velký věkový rozdíl, ale zas mám obavy z představy 6let doma na mateřské. Navíc ač mám smlouvu na neurčito, bojím se, aby mi tak dlouho drželi flek v práci..

Jinak mě je 27 a příteli 28. Teď Nejím 3 měsícem antikoncepci a cyklus v pohodě (což se nedá říct o mé pleti, která je v pubertální stádiu) ale měřím i teplotu, abych ve svém cyklu měla jasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí