Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
8.1.15 15:04

Stejně je to zvláštní, někdo se může tulit každý den a nepovede se to, u jiných to tak často být nemůže a přece se to podaří :roll:. Kdyby tak někdo věděl jak to přesně funguje, ale já myslím, že je to o té přírodě a jen těžko to ovlivníme…

Taky bych chtěla, aby tulení bylo časté, ale přítel je dost unavený z práce, tak u nás jsou možné jen víkendy :roll:.
Kačenka jde do školky až příští rok v říjnu, tak si říkám, že máme dost času, tak ten rok, ale děsí mě už jen to, jak to strašně utíká. Mně přijde, jak kdybych před chvílí rodila, přitom malé je už čtrnáct měsíců :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
8.1.15 15:15

Zvláštní to je, mám kolem sebe případy, kdy kamarádka otěhotněla 2× vždy z jednoho tulení za měsíc nebo další otěhotněla v 16 letech, ale taky ty, které čekaly roky. Je to o přírodě. Musíme věřit, že i nám budou brzo svítit //.
Tak to nemáš ideální, když se tulíte jen o víkendu, to já musím svého spíš krotit. Psala jsi, že jsi to dostala pod stromeček nevím jak máš dlouhé cykly, ale není vhodná doba na tulení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.1.15 15:27

@Evelýna 1 já mám ty cykly různé, většinou těch 28 dní. Myslím, že jsem měla ovulaci od neděle do úterý, cítila jsem vaječníky + velký výtok, tak si myslím, že tento cyklus to opět zase nevyjde, tulení bylo v pátek a v sobotu, minulý měsíc jsem měla ovu od pondělí do středy.., takže taky nic moc… Ale já neztrácím naději, příteli to třeba dojde za nějakou dobu, že se musíme snažit víc :roll: a nebo nám nějaká ovulace přeci jen na ten víkend vyjde :D.

U Vás je přece jen vyšší šance, tak držím palečky  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
8.1.15 15:36

@Krysička tak jestli byla od neděle a tulení v sobotu, tak to by mohlo vyjít. Navíc spermie budou „nažhavené“ po týdením půstu, já bych neztrácela naději. Já mému vysvětlila jak to u nás v těle funguje, takže se mě teď ptá, jestli je ten správný čas. Třeba by jsi mohla tvého taky pošťouchnout, aby bylo tulení v týdnu, když vychází ovu. Můžeš být aktivní ty a on si to užít a budete spokojení oba:-) Lehce se to píše, ale chápu, jestli má tvůj namáhavou práci, tak je rád, že padne do postele.
Děkuji, já se zatím nestresuju, malá ma 3 v únoru 2016, tak máme relativně čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
8.1.15 15:57

@Krysička U nás se zadařilo u prvni taky z víkendového vztahu a ovulka bývala ve středu :zed: ; no záchrana bylo az Velikonoční pondělí :pankac: :mrgreen:!!!Do středy spermousi počkali a byla z toho Tereza :srdce:!

Ted jsem mela mit ovulaci přes víkend, tuleni obden proběhlo :pankac:,tak uvidíme!
Testovat budu asi v sobotu 17.1., pokud mrska nedorazí :cert:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.1.15 18:39

@Evelýna 1 u nás je to tak, že přítel to spíš nechává na té přírodě a já bych chtěla co nejdřív :roll:. Nechci přítele moc dráždit, protože jsem ráda, že dospěl aspoň k tomu, že to druhé mimčo chce. Dřív totiž byl zásadně jen pro to jedno :D.. Uvidíme, já tomu dám ještě nějaký čas, není kam spěchat :D. Samozřejmě neztrácím naději, vždycky nějaká je :roll:.

@Debie jsem ráda, že Ti to takhle hezky vyšlo, držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
8.1.15 20:03

@Krysička já se přiznám, že mě by vadilo tulení jen o víkendu, je to málo:-) U nás je to taky tak, že já chci nejlíp hned a můj to bere tak, že času je dost a no a co, tak se podaří třeba za půl roku. Já jsem z toho na prášky, protože prožívám každý cyklus:-) Ale to jsou chlapi. Můj je jedináček, takže vždy chtěl aspoň dvě děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.1.15 20:14

Tak nám se malá povedla hned na první pokus…takze jsem zvědava jak to proběhne ted, pristi patek mam ovu tak uvidíme :D držim palce všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
9.1.15 07:24

@Krysička děkují!

Jinak u nás spíš tlačí na pilu chlap :mrgreen:! Mně je to celkem jedno kdy se zadaří, nastupuju od února do práce, takže o zábavu bude postaráno tak jako tak ;) :dance:! Jen se „bojím“, že bych mohla nastoupit už s lejstrem, že jsem těhu! U druhé se nám zadařilo totiž hned…No uvidíme :pankac:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.1.15 09:55

@Evelýna 1 musím se přiznat, že mě taky ze začátku hodně vadilo, že je to jen o víkendu. Ale už jsem si zvykla, těšíme se vždycky na ten víkend a je to lepší, než aby to bylo nucený i v týdnu, takhle si to prostě o víkendu vynahradíme, není to jen jednou ;) a oba si to užíváme :D. Uvidíme, třeba to i tak vyjde, já tomu věřím, jestli mám mít druhé mimčo, tak to dřív nebo později přijde :dance:.

@Debie Většinou je to tak, že když to neřešíš, přijde to hned. Mám pár lidí kolem sebe, co to u nich bylo podobné. Taky bych to tak chtěla mít :kytka:. Tak uvidíš :D.
Já jediné co si fakt přeji je, aby jsme to stihli než malá půjde do školky ( až říjen 2016). Já si nedokážu představit, že bych šla jen na chvíli do práce ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
9.1.15 12:05

@Krysička
Nutit se k sexu, tak to je cesta do pekla co se týče vztahu :evil: Někdo má jen víkendový vztah a zvykne si, já má štěstí, že mám chlapa doma a těžko by se mi zvykalo na něco jiného.
Mimi se vám určitě povede, držím pěstičky :kytka:

Já jsem dnes ráda, že nemám testy doma, mám chuť testnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.1.15 12:21

@Evelýna 1 Děkuji :D.

Já vím, jak se cítíš, ale vydrž :kytka:. Jak dlouhý máš normálně cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
9.1.15 13:56

@Krysička
Vydržím, protože dnes mě začalo bolet břicho, tak myslím, že tento cyklus se nepodařilo a mrcha dorazí.
Po vysazení HA jsem to dostala po 29 a 30 dnech, takže očekávám ms v neděli-pondělí, to budu 29-30 dc. Uvidíme, když jsme se snažili o první dítě, tak se mi cykly natahovaly i na 37 dní, takže pokud se nepodařilo, tak ať ms dorazí co nejdřív. Potěšilo by mě, že se cykly ustálili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.1.15 14:28

@Evelýna 1 to mě moc mrzí, ale ještě to nevzdávej :kytka:. Já si pamatuji, když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem měla bolesti jako před menstruací taky a přitom jsem jí nedostala, ale je to různé. Mě se srovnaly cykly až teď po porodu, dřív jsem to měla třeba i těch 35 dní…
Tak uvidíš, třeba se to povedlo, a když ne, tak se srovnají cykly a povede určitě příště :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
9.1.15 15:04

@Krysička
Já první těhu poznala podle bolesti prsou, nepamatuji si, jestli mě bolelo břicho. Asi za nějaký čas budu mluvit jinak, ale já budu ráda i za ms, když přijde jak má! Bude to totiž znamenat srovnání cyklu, což je u mě úspěch. Nechám to přírodě, jak jsem psala testy doma nemám a kupovat nebudu. Řekla jsem si, že bych nejdřív testnula v úterý, to budu 31 dc. A když to nevyjde, tak se budeme tulit a doufat další měsíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí