Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
6.1.15 21:59

@koščička no vidíš tak to třeba ted taky pujde hladce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.1.15 23:05

Ahojky holky, můžu se taky přidat? s přítelem se snažíme od prosince a zatím nic. 2 roky neberu antikoncepci ale mám problemy s cyklem. beru prásky na upravu ale doktor my je po náky době vždy vysadí a pořád stejný. nedostanu to. máte naký zkušenosti? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
6.1.15 23:57

Tak holky nevím, jak to se snažením dopadne - když už se tedy nějak s mužem dohodneme, tak se dovídám v práci, že se chystá propouštění. Takže nevím, jestli se snažit, či ne. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.1.15 00:01

Já taky, já taky…teda my taky :) Od listopadu jsme to nechali na přírodě a děj se vůle Boží… Jak podotkl drahý- se teda děje…v listopadu první zpoždění 10 dní, tož jsme zadoufali. A nic…a proto pro jistotu v prosinci přijela tetka ze Lhoty o 5 dní dřív. :cert: Asi od Ježíška. Velkolepé plány na zplození potomka na Nový rok teda selhaly…a tak co už. Kdo si počká… Všem nám držím holky palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 07:46

@Falko11 heleť my když se rozhodli jít do prvního, tak jsem taky měla v podstatě každý měsíc zpoždění. Asi psychika. Tak ať se brzo zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.1.15 08:49

Krásné ráno vespolek, moc ráda bych se k vám přidala. Snažíme se od listopadu, hned na začátku prosince se zadařilo, ale jak rychle to začalo, tak rychle to skončilo potratem 6+0tt. :,( Věřím, že podruhé to určitě vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.1.15 09:13

Ahoj holky, mohu se taky přidat? My už se snažíme tedy od minulého roku, ale doufám, že to nebude vadit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.1.15 09:17

Ještě otázka užíváte něco? Já užívám kyselinu listovou, kterou mi doporučili v lékárně, ale víc nic. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 09:51

@verca222 já neberu nic. Listovku nasadím až se zadaří. Dřív nechci, přibírám po ní:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.1.15 09:57

@koščička Opravdu po ní přibíráš? Já právě přibrala 5 kg, myslela jsem, že je to vysazením antikoncepce. Myslela jsem, že po půl roce po vysazení se mi srovnaly hormony a proto jsem přibrala. Vůbec mě nenapadlo, že to může být listovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.1.15 10:03

Dejte pokoj, já začala listovku brát po vysazení HA taky a taky jsem přibrala… Musím se na to zeptat doktorky… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 10:08

@verca222 @KláraBB no prááávě. Je to vitamín B. No a ten se (samozřejmě v jiné podobě) třeba pichá ludem co mají nízkou váhu a potřebují přibrat.
Takže já si počkám. Na podporu otěhotnění je k ničemu, je důležitý pro vývoj plodu. Tak počkám, až plod bude:) Já jsem vyvinutá až až

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.1.15 10:11

Nevím no, kamarádka ji bere už 2 roky a to na doporučení Dr., slyšela jsem, že ji doporučují brát nějakou dobu před otěhotněním…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 10:17

@KláraBB jen ať ji bere. Rozhodně tím nic nezkazí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 10:19

Já si raději budu zatím chroupat salát:) Po tom nepřiberu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí