Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, můžu se taky přidat? s přítelem se snažíme od prosince a zatím nic. 2 roky neberu antikoncepci ale mám problemy s cyklem. beru prásky na upravu ale doktor my je po náky době vždy vysadí a pořád stejný. nedostanu to. máte naký zkušenosti? děkuji
Tak holky nevím, jak to se snažením dopadne - když už se tedy nějak s mužem dohodneme, tak se dovídám v práci, že se chystá propouštění. Takže nevím, jestli se snažit, či ne.
![]()
Já taky, já taky…teda my taky
Od listopadu jsme to nechali na přírodě a děj se vůle Boží… Jak podotkl drahý- se teda děje…v listopadu první zpoždění 10 dní, tož jsme zadoufali. A nic…a proto pro jistotu v prosinci přijela tetka ze Lhoty o 5 dní dřív.
Asi od Ježíška. Velkolepé plány na zplození potomka na Nový rok teda selhaly…a tak co už. Kdo si počká… Všem nám držím holky palečky! ![]()
@Falko11 heleť my když se rozhodli jít do prvního, tak jsem taky měla v podstatě každý měsíc zpoždění. Asi psychika. Tak ať se brzo zadaří.
Krásné ráno vespolek, moc ráda bych se k vám přidala. Snažíme se od listopadu, hned na začátku prosince se zadařilo, ale jak rychle to začalo, tak rychle to skončilo potratem 6+0tt.
Věřím, že podruhé to určitě vyjde. ![]()
Ahoj holky, mohu se taky přidat? My už se snažíme tedy od minulého roku, ale doufám, že to nebude vadit ![]()
Ještě otázka užíváte něco? Já užívám kyselinu listovou, kterou mi doporučili v lékárně, ale víc nic. Jak jste na tom vy?
@verca222 já neberu nic. Listovku nasadím až se zadaří. Dřív nechci, přibírám po ní:(
@koščička Opravdu po ní přibíráš? Já právě přibrala 5 kg, myslela jsem, že je to vysazením antikoncepce. Myslela jsem, že po půl roce po vysazení se mi srovnaly hormony a proto jsem přibrala. Vůbec mě nenapadlo, že to může být listovkou.
Dejte pokoj, já začala listovku brát po vysazení HA taky a taky jsem přibrala… Musím se na to zeptat doktorky… ![]()
@verca222 @KláraBB no prááávě. Je to vitamín B. No a ten se (samozřejmě v jiné podobě) třeba pichá ludem co mají nízkou váhu a potřebují přibrat.
Takže já si počkám. Na podporu otěhotnění je k ničemu, je důležitý pro vývoj plodu. Tak počkám, až plod bude:) Já jsem vyvinutá až až
Nevím no, kamarádka ji bere už 2 roky a to na doporučení Dr., slyšela jsem, že ji doporučují brát nějakou dobu před otěhotněním…?