Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mno, to ne
já se přiznám, že zelenině v zimě moc nedám. budu to muset změnit…
Já teď po tom všem jídle o Vánocích mám na salát chuť pořád:)
ten salát nezní špatně. Souhlasím s @koščička a budu místo listovky dlabat salát ![]()
Listovku jsem brala před oběma těhotenstvími, ale nikdy jsem nepřibrala…
![]()
@koščička Já vííím…jen někdy lituju, že nejsem z těch, na který když s echlap podívá…
ale na holku se prý vyplatí čekat.
A já bych si ji přála. Ale myslím, že budu happy, až budou //. A nebudu řešit nic než, aby byl prďolka zdravej.
@Falko11 taky bychom rádi tentokrát holčičku. Ale čekat se mi nechce, jsem v tomhle hrozná:) Tak uvidíme jak se nám povede:) Ale přesně jak píšeš, až budu těhotná, bude mi to úplně fuk.
Zítra/pozítří (záleží jak vydržím)
chci prubnout test, jsem nedočkavá. To je ten začátek no, další měsíc(doufám, že nebude!) vím, že už budu víc v pohodě (snad).
@koščička koukám, že až na to, že u nás to bude první mimi to máme stejně
s testem budu čekat cca ještě týden, pak uvidíme…též doufám, že příští měsíc už budu koukat do diskuzí Těhulky a těšit se. No víme jak to je, tak si budeme držet palce. ![]()
Já jsem listovku brala před prvním a ted jí taky beru a nepřibrala jsem. naopak když jsem otěhotněla tak jsem měla 3 kila dole, a to jsem myslela že jsem to vyběhala v práci(léto-servírka) ![]()
no já jdu 13.1 k doktorovi s žílama a uvidím co mi řekne, když pujdu na operaci tak až v únoru snažení
A jak dlouho se tu snažíte? My už se snažíme přes rok, takže mě teď čekají vyšetření. Takže z toho mám trošku strach, co se dozvím ![]()
A @Twettty tři kila dole, to bych taky brala
A máš doma holčičku nebo chlapečka?
Holky to slyším s listovkou poprvé. Já ji začala před pár dny brát. U prvního těhotenství jsem s ní problém neměla a snad to tak bude i teď. Já teda za celé těhotenství přibrala jen 5 kg:-)
Ahoj holky, taky bych se k Vám ráda přidala
.. Máme doma čtrnácti měsíční holčičku a teď se od listopadu snažíme o druhé.
Taky jsem slyšela, že rok 2015 má být lepší než ten loňský, má být hodně láskyplný, tak uvidíme.
Moc bych nám všem přála, aby se to podařilo
.
Nejhorší na tom všem je, asi to čekání, jestli se to konečně podaří, a docela bych ráda věděla, jestli má někdo nějakou dobrou radu, jak na to nemyslet. Moc dobře vím, že psychika je mocná čarodějka, ale ani po čtyřech letech prvního snažení jsem nezjistila, jak to udělat, aby člověk na to nemyslel. A čím déle jsem nemohla otěhotnět, tak to bylo samozřejmě horší. Teď se bojím, aby se to neopakovalo..
@Krysička vítám tě mezi snažilkama ![]()
Snad se brzo zadaří a budeme mít před sebou test s //.
Čekání je hrozné, já si říkám, že to nesmím v hlavně řešit a sledovat se, že to stejně po ovulaci neovlivním, ale stejně to nejde. Jsem teď 26 dc, takže jsem ve fázi čekání a každý den mi přijde nekonečný. Naštěstí mám doma skoro dvouletou dcerku a ta mě zaměstnává dost ![]()
Jéé, děkuji
.
Já jsem dostala MS 23.12., takový super dárek pod stromeček
, taky si říkám, že to neovlivním, že nemá smysl se trápit, ale je to fakt těžký. Což o to, mně malá taky dost zabaví, řekla bych, že přes den fakt člověk nemá čas na nic moc myslet, ale horší je to večer, když dám malou spát. A ona ještě navíc chodí dost brzy, kolem šesté
..
Já neznám snažilku, která by na to nemyslela. Já nejsem jiná, naštěstí nemám doma žadný test, aby mě to nelákalo testovat:-)
Navíc, když jste se snažili 4 roky, to muselo být fakt hrozné. Ale povzbudím tě, moje sestra taky čekala dlouho na prvního andílka a podruhé otěhotněla hned napoprvé. Nechtěla tomu věřit, čekala zase dlouhé snažení a šup, bylo to hned první měsíc:-)