Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
3.1.15 23:03

@Twettty Mám kamarádku co má 3 kluky a čeká nadšeně 4, myslim si že se to zvládnout dá určitě…když je dobrý zdraví, rodinný prostředí, finance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
3.1.15 23:05

@Nespík to je fakt, na silvestra porodila kamarádka a když jsem viděla malýho tak jsem si říkala že už chci taky zase mimi :mrgreen:,jo to zvládnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
3.1.15 23:06

Ahojky, taky bych se ráda přidala, snažíme se už dva měsíce, teď mi manžel služebně odjíždí na dva měsíce, tak další snažení bude až v březnu, do té doby chci gynexem srovnat cyklus. Tak snad nám ten rok 2015 prvního špuntíka nadělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
3.1.15 23:08

Holky rada se k vám pridam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
3.1.15 23:17

@Zuzi_V @Gata2 Ahojda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
5.1.15 19:29
:mavam:

Tak před Vánocemi dorazila konecne poprvé od porodu mrska :cert:, tak konečne se můžeme cilene snažit :pankac:! Doufám, že nebudeme muset dlouho čekat :think:,druha beruška byla rychlejší než samotna myšlenka na ni :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
6.1.15 11:39

Ahojky ja..i kdyz uz se snazim od 2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.15 13:02

Tak asi zítra prubnu test:) Měla bych být 10 DPO. Na jednu stranu si moc nefandím, že by to mohlo vyjít na první pokus. Na druhou stranu proč by ne, že? A k tomu mě bolí břicho a kdybych mohla, tak jen spím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
6.1.15 14:11

@koščička třeba to dopadne, malou máme taky n první pokus tak doufám že druhé bude taky rychle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.15 15:56

@Twettty malej byl po 4 měsících, takže taky to šlo jako po másle:) Do toho jsme se stěhovali, takže ani nebyl moc čas na něm „pracovat“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.1.15 16:12

Menstruace nikde a na testu jedna carka

Ahoj,
prave jsem se pridala na tuhle stranku.
Uz jsem na ni parkrat zabrousila v ramci meho vyhledavani informaci o tehotenstvi.
Chtela jsem se zeptat, jestli mate nekdo podobnou zkusenost jako ja.
Menstruaci mam pravidelne po 28dnech, jenze ted jsem ji nedostala, kdyz jsem si ale delala test, tak jen jedna carka :O( mam citlive bradavky a obcas boleni v podbrisku… Myslite, ze muzu byt tehotna, nebo s tim spis nemam pocitat?
Dekuju moc za rady :O)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.15 17:50

@Beruska85 ahoj, obě varianty jsou možné. Počkej pár dní a zkus znovu test. Někomu vyjde pozitivní až déle po zpoždění. Těhotná být klidně můžeš, ale také může jít jen o zpoždění cyklu. Čas ukáže:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.1.15 18:11

Ahoj všechny. Přítel dítě neustále odkládá. Dohodli jsme se že se v lednu začneme snažit ale z ledna se stal únor a já vím že z února se stane březen a tak dále. Už nevím jak dál, nejdřív chtěl abychom rok počkali a já mu vyhověla jenže on to odkládá i nadále. Jedno dítě už má a o další asi nestojí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.1.15 18:32

Dekuju moc za odpoved, doufam, ze to bude ta varianta, ze budu tehotna!;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.1.15 18:37

Ahojky, no nedá mi to a přidám se k vám :) Já jsem měla ten samý problém. Ovšem s tím, že ani jeden děti nemáme. Tři roky mi trvalo, než jsem přítele přesvěčila, že nemáme na co čekat. Teď už se měsíc snažíme a myslím, že hlavně i kvůli tomu, že jsem mu oznámila, že ho čekají 2měs klidu s HA a pak prostě vysazuju a že když se necítí, ať se hlídá a necháme to náhodě. Velmi mě překvapil, když to přijal a ještě větší překvapení bylo, že se nehlídá. Takže já nevím, ale asi měl čas na přemýšlení a došlu mu, že to myslím vážně :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí