Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anahita Já měla v V/2008 podezření na trombozu v lýtku, napíchali mi Clexan a druhý den vyšetřili-to už tam samo nic nebylo i otok se podstatně zlepšil. Pak mě poslali na Hematologickou ambulanci, neb to bylo celé divné. Antikoncepci jsem nebrala. No a tam mi zjistili Leidenskou mutaci-kterou konkrétně už zas nevim. Ale prý tu horší pro těhotenství. Tak uvidíme no. Jak zjistím, že se nám zadařilo, tak tam musim. Stejně tak se štítnou žlázou-jak budou // tak tam musim.
No chcípák holt no ![]()
Ahojky, dneska rano pred odjezdem k mudre se mi objevil na TT duch, na ultrazvuku nic videt nebylo. Mudra mi jen rekla, ze mam vysokou sliznici a nabrala krev. Zitra budou výsledky, tak jsem zvedava. Prikladam foto ducha, jestli se to tak da rict ![]()
Ahoj Holky, mam letet pro test kdyz jsem dostala menstruaci, ale presto mi behem ni a i po ni stale a vice boli prsa a osypava se oblicej? Proste je to tak jak pred menstruaci ale bylo to tak hned po ni.Mela bych ted mit ovu, tak se ptam jestli je toto normalni. Dekujiiii. A mimochodem k poslednimu prispevku, to vypada na pekny mimi ![]()
@MadlenkaS me se taky dost osipaval oblicej, ale prsa byly v klidu, testikem nic urco nezkazis..doufam ze to mimi bude, uvidime
@Falko11 dekuju,me jem prijde divny, ze duch je docela dost vyditelny, ale utrazvuk nic neukazal ![]()
Uz si totiz pripadam jak blazen, protoze se snazime pul roku a ja nevim, jestli to vsechno uz neni jen psychika
kazdopadne dekuju za informaci
@ammysch tak pokud jsi na začátku na utz opravdu nemusí být nic videt a ta narostla sliznice je uz tak dobře znameni, uvidíš ze z krve to bude tutovka
Ahoj holky, tak jsem včera dostala MS,5 dní po vyvolavacce. Takže pak začneme
@ammysch ja tohle měla u prvního těhotenství… vysoká sliznice. Nic víc. Takže bych řekla že to vyšlo ![]()
@ammysch Takhle jsem to měla já u prvního mimča a byla jsem v tom
…takže držim palce, ja myslim že se zadařilo)
Ahoj vsem, jsem ted asi 20DC, menses mivam 26–28, ale ted byl 25 asi proto, ze jsem byla nemocna a brala antibiotika…sex byl v dobe ovulace pouze jednou, ale ja doufam v cokoliv, byl asi tak 13DC..ceka nekdo menses v nedeli ci v pondeli? a testoval uz ted? Drzim vsem pesti, chtela bych druhe dite.
Ja na vánoce vysadila HA o do ted se nedostavila menstruace. Poslední týden bolesti v podbřišku, nevolnosti, nemůžu cítit pachy - takže bud psychika, ovu, nebo jsem v tom trochu nečekaně dřív ![]()
@ammysch ja myslim ze se tu nekomu zadarilo
drzim palce at se to potvrdi a je vse v poradku ![]()