Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
13.1.15 10:41

@anahita Já měla v V/2008 podezření na trombozu v lýtku, napíchali mi Clexan a druhý den vyšetřili-to už tam samo nic nebylo i otok se podstatně zlepšil. Pak mě poslali na Hematologickou ambulanci, neb to bylo celé divné. Antikoncepci jsem nebrala. No a tam mi zjistili Leidenskou mutaci-kterou konkrétně už zas nevim. Ale prý tu horší pro těhotenství. Tak uvidíme no. Jak zjistím, že se nám zadařilo, tak tam musim. Stejně tak se štítnou žlázou-jak budou // tak tam musim. :zed: No chcípák holt no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.1.15 11:51

Ahojky, dneska rano pred odjezdem k mudre se mi objevil na TT duch, na ultrazvuku nic videt nebylo. Mudra mi jen rekla, ze mam vysokou sliznici a nabrala krev. Zitra budou výsledky, tak jsem zvedava. Prikladam foto ducha, jestli se to tak da rict :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.1.15 11:55

Ahoj Holky, mam letet pro test kdyz jsem dostala menstruaci, ale presto mi behem ni a i po ni stale a vice boli prsa a osypava se oblicej? Proste je to tak jak pred menstruaci ale bylo to tak hned po ni.Mela bych ted mit ovu, tak se ptam jestli je toto normalni. Dekujiiii. A mimochodem k poslednimu prispevku, to vypada na pekny mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.1.15 11:57

@ammysch Takového bych taky chtěla najít! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.1.15 12:00

@MadlenkaS me se taky dost osipaval oblicej, ale prsa byly v klidu, testikem nic urco nezkazis..doufam ze to mimi bude, uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.1.15 12:01

@Falko11 dekuju,me jem prijde divny, ze duch je docela dost vyditelny, ale utrazvuk nic neukazal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.1.15 12:02

Uz si totiz pripadam jak blazen, protoze se snazime pul roku a ja nevim, jestli to vsechno uz neni jen psychika :) kazdopadne dekuju za informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.1.15 12:15

@ammysch tak pokud jsi na začátku na utz opravdu nemusí být nic videt a ta narostla sliznice je uz tak dobře znameni, uvidíš ze z krve to bude tutovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.1.15 12:18

Ahoj holky, tak jsem včera dostala MS,5 dní po vyvolavacce. Takže pak začneme :) @ammysch ja tohle měla u prvního těhotenství… vysoká sliznice. Nic víc. Takže bych řekla že to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.1.15 12:36

@berunkap @kanourek byla bych rafa, kdyby to vyslo, snažíme se uz skoro rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.1.15 13:11

@ammysch Takhle jsem to měla já u prvního mimča a byla jsem v tom :D…takže držim palce, ja myslim že se zadařilo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 13:14

Ahoj vsem, jsem ted asi 20DC, menses mivam 26–28, ale ted byl 25 asi proto, ze jsem byla nemocna a brala antibiotika…sex byl v dobe ovulace pouze jednou, ale ja doufam v cokoliv, byl asi tak 13DC..ceka nekdo menses v nedeli ci v pondeli? a testoval uz ted? Drzim vsem pesti, chtela bych druhe dite.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.15 13:17

Ja na vánoce vysadila HA o do ted se nedostavila menstruace. Poslední týden bolesti v podbřišku, nevolnosti, nemůžu cítit pachy - takže bud psychika, ovu, nebo jsem v tom trochu nečekaně dřív :)

• Citovat
  • Upravit
114
13.1.15 18:47

@ammysch ja myslim ze se tu nekomu zadarilo :potlesk: drzim palce at se to potvrdi a je vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.1.15 19:38

@Soffii děkuji,ted už jen čekat na výsledky krve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí